Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Divno! Cestitam!!!!!:super:

Ja sam danas bila na 2. ekspertnom uz. Ovaj puta cekamo decaka. Jaooo, nikako se ne mogu zamisliti kao mamu decaka, valjda ce to doci na svoje do porodjaja.
Mada, osecala sam da je decak i ako sam se nadala opet devojcici.
A sada sledi i problem kako smisliti ime, ima da mm i ja zaratujemo :zcepanje:

:D Ovo kao da sebe slušam. I ja sam osećala od početka da je dečak, možda zato što su mi svi govorili da ću roditi dečaka (ne znam odakle im to) tako da se uopšte nisam iznenadila kad je dr. potvrdio. A tolikooooo sam želela curu, naravno bitno je samo da je živo i zdravo, ali ja se i dalje kao luda hvatam samo za žensku garderobicu... Ići će mm na popravni:per:. Osećam kad se rodi beban da će me biti sramota što sam uopte razmišljala ovako, zato jedva čekam da ga ugledam, upoznam i privijem na grudi:D.

Pozdrav dragim "starim" trudnicama i dobrodošlica novim :heart: :zag:

Samo da vas pozdravim pošto neću još dugo biti na ovom kutku. Ako se do ponedeljka ne porodim, zadržavaju me u Betaniji a onda verovatno ubrzo sledi izazivanje porodjaja :sad2: Čim ovo izgovorim setim se Happy-ce... e da mi je njene sreće pa da i meni indukcija potraje 15 min. :aha: Na svu sreću, danas sam malo bolje nego juče što se virusa tiče, antibiotici deluju...

Plašim se onog što me čeka, jer nekako nije prirodno, nije ono na šta sam se pripremala sve vreme. Ali pomisao da ću sledeće nedelje ugledati moje Sunce me održava...

Ljubim vas sve!!!! :kiss:

Pozdrav dragim "starim" trudnicama i dobrodošlica novim :heart: :zag:

Samo da vas pozdravim pošto neću još dugo biti na ovom kutku. Ako se do ponedeljka ne porodim, zadržavaju me u Betaniji a onda verovatno ubrzo sledi izazivanje porodjaja :sad2: Čim ovo izgovorim setim se Happy-ce... e da mi je njene sreće pa da i meni indukcija potraje 15 min. :aha: Na svu sreću, danas sam malo bolje nego juče što se virusa tiče, antibiotici deluju...

Plašim se onog što me čeka, jer nekako nije prirodno, nije ono na šta sam se pripremala sve vreme. Ali pomisao da ću sledeće nedelje ugledati moje Sunce me održava...

Ljubim vas sve!!!! :kiss:

:cmok:Bitno je da se ti bolje osećaš, da si skupila malo snage jer će ti trebati! A do ponedeljka možda ona i sama poželi napolje:D. Mislimo na tebe i da prođe sve kako treba, jao uskoro ćeš ugledati svoju princezu, sva sam se naježila pri toj pomisli:heart:. Samo hrabro!

:cmok:Bitno je da se ti bolje osećaš, da si skupila malo snage jer će ti trebati! A do ponedeljka možda ona i sama poželi napolje:D. Mislimo na tebe i da prođe sve kako treba, jao uskoro ćeš ugledati svoju princezu, sva sam se naježila pri toj pomisli:heart:. Samo hrabro!

Hvala draga, ti si tako predivna! Svakako ćemo nastaviti druženje u Kafanici, stižeš i ti tamo za par nedelja ;) :heart: :zag:

Biljo, držimo palčeve ;)
Vidiš kako je u Hepicinom slučaju upalilo... Ništa ne brini :heart: :zag:

Ja bila na redovnoj kontroli, kod nove dr. Sve j eu najboljem redu, kaže lepo nosim, svi rezultati su u redu, ne trebe ni kod genetičara da idem, a kamoli amniocintezu.
I tako, svi su me pitali - pa kad ćemo onda saznati pol :eek: :lol:
ja reko' k'o da je bitno, kad je muško :lol:
Inače, što se tiče bolovanja, dr mi je rekla da nema šanse, ni u teoriji, kaže komisiju prolaze samo trudnice koj esu hospitalizovane, inače kaže kod njih više ne postoji nešto što se zove 'održavanje trudnoće'. Rasterećuju budžet.. mislim, preko čijih leđa... a posle se žale na natalitet :dash:
da, dobila sam i neke vaginalete, imam neke bakterijice, koje koštaju blizu 900 din :eek: Ma, važno da nam oproste participaciju od 40 dindži, pa da se kaže trudnice ništa ne plaćaju :roll:

da ne crnim... važno da je sve u redu :heart:
Ljubim vas sve :kiss:

