maja_r
Ističe se
- Poruka
- 2.695
Sad cemo da razmenjujemo iskustva, razne kontrole, analize, UZ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bih ja to, stavite mreze na one prozore koje otvarate nocu.
Neces smeti da ukljucujes ni kasnije kad ti je dete malo tako da ti mreze ne ginu.
dugo te nisam "videla"
Ja sam stvarno bolid!
Meni nije na pamet palo da taj Raid može da škodi. Mi držimo uključen po celu noć u našoj sobi u kojoj i Miloš spava. I Luka se upoznao sa Raidom kao beba.
A nama Raid odrađuje posao. Nemamo komaraca u sobi kad je uključen. Inače se ne može živeti od njih.
I od moljaca. Ali protiv njih ništa ne pomaže.![]()
Mi smo postavili u svakoj sobi na jedan prozor komarnik i tako se spasavamo od komaraca. Ja ne volim nikakve hemikalije za unistavanje istih posto nisu najzdravije za nas. Eventualno kad idemo napolje pa moramo da se zastitimo koristim OFF ili Autan.
u kom ste gradu?![]()

zivela sam u hamiltonu dva meseca
i u montrealu i u torontu,po ne znam koliko
ukupno godinu dana u kanadi
pa sam pobegla nazad
davno bilo
mama,tata i burazer su mi u torontu
budi hepi sto nisi gore negde
tek su tamo zime gadne
brat i snaja su ziveli u vinipegu i tamo su zime bas bas ostre
ja sam vise za neke tople krajeve[/QUOT
Ja vise volim zimu nego leto, al dobro ne bas zimu u Winnipeg-u. Prosle zime sam poslom putovala tamo, i uopste mi se nije svidelo. Bilo je -56, a kad gledas kroz prozor imas utisak da je prelep dan, dok ne izadjes napolje da spojis auto na struju da bi mogao da ga upalis, a onda...
Meni je Hamilton super. Jesu zime hladne, a leta uzasna, al to je moj grad. Tu sam navikla, tu su mi prijatelji, veliki deo familije, a tu ce se sad roditi i moj mali andjelcic. To je dovoljno da ti jedno mesto bude dom
pa nije ti ni autan olicenje zdravlja...![]()
Evo da vas pozdravim,nova sam na forumu i ja sam u osmom mesecu trudnoce priblizavamo se sve vise i vise i strah raste od porodjaja..pozdravljamo vas moja bebica i ja..

Komarci? Bar mi se u tome posrecilo. Ove godine nisam videla ni jednog. MOja drugarica zivi na farmi i kaze da ih tamo ima dosta, al ja sam u gradu i uzivam u njihovom otsustvu. Uzivam? Ma kako da ne, ne pamtim da smo imali gore leto. Temperatura napolju je trenutno 26 stepeni, reklo bi se nije previse, ali vlaznost je 94 %, a sve zajedno sa vazdusnim pritiskom daje osecaj da je 42. To sam upravo cula na vestima. Ni klima vise ne pomaze. Ne gasimo je ni nocu da bismo mogli bar malo da otspavamo. Uzas
. Bilo je -56, a kad gledas kroz prozor imas utisak da je prelep dan, dok ne izadjes napolje da spojis auto na struju da bi mogao da ga upalis, a onda...

uf, sva sam neispavana, ne mogu da shvatim kako tako mala beba moze da spava samo tri puta po pola sata u toku noci.

taman sto je zaspala, uvalila mi se svekrva i vise od dva sata pricala neke gluposti, nikako da ode. Ne znam kako nema osecaja, vidi da lelujam, becim se od umora...a ona trubi li trubi jedno te isto.