Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super je!
Grceve je imao samo dve nedelje, prosli su. :)
Bili smo u sredu na kontroli, u drugom mesecu je dobio 1400g.
Sad ima 6450g.
A Jaksa?
On je vec veliki bata! :heart:

..:heart: mashala, napreduje ludom brzinom, isto kao i Jaksha.. :klap:
..on je i u 3. i 4. dobio po oko 1200g pa sad ima skoro devet kila, ruke nam izvuche do kolena.. :lol:
..inache je super, brblja, prevrce se i smeje po ceo dan.. :aha:

Mini svasta sam se ja nacula i sto kazem cist bezobrazluk..Ja samo imam reci hvale za prvi porodjaj, od situacije da je moj doktor dosao da me porodi iako je bila ponoc da je sedeo do 04h, iako je bio drugi dezurni lekar, i da stvarno nista nisu trazili. A da ne pricam da je svakog dana zvao popodne da vidim kako sam posto nisam bas dobro prosla..Ali to je jedino prednost malog mesta, bile smo samo nas dve porodilje pa je sva paznja posvecena nama..

Mini svasta sam se ja nacula i sto kazem cist bezobrazluk..Ja samo imam reci hvale za prvi porodjaj, od situacije da je moj doktor dosao da me porodi iako je bila ponoc da je sedeo do 04h, iako je bio drugi dezurni lekar, i da stvarno nista nisu trazili. A da ne pricam da je svakog dana zvao popodne da vidim kako sam posto nisam bas dobro prosla..Ali to je jedino prednost malog mesta, bile smo samo nas dve porodilje pa je sva paznja posvecena nama..

Pa dobro, to je prednost malog mesta :) Opet, ovde ne mo'š očekivati nešto tako jer je fizički neizvodljivo jel ... al da su nezobrazni po gomili pitanja jesu, opet nisu svi isti i nije uvek isto al eto, dadoh konkretan primer jednog bezobrazluka.Tako da, ako se poradjaeš u NS il BG-u računaš neki dodatni keš kontam...pa skoro uvek jer prosto znaju da njih je malo, nas je puno pa kom obojci kom opanci :confused:

Imaju oni i po 30 porodjaja za noc.
A u Misovicu je dok sam lezala ispala frka jer su imali cak 2 carska zakazana za jedno jutro, to je vec guzvanjac!
Otuda razlika u ljubaznosti. :lol:

..ma naravno.. :)
..ali moze i to da se obije o glavu - moje cimerke koje su se porodile dan pre mene
nisu hteli da otpuste u subotu zato shto bi ostale samo tri porodilje ukupno na celom spratu.. :lol:
..izashle smo zajedno, u nedelju..
..ne bih ni znala shta se desilo da sestre nisu komentarisale..

10.000.din...mada cu jos proveriti pa ti javljam...
ako si iz novog sada a pretpostavljam da jesi ako zelis tu varijantu dobro bi bilo da ti trudnocu odrzava lekar koji radi u betaniji pa sve preko njega ide...

Ajd molim te proveri...Hvala! :zag: Da, još nešto oko toga, jel to 10.000 samo za anesteziologa a davanje epidurala se posebno plaća ili je to sav trošak oko epidurala??
Da iz NS sam...Pa trudnoću mi održava doktorka koja ne radi u Betaniji ali ima doktora koji radi i na kog me već usmerila, on je taj koji me preuzima u devetom mesecu i vodi taj mesec...Uvek ona ima nekog tako iz Betanije koji ti je veza.Ali se nisam još izjasnila da hoću epidural, tj nisam ni sigurna da hoću...Jel to treba već sad da joj kažem?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back