Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Jao divno!
Znači kreću nove bebice!![]()
A sličice Eli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao divno!
Znači kreću nove bebice!![]()

Mi bili na kontroli... punih 38. nedelja, usli u 39.
Sad cekamo kad ce bolne kontrakcije, pa da pocnemo da ih merimo.![]()
U jedno sam sigurna da sledeci put kad odem u bolnicu vracam se sa bebom.![]()
..suše mi se benkice, mali bodići, pelene i švedske gaćesutra kad ih ispeglam, spremna sam
![]()

kod nas je stalno neka guzva, pa ne stizem da forumashim, ili imamo goste, ili negde skitamo, a i vreme je lepo.... praznike smo super proveli... 14-og aprila idem na uz i jedva cekam, mislim da sam sad 27 nedelja, nisam sigurna... muci me gorusica, pa tako grickam bademe po ceo dan i malo je bolje.... polako se pripremamo za dolazak bebice, mislim, imam sve, ali opet kad vidim nesto lepo, ne mogu da odolim....
cmok svima i mazite tibe...ja došla sa prvog ctg-a
to mi je siguran znak da se približava![]()
lepo kuca srce, slušala sam dva puta po deset minuta, jer je prvi put lenjivica spavala
imam takože neke kontrakcijice, ali ništa to ne znači
suše mi se benkice, mali bodići, pelene i švedske gaćesutra kad ih ispeglam, spremna sam
![]()

Ija, držim ti palčeve iz sve snageBila sam na kontroli kod endokrinologa i ginekologa. Sve je ok. Dobila sam od endokrinologa terapiju koju cu piti dok ne zatrudnim. A od ginekologa Folan, Q10 i neke prirodne vaginalete. Sve u svemu nadam se da cu se sledecih meseci i aktivno ukljuciti na ovaj Kutak.
Mamama koje su u 30 nedelji da pozelim lep porodjaj i lepe, zdrave bebe.
Mamama koje su na pocetku trudnoce da pozelim da im preostali meseci prolete i da uzivaju u svojoj trudnoci.![]()
A nama ostalima da sto pre ugledamo II i da se prikljucimo Kutku
Pusa svima i kuckamo se
A, da stigao je dugo ocekivani april![]()

u jeeee
ja mislila da si ti u 30oj![]()

Bila sam na kontroli kod endokrinologa i ginekologa. Sve je ok. Dobila sam od endokrinologa terapiju koju cu piti dok ne zatrudnim. A od ginekologa Folan, Q10 i neke prirodne vaginalete. Sve u svemu nadam se da cu se sledecih meseci i aktivno ukljuciti na ovaj Kutak.
Mamama koje su u 30 nedelji da pozelim lep porodjaj i lepe, zdrave bebe.
Mamama koje su na pocetku trudnoce da pozelim da im preostali meseci prolete i da uzivaju u svojoj trudnoci.![]()
A nama ostalima da sto pre ugledamo II i da se prikljucimo Kutku
Pusa svima i kuckamo se
A, da stigao je dugo ocekivani april![]()

I ja sve nesto mislim da si ti na pocetku...![]()

)

Wenerica i ja u 29. dakle nije jos 30ta nedelja...![]()

I zove me noćas u pola 11, kaže slušaj
plače devocica 

i ukapiram da mi ništa nije spremno, odem kupim pelene, kupim odelce, odnosno u množini 

joj bebironi bebironi
ja vec sad panicim oko....gnezdjenja
sta mi treba,koliko mi treba...kada da nabavim sta da radim.....itd![]()