Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih ja to, stavite mreze na one prozore koje otvarate nocu.
Neces smeti da ukljucujes ni kasnije kad ti je dete malo tako da ti mreze ne ginu.

Ja sam stvarno bolid!
Meni nije na pamet palo da taj Raid može da škodi. Mi držimo uključen po celu noć u našoj sobi u kojoj i Miloš spava. I Luka se upoznao sa Raidom kao beba.
A nama Raid odrađuje posao. Nemamo komaraca u sobi kad je uključen. Inače se ne može živeti od njih.
I od moljaca. Ali protiv njih ništa ne pomaže. :confused:

Ja sam stvarno bolid!
Meni nije na pamet palo da taj Raid može da škodi. Mi držimo uključen po celu noć u našoj sobi u kojoj i Miloš spava. I Luka se upoznao sa Raidom kao beba.
A nama Raid odrađuje posao. Nemamo komaraca u sobi kad je uključen. Inače se ne može živeti od njih.
I od moljaca. Ali protiv njih ništa ne pomaže. :confused:

pajz' sad...e nisi bolid jer bi onda znacilo da sam i ja...i ja drzim raid ukljucen i sad i dok sam bila trudna sa stefanom jer ni ovde ne moze da se zivi od komaraca...

zivela sam u hamiltonu dva meseca
i u montrealu i u torontu,po ne znam koliko
ukupno godinu dana u kanadi
pa sam pobegla nazad :lol:
davno bilo
mama,tata i burazer su mi u torontu

budi hepi sto nisi gore negde :lol:
tek su tamo zime gadne
brat i snaja su ziveli u vinipegu i tamo su zime bas bas ostre
ja sam vise za neke tople krajeve :lol:

Komarci? Bar mi se u tome posrecilo. Ove godine nisam videla ni jednog. MOja drugarica zivi na farmi i kaze da ih tamo ima dosta, al ja sam u gradu i uzivam u njihovom otsustvu. Uzivam? Ma kako da ne, ne pamtim da smo imali gore leto. Temperatura napolju je trenutno 26 stepeni, reklo bi se nije previse, ali vlaznost je 94 %, a sve zajedno sa vazdusnim pritiskom daje osecaj da je 42. To sam upravo cula na vestima. Ni klima vise ne pomaze. Ne gasimo je ni nocu da bismo mogli bar malo da otspavamo. Uzas

zivela sam u hamiltonu dva meseca
i u montrealu i u torontu,po ne znam koliko
ukupno godinu dana u kanadi
pa sam pobegla nazad :lol:
davno bilo
mama,tata i burazer su mi u torontu

budi hepi sto nisi gore negde :lol:
tek su tamo zime gadne
brat i snaja su ziveli u vinipegu i tamo su zime bas bas ostre
ja sam vise za neke tople krajeve :lol:[/QUOT

Ja vise volim zimu nego leto, al dobro ne bas zimu u Winnipeg-u. Prosle zime sam poslom putovala tamo, i uopste mi se nije svidelo :). Bilo je -56, a kad gledas kroz prozor imas utisak da je prelep dan, dok ne izadjes napolje da spojis auto na struju da bi mogao da ga upalis, a onda...:per:
Meni je Hamilton super. Jesu zime hladne, a leta uzasna, al to je moj grad. Tu sam navikla, tu su mi prijatelji, veliki deo familije, a tu ce se sad roditi i moj mali andjelcic. To je dovoljno da ti jedno mesto bude dom

pa nije ti ni autan olicenje zdravlja...:confused:

Ma znam, ali sta da radimo kad je napolju katastrofa od komaraca. U kuci mozemo da se zastitimo mrezama ali napolju nikako. Kupila sam u Liliju neke narukvice navodno na prirodnoj bazi protiv komaraca. Stavim ja to detetu i to dva komada. Jednu na clanak leve noge a drugu na desnu ruku. Ne znam sta bi bilo da ih nije imala ali dete mi je bilo tako izujedano da ne mogu da vam opisem. Na kraju smo morali kod lekara, pa zatim da pije nesto protiv alergija. Jednom smo cak zavrsili zbog otoka na hitnoj pomoci i morala je da primi injekciju protiv alergija. Kad sve to sabererem Autan je nista.

Evo da vas pozdravim,nova sam na forumu i ja sam u osmom mesecu trudnoce priblizavamo se sve vise i vise i strah raste od porodjaja..pozdravljamo vas moja bebica i ja..

Dobro nam dosla, nadam se da se neces samo prijaviti, nego i biti deo ovog foruma :zper:
Volimo mi sve nove trudnice, al zaokupljene svojim problemima nekada ne vidimo tudje. Sta ces ti roditi...rozla ili plavo ?