Suzo, dobrodošlica i tebi! I svim novim trudnicama.
Jupi, biće ovde prava žurka! :klap:

Hvala , Elins!
Samo malo da se `` uigram`` sa stanjem pa cu valjda cesce biti ovde. Za sad se osecam ,bas onako nikako, i jedva cekam da dodje onaj lep period trudnoce :)
Dace Bog, pa ce biti sve kako treba, posto sam pre osam meseci imala spontani pa sam sad sva u nekom strahu a i u strogom mirovanju po savetu doktorke.
Pozdrav :bye:

Izgleda da sve nosimo decake, ide to tako po periodima. Uvek se setim onog crtaca sa Duskom Dugouskom i Patkom Dacom: "Sezona pataka, sezona zeceva". Izgleda da je sad sezona decaka! :zcepanje:
Meni je mnogo bolje, pijem antibiotik, nemam vise temperaturu, srecom je bila samo upala grla, nije grip. :)

Samo da vas pozdravimo.Bili smo jutros na UZ sve je ok,porasli smo,imamo čitavih 10cm i 140g :D i doktorka misli da je devojcica,ali naravno kaže da ne može 100% da bude sigurna.Videćemo,a uostalom nije mi ni bitno.
Kistina čitam da ti je bolje,i baš sam mi je drago,mislila sam na tebe:heart:
Šta nam je sa Biljanom?

Samo da vas pozdravimo.Bili smo jutros na UZ sve je ok,porasli smo,imamo čitavih 10cm i 140g :D i doktorka misli da je devojcica,ali naravno kaže da ne može 100% da bude sigurna.Videćemo,a uostalom nije mi ni bitno.
Kistina čitam da ti je bolje,i baš sam mi je drago,mislila sam na tebe:heart:
Šta nam je sa Biljanom?

:cmok2:
Pa vi ste bas veliki! :) :heart:
Super, bar neka devojcica na ovoliko decaka! :)

Di ste stomačići i stomačine?
Jel odmarate ili se provodite?
Danas je bio divan dan, gotovo prolećni. Ja nisam radila pa sam vodila svoje dete u park koji je predivan i ima fantastično uređeno igralište za malu decu. Kako je bio srećan! Dva sata smo tamo proveli i ja više nisam mogla da izdržim, a da se on pitao tamo bismo i spavali.
Nego, gledam ga kako je non-stop sam, ne ide već 2 nedelje u obdanište, fali mu društvo strašno.
Juče mi je rekao: "Ja nemam drugare, niko mi ne dolazi": Al sam se rastužila.
A stvarno, bio je bolestan i sva druga deca su bolesna pa se samo družio sa babom...

Ufff,ja celo popodne u kuhinji,počela je kičma da me boli od stajanja.Šta mi napravi ova trudnoća i lenčarenje:roll: pravila klincu tortu sutra slavimo rođendan,inače je u utorak.Odustali smo od igraonice zbog cele ove situacije sa gripom.Sutra samo ručak za najbliže i to je to.Malo mi ga je žao jer se baš radovao,čak ni u vrtić ne ide da proslavi sa drugarima:( ali šta ću.Sve bi drugačije bilo da nisam trudna.

Eh, da, bilo bi drugačije.
Ja sam imala karte za bioskop u utorak i petak i večeras za koncert. I od svega sam odustala jer sam trudna, tj. zbog glupavog gripa. Mada sam se debelo razmišljala u čemu je razlika između tih događaja i posla, ali ajde, kao posao se mora, a ovo baš i ne. E u PM! :(
I tako džedžim kući danima i pizdim. Ovo danas sa klincem u parku mi došlo kao najbolja žurka. Bar sam promolila nos iz kuće...
O tugoooo...
Samo da dođe proleće, sine sunce, pa da ja sa moja dva momka krenem u putešestvije - kej, Štrand, zujanje na suncu dok mi noge ne otