Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja došla sa prvog ctg-a :cool:
to mi je siguran znak da se približava :)
lepo kuca srce, slušala sam dva puta po deset minuta, jer je prvi put lenjivica spavala
imam takože neke kontrakcijice, ali ništa to ne znači
suše mi se benkice, mali bodići, pelene i švedske gaće :D sutra kad ih ispeglam, spremna sam :mrgreen:

Poslednja izmena:
cao svima.... uh sanja, bas si me uplasila i rastuzila, ali dobro, hvala bogu pa i strucnosti lekara i bice sve ok.... :heart: kod nas je stalno neka guzva, pa ne stizem da forumashim, ili imamo goste, ili negde skitamo, a i vreme je lepo.... praznike smo super proveli... 14-og aprila idem na uz i jedva cekam, mislim da sam sad 27 nedelja, nisam sigurna... muci me gorusica, pa tako grickam bademe po ceo dan i malo je bolje.... polako se pripremamo za dolazak bebice, mislim, imam sve, ali opet kad vidim nesto lepo, ne mogu da odolim.... :heart: cmok svima i mazite tibe...

ja došla sa prvog ctg-a :cool:
to mi je siguran znak da se približava :)
lepo kuca srce, slušala sam dva puta po deset minuta, jer je prvi put lenjivica spavala
imam takože neke kontrakcijice, ali ništa to ne znači
suše mi se benkice, mali bodići, pelene i švedske gaće :D sutra kad ih ispeglam, spremna sam :mrgreen:

uh mackice, ovaj tvoj post mi izazvao onaj osecaj kao pred ispit :D proradi mi u stomaku, hehe
ja usla u 8mi mesec! jedva cekam da upoznam ovu malu smizi..
sanja draga, svaka ti cast!!! eto jos bas malo pa ces da zaboravis sve tegobe :) :cmok2:

snezo, kistina, kako ste??

Ej, pa tu ste sve! :) :heart:
Ja sam prilicno neispavana, umorna i otecena.
Bebac vezba, ima casove gimnastike sa akrobacijama i nocu i danju...
Sutra mi krecu vezbe ponovo, imali smo pauzu za Uskrs, jedva cekam.
Sutra ulazimo u 35. nedelju, vec sam spakovala vecinu stvari za porodiliste. :)

Bila sam na kontroli kod endokrinologa i ginekologa. Sve je ok. Dobila sam od endokrinologa terapiju koju cu piti dok ne zatrudnim. A od ginekologa Folan, Q10 i neke prirodne vaginalete. Sve u svemu nadam se da cu se sledecih meseci i aktivno ukljuciti na ovaj Kutak. :think:

Mamama koje su u 30 nedelji da pozelim lep porodjaj i lepe, zdrave bebe. :klap:

Mamama koje su na pocetku trudnoce da pozelim da im preostali meseci prolete i da uzivaju u svojoj trudnoci. :cmok2:

A nama ostalima da sto pre ugledamo II i da se prikljucimo Kutku ;)

Pusa svima i kuckamo se

A, da stigao je dugo ocekivani april ;)

Poslednja izmena:
mislim da smo se danas sve pojavile!:super:

mi ušli u 30. nedelju, ove nedelje na 20 mi baš nešto brzo prošle! Prilično sam ok, jedino što me kukovi bole qq! Ne pomaže mi ni onaj jastuk više... ovaj levi mislim da sam nešto sj.bala, ne mogu da se oslonim uopšte, tako da mi od svih mogućih položaja za spavanje ostaje samo desni bok:roll: tako sam onda i neispavana...:zzzz:
i šećer ume da me iznenadi ovih dana... tako i kažu, da se sad najteže održava u normali...

eto, samo to imam da se vam požalim:lol:
lepa vest, danas sam pošla u školicu, super je! Danas smo samo 1 sat bili, ali sam čula šta ćemo sve da radimo i baš mi se sviđa!
i da, sutra idem ponovo u Betaniju na praćenje... nadam se da ostajem 2 dana, kao prošli put... pa vam se javim kad se vratim!
do tad ne bi trebalo da se neka porodi!:lol:

uživajte u lepom vremenu!:zag:

Bila sam na kontroli kod endokrinologa i ginekologa. Sve je ok. Dobila sam od endokrinologa terapiju koju cu piti dok ne zatrudnim. A od ginekologa Folan, Q10 i neke prirodne vaginalete. Sve u svemu nadam se da cu se sledecih meseci i aktivno ukljuciti na ovaj Kutak. :think:

Mamama koje su na pocetku trudnoce da pozelim da im preostali meseci prolete i da uzivaju u svojoj trudnoci. :cmok2:

Pusa svima i kuckamo se

Ija, držim ti palčeve iz sve snage :zag:

u jeeee :eek:
ja mislila da si ti u 30oj :lol:
:lol:
I ja sve nesto mislim da si ti na pocetku...:heart:

Pusa svima i kuckamo se

:super:
Cekamo te, pozuri pre nego sto se ja porodim! :)

Bas nam je zivnuo kutak.:zag:

Ja juce isla na ctg i pregled.Ctg super,a na pregledu.......za malo me nisu ostavili
4 prsta otvorena,grlic se skratio 0,25cm
dr mi kaze ako odes brzo ces nazad,tebi mozda jos nocas pukne vodenjak
i uz objasnjavanje me pusti kuci jer sam na 10 min od GAK-a(pod uslovom da nema guzve na gazeli :whistling:)
ma nisam mogla da ostanem,prosto sam osecala da necu jos
bolove nemam i ne idem dok ih ne dobijem
noc je protekla mirno,lepo sam spavala
moj muz jadan oka sklopio nije
evo sad kuckam,odmaram i cekam
pozdravljam vas sve :heart:

Sanjice, vijaćemo se ti i ja :)
Moja drugarica i komšinica se sinoć porodila :D Inače su nam deca vršnjaci, a sad su nam se termini razlikovali za nedelju dana :lol: I zove me noćas u pola 11, kaže slušaj
:eek: plače devocica :heart:
kaže porodila se sasvim nenadano, pregledala je dr, rekla da je otvorena šest prstiju; poslala je u bolnicu, u 20.45 je stavili na indukciju, ona se porodila u 21 :vatromet:
Ja jutros išla da vadim krv za žuticu i osetim kontrakcije, tako celo jutro :lol: i ukapiram da mi ništa nije spremno, odem kupim pelene, kupim odelce, odnosno u množini :cool:
i tako u stvari obiđem ja pola grada, od 8 do 13 sam bila na nogama.. i odlučim da kad stvarno krene porođaj prošetaću se do porodilišta :lol:
i kupila sam sandalice za devocicu... raspametila sam se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back