bojalina
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
kako to mislis? daj savete draga!!! ocu i ja dete za pozeleti
bas mi je drago da uzivate

bas mi je drago da uzivate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar dan svima! ja samo da se onako brzinski javim..
ja sam super...rastem...javljam se uskoro sa novim podacima...nadam se da ste dobro,nije me dugo bilo pa ne mogu sve da citam...
Pa caka je u dojenju na zahtev. A ja sam slušala savete patronažnih sestara, doktora i škole za trudnice i svi do jednog su govorili da dete treba dojiti u određenim intervalima, nikako davati bebi svaki čas da sisa. Pa onda nisam imala pojma za skokove u razvoju, a najžešći je u 3.mesecu kad većina majki pređe na dohranu kao što sam ja uradila jer nisam znala o čemu se radi.
Evo, da se javim. Od jutros lezim na patologiji, sve je OK, samo je on veliki 4250g, a ja mala. Par dana ce pratiti i cekati da krene prirodno, pa ce probati sa indukcijom, pa ako ne upali ni to-carski. Beba je zrela, ali izgleda da nema gde da se spusti. Javljam sta se desava i ljubim vas sve!
bili smo na UZ
izgleda da je devojcica
mada dr nije sigurna 100 % posto joj baguje UZ.malo zeza slika,razliva se
ici cemo na 4D pocetkom juna,pa cemo da vidimo sta se desava
bitno da je sve u redu![]()
Cao zenice,
I ja sam na patologiji, prosao mi je termin za 7 dana sada, ali nacelnik bi da do ponedeljka, da krene prirodno jer smatra da bi indukcija u mom slucaju (uopste se ne otvaram) bila vrlo mucna, a beba velika, ima 4.300kg, ako ne krene do tada, bice c.rez. Dali su mi probni oxy,ali kazu reagovala sam kao na vodu:-)))
Devojčica..A ti beše imaš dečaka?
Kristina, srećno!
Cao zenice,
I ja sam na patologiji, prosao mi je termin za 7 dana sada, ali nacelnik bi da do ponedeljka, da krene prirodno jer smatra da bi indukcija u mom slucaju (uopste se ne otvaram) bila vrlo mucna, a beba velika, ima 4.300kg, ako ne krene do tada, bice c.rez. Dali su mi probni oxy,ali kazu reagovala sam kao na vodu:-)))
Hvala devojke!Ni ja se ne otvaram, probace od ponedeljka sa nekom vaginaletom za otvaranje...ma nemam pojma vise! Gladna sam jako, hrana je grozna, ali sam pojela sve sto su mi dali i opet sam gladna! E, sutra ce muz da mi prosvercuje nesto za jedenje ili cu pojesti njega!
Ove nase bebice se zabetonirale, nece po ovom vremenu, cekaju da ipak otopli
a ni ja ne bih izlazila da sam na njihovom mestu, ipak zna se kakva treba da bude temperatura u maju...ali ovo je show, bila sam ubedjena da ce beba biti bik, a sad joj prognoziraju da ce da dogura do Tiletovog rodjendana maltene
hvala tsym na podrsci...srecno i tebi![]()
Biće 24.Lep datum...Srećno!