Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cao drustvance, evo i ovde da se pohvalimo.... sad smo 29 nedelja, bili danas na uz.... :) definitivno je devojcica i zvace se Stasa :heart: vejika je 37cm i teska 1350g... a ja imam 66kg... eto, zadovoljna sam, a imala sam osecaj da cu biti kao tenk... :) mi smo sve pripremili i za bolnicu i za bebu, ali jos uvek ne mozemo da odolimo da ne kupimo ponesto za sekicu... radili smo i ctg, od sad na kontrolu svake druge nedelje.... a i smizli sanjici juce izbio treci zubic... mazite tibe, mislimo na vas.... mi smo uglavnom napolju, pa ne forumasimo.... :)

Drage moje, danas sam isla na gomilu pregleda, serklaz, miom, beba, niska posteljica...sve ide ka mnogo dobrom, sve dobro stoji, posteljica pobegla gore, miom stoji , ne raste, a najvaznije je da je beba u redu. 25-ta nedelja, po planu guram dalje.
U povratku svratili do Turbo limaca jer se setih da je neko na nekom forumu napisao da su tamo najjeftiniji kreveci. Imaju neki izlozen za 12000, pitam jel ima sta jeftinije, a ona kaze, da ima , smo ih mrzi da sklapaju jer se to odmah proda...4000 din (40 evra!!!) nov, lep, od svetlog drveta, sa tri visine za podesavanje. I naravno, kupili ga, pa ako nekom treba, neka ode u Turbo limac i neka trazi, krevetac se zove "Kuba" ima u dve boje- svetlo i tamno drvo, imaju ga i u svom katalogu, a, verovatno kad ga izloze, ne mogu da prodaju ni jedan drugi. Nema tockice, ali ima rupe ostavljene, pa ako hocete , mozete uvbaciti i tockice. Proizvodjac je neki Poljski, nije kineski.

evo gusarske torte :)
jako sam ponosna :lol:
picture.php

Bogami Sonja, koja šmizla će pre :D
torta gotova, i dosta slaniša; s poklonima svi zadovoljni :) ( babe dale pare, pa ja danas kupovala njihove poklone)... ceo dan na nogama, baš sam se umorila ali sam jako zadovoljna :cool:
sad će i slike :)

Hmmm... ova moja bas i ne izgleda da zuri. Neka uziva dok moze. Termin je u ponedeljak.:heart:
Kontrakcije imam vise od nedelju dana, ali su neredovne. Govorim sebi: "strpljivo, strpljivo..." :ceka:

Slazem se sa Tsuy: postavi malo vecu sliku torte. ;)

dobar dan trudnjačice:cmok:
ja juče bila kod doktora, ništa samo me slušao sa onom trubom:lol:
rekao da više ne pijem totemu da odmorim malo...
pita jel osjećam bebu normalno i to je to, tek za mjesec dana kontrola i tad
ćemo valjda na ultrazvuk, znači još uvijek neizvjesnost
vrijeme je da smislimo imena, što jest jest.......

I to što kažeš ;)
Od septembra slobodno možete kod mene da naručujete klopu :lol:
videćete večeras i ostatak slika :)

samo torti baš ne bih smela da se prihvatim... ovu sam smišljala danima, a pravila satima :zcepanje: ko bi to naplatio

Ma uhodala bi se ti brzo! :zag:
Osim toga, torte uopšte nisu jeftine kad se naručuju, prema tome, samo napred! :ok:
Ja sam prva zainteresovana da ti budem mušterija. :D

dobar dan trudnjačice:cmok:
ja juče bila kod doktora, ništa samo me slušao sa onom trubom:lol:
rekao da više ne pijem totemu da odmorim malo...
pita jel osjećam bebu normalno i to je to, tek za mjesec dana kontrola i tad
ćemo valjda na ultrazvuk, znači još uvijek neizvjesnost
vrijeme je da smislimo imena, što jest jest.......

E pa najgora si od sve dece! :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back