Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa neko sa sveta zivotinja moze da vam javi :)
njima javljam preko sms-a :)

Majo, meni rekose da sedim i da cekam i da dok beba mrda i rita se,sve je ok :lol:

malo je zeznuto,nemam kola a bolnica je daleko pa bas da se setam taxijem..... i nisam bas pri parama buduci da pripreme i svasta nesto kosta dosta
a muz radi prvu smenu i ne usudjujem se sama da krenem prevozom

recite mi jel mozemo mi popodne posle 5 da banemo u bolnicu?
da kazem da imam neke kontrakcije i tako to i da me stave na ctg....a?

sinoc kao krenulo nesto...kontrakcije na svaka dva tri....4,5 minuta...i bolele su malo(krsta i donji stomak)
i ja reko to je to,ove vestichare sa F-a pogodile
medjutim,nisu isle sve jace i cesce nego bile nepravilne...a ova mala "besnela" izmedju kontrakcija
i ja reko ae da ja pustim seriju da odgledam,pa cu vidim sta cu,dal da budim gorana il da legnem
i one se prorede
i legnem ja oko 3
i nocas svaki put kada sam se okrenula,mene drmnula kontrakcija
al evo ustala jutros i nekoliko komada samo i prestalo
mala pocela da mrda opet i nista se ne desava
eto ti ga na
a ja taman tela u bolnicu da idem
al mi skupo da se setkam taksijem da bi me vratili kuci...

pa neko sa sveta zivotinja moze da vam javi :)
njima javljam preko sms-a :)

Majo, meni rekose da sedim i da cekam i da dok beba mrda i rita se,sve je ok :lol:

malo je zeznuto,nemam kola a bolnica je daleko pa bas da se setam taxijem..... i nisam bas pri parama buduci da pripreme i svasta nesto kosta dosta
a muz radi prvu smenu i ne usudjujem se sama da krenem prevozom

recite mi jel mozemo mi popodne posle 5 da banemo u bolnicu?
da kazem da imam neke kontrakcije i tako to i da me stave na ctg....a?

al obavezno neka jave...
mislim da ce za mene mici da javi...jedino ona ima moj br.

kako ste mi vi danas???ja u vertikali,juce sam imala opeeeeeeeeet braon krvarenje,naravno brzinom svetlosti kod ginekologa.........pregledao vaginalno,eksterno i uzeo bris iz matericee-negativna na bakterije...........na kraju me tupo gleda i kaze ne znamo zbog cega se to javja,sve je uredu:dash::dash:...........od terapije primam 3x2 utrogestan vaginalno,sda 4x2 oralno i progesteron depo inekcije pola ampule na svaki drugi dan:roll:............isprepadala sam se nacisto uh,ali vazno je daje sa bebicom sve uredu:heart::heart::heart::heart:

kako ste mi vi danas???ja u vertikali,juce sam imala opeeeeeeeeet braon krvarenje,naravno brzinom svetlosti kod ginekologa.........pregledao vaginalno,eksterno i uzeo bris iz matericee-negativna na bakterije...........na kraju me tupo gleda i kaze ne znamo zbog cega se to javja,sve je uredu:dash::dash:...........od terapije primam 3x2 utrogestan vaginalno,sda 4x2 oralno i progesteron depo inekcije pola ampule na svaki drugi dan:roll:............isprepadala sam se nacisto uh,ali vazno je daje sa bebicom sve uredu:heart::heart::heart::heart:

Ja sam ti super :D:D:D:D
a i ti ces da budes, evo saljem ti ja pozitivnu energiju

Hvala zene:heart::heart::heart:

kao sto sam vec napisala,uglavnom ne znaju sto se to desava...ni meni nisu znali razlog tek posle su videli mesto krvarenja i bilo je izvan materice tj nije beba bila u pitanju...vazno da je sa bebom sve ok...
inace ja sam bas tesko pocela da podnosim ovaj poslednji mesec...nekako sam sama sebi "teska"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back