Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Copy/paste sa sveta zivotinja:
Vrnuh se na koji minut da vam prenesem.. Tsu mi se javila, na stolu je, izgleda da će da je porode .. ..javiće dalje šta se dešava.
Jasad idem, ako nešto saznam u toku noći, javljam sutra rano na temi.

Pisala je Valeria,ja samo prenosim i ovde,jer nas je Tsu zamolila.

Vrnuh se na koji minut da vam prenesem.. Tsu mi se javila, na stolu je, izgleda da će da je porode .. ..javiće dalje šta se dešava.

jeeee....
boga mi ko mene da poradjaju...
ajde tsy...navijamo!!!!!
:klap::klap::klap:

:klap::klap::klap::klap::klap:
Ha, koliko lepih vesti :D:D:D:D:D
Hajde, držimo palčeve da i to prodje kako treba, da ima brz i što lakši porodjaj i da bebica bude zdrava i lepa :heart::heart::heart::heart::heart:

kao sto sam vec napisala,uglavnom ne znaju sto se to desava...ni meni nisu znali razlog tek posle su videli mesto krvarenja i bilo je izvan materice tj nije beba bila u pitanju...vazno da je sa bebom sve ok...
inace ja sam bas tesko pocela da podnosim ovaj poslednji mesec...nekako sam sama sebi "teska"...

ja se samo nadam da nije do bebe,za drugo me ne intersuje:roll:.....sledeci UZ za nedelju dana............kaze sinoc dragi ajde da kupimo UZ,da ne trcimo po bolnici svaka tri dana:lol::lol:

ah ,verujem ti,ti si vec u "finalu":heart::heart::heart::heart:........hvala ti puno:cmok2::cmok2:

Kameron kako podnosis ovu vrucinu.
Inace koliko ste se zenske ugojile u trudnoci..
Ja sam u prvoj preterala i ugojila se 35kg, sad sam malo preznija pa 4kg, ali mi je startna tezina bila velika pa se plasim kako cu sve to da iznesem..

nije lose,mada sam vec teska sama sebi bez obzira na vrucinu...
ja sam u prvoj dobila 20 kg ali sam ih stvarno brzo skinula,sad sam 16kg

Da, imam pitanje...Ako neko nema ja uvek imam pitanja :rumenko: Dakle, čula sam da ne mo'š tražiti porodjaj epiduralom ako nisi otvoren 4 prsta?Jel to istina? I druga stvar, da u NS u Betaniji postoje samo dva -2 anesteziologa!Kao ako si te sreće da ti porodjaj počne prepodne i ako su oni slobodni onda možeš da se poradjaš epiduralom ako ne onda ne možeš!!!

Da, imam pitanje...Ako neko nema ja uvek imam pitanja :rumenko: Dakle, čula sam da ne mo'š tražiti porodjaj epiduralom ako nisi otvoren 4 prsta?Jel to istina? I druga stvar, da u NS u Betaniji postoje samo dva -2 anesteziologa!Kao ako si te sreće da ti porodjaj počne prepodne i ako su oni slobodni onda možeš da se poradjaš epiduralom ako ne onda ne možeš!!!

istina...
ne dobijas epidural ako nisi otvorena bar 4 prsta
u betaniji ima 2 anesteziologa ali nije istina da su tamo samo pre podne....
ali ovo poslednje je istina,ako su tamo kad se poradjas dobijes ako nisu nista...

DVA ANESTEZIOLOGA U ČITAVOJ BETANIJI A GOMILU NIKOGOVIĆA PO DRŽAVNIM FIRMAMA KOJI NE RADE NIŠTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uf...smiri se...Dakle, da li to znači (čitajući izmedju redova) da ako platiš da ti anesteziolog dodje kako bi se porodio epiduralom doći će?Ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back