Komarci? Bar mi se u tome posrecilo. Ove godine nisam videla ni jednog. MOja drugarica zivi na farmi i kaze da ih tamo ima dosta, al ja sam u gradu i uzivam u njihovom otsustvu. Uzivam? Ma kako da ne, ne pamtim da smo imali gore leto. Temperatura napolju je trenutno 26 stepeni, reklo bi se nije previse, ali vlaznost je 94 %, a sve zajedno sa vazdusnim pritiskom daje osecaj da je 42. To sam upravo cula na vestima. Ni klima vise ne pomaze. Ne gasimo je ni nocu da bismo mogli bar malo da otspavamo. Uzas

a proslo? kazu mi mama i ovi,da skoro niste ni imali leto...
bilo hladno i uglavnom kisovito
mislim u torontu je bilo tako
niste daleko pa kapiram da ni kod vas nije bilo ne znam kako?

Ja vise volim zimu nego leto, al dobro ne bas zimu u Winnipeg-u. Prosle zime sam poslom putovala tamo, i uopste mi se nije svidelo :). Bilo je -56, a kad gledas kroz prozor imas utisak da je prelep dan, dok ne izadjes napolje da spojis auto na struju da bi mogao da ga upalis, a onda...:per:
Meni je Hamilton super. Jesu zime hladne, a leta uzasna, al to je moj grad. Tu sam navikla, tu su mi prijatelji, veliki deo familije, a tu ce se sad roditi i moj mali andjelcic. To je dovoljno da ti jedno mesto bude dom[/QUOTE]

jeste :)
meni je jako zao sto nisam mogla tamo....
jednostavno nije mi prijalo
mada bila sam u blesavim godinama....sada bih mozda i mogla nekako
mada ....ne znam

:eek::eek::eek: uf, sva sam neispavana, ne mogu da shvatim kako tako mala beba moze da spava samo tri puta po pola sata u toku noci.
Svasta mi palo na pamet, setih se kako je moja pokojna baba pricala da je kuvala ljuske od maka kao caj i deca "tako lepo spavala".
Naravno da necu, al , eto svega se setih. Jutros je zaspala oko 6 pa do 8. Malo je sredila , nadojila, opet nosala i taman sto je zaspala, uvalila mi se svekrva i vise od dva sata pricala neke gluposti, nikako da ode. Ne znam kako nema osecaja, vidi da lelujam, becim se od umora...a ona trubi li trubi jedno te isto. Ma, sve to treba u zemlju seniliju sto ima preko 50 godina pa neka se tamo medjusobno dave i pricaju gluposti...a oko te zemlje, bodljikava zica i struja kroz nju !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

taman sto je zaspala, uvalila mi se svekrva i vise od dva sata pricala neke gluposti, nikako da ode. Ne znam kako nema osecaja, vidi da lelujam, becim se od umora...a ona trubi li trubi jedno te isto.

sledeci put joj reci da ti je stvarno zao sto ne mozes da slusas njene price i pricice,da moras da odmoris i kraj price
kad ne ume sama da vidi,ti joj lepo reci

Neverovatno kako ljudi mogu da budu bez osecaja. Samo kad pomislim na ono sto sam imala kad je Nadja bila beba i da me verovatno jos gore sad ocekuje ( posto su svi stariji 6,5godina a samim tim i gori) dodje mi da se ubijem. Kad se samo setim doceka iz bolnice. Nas stan dupke pun. Organizovale se bake, jedna napravila sarmu druga koje sta drugo, prase itd, itd.... Ja ne mogu ni da hodam, ni da sedim, nije mi do zivota a naravno u mom stanu niko ne zna gde sta stoji, pa ko ce vec ja. Jos kad se setim, taman se namestim nekako da me rana ne boli toliko moj svekar kaze: `Snajka, daj jedno pivo.` Kad ih tad nisam isperjala sve napolje, necu nikad. Sad imam jos 2 meseca da smislim na finjaka kako da izbegnem tu gungulu kod izlaska iz bolnice.

Inace ja sam u 31-voj nedelji ( vreme leti ), sve mi je teze i teze. Koliko god sam sam trudnocu sa Nadjom izgurala i pored gojenja ni manje ni vise vec 35 kg sjajno ovo sad je strasno. Jako nisko nosim i stomak me boli, prepone, ledja, ma sve u svemu strasno. Kilander sam nevidjeni a navikla sam da sve mogu. Pojavio mi se problem sa secerom koji sam uspela da kontrolisem sa dijetom, ali sve mi je teze i teze da je se pridrzavam. Utrogestan koristim i dalje, jedino su mi smanjili na 300mg dnevno. Tako jos nekih 15 dana pa cu na 200mg dnevno. To je to, uglavnom sta se desava kod mene.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back