Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
javljam vam jednu divnu vjest:heart:
nerviram se za druge se porodila u 12:05 i rodila jednu preslatku djevojčicu
tešku 2880, taman lijepa kilaža ni prevelika ni premala
dobro su obadvije i super su prošle
eto tako pa će ona javit za ostalo:vatromet:

Cao svima,
Evo mene sa zakasnjenjem;-))
Kod mene je isto sve zavrseno c.rezom,ali krenuli smo prirodnim putem. To im je, kazu, praksa. Inace, provela sam duuugih 13 dana u Frontu, toliko je prosao termin, pa su me pratili svakodnevno i posto se UOPSTE nisam otvarala, pokusali su sa vaginaletama, tu sam citav jedan i po prst dala, da bi im se na kraju smucilo i spustili me u porodiliste 13.dana od termina, nacelnik prokinuo vodenjak na pregledu i pravac u boks. Osam sati smo bili na stolu i sa ind. sam se otvorila ukupno 5 prstiju!Onda su poceli da opadaju bebini tonovi i pravac na hitan carski. Sve je ok zavrseno, bebica rodjena 27.maja, sa 4.400g, 56cm dugacka;-))Milica jede, inace, za troje:-))Sve vas ljubim i pozdravljam, hvala na svakoj podrsci i savetu!!!Sve najbolje buducim porodiljama,kisses

Cestitam, devojke! :) :heart:

Jao, koliko beba odjednom! :zaljubljena:

:vatromet:

Ja imam klimu al ne smem da je ukljucim...ovo cudo oce kroz pupak da iskoci kad je oseti...i uopste, kad napolju duva vetar jako je nemirna i boli. Onda ukljucim klimu na jako, izadjem iz prostorije i dodjem za pola sata pa koliko se ohladi-ohladi.
A, Wenerice, ja planiram da idem 28.6. da skidam serklaz jer je to prvi dan devetog meseca, pa ako oce, nek izlazi napolje. Sutra idem da vadim krv i onaj test na zuticu sto mora za porodiliste, nadam se da ce mi odmah izvaditi krv u dve epruvete pa da samo odnesem na transfuziologiju kao prosli put, jer, ako dva puta treba da me bodu...grrrr

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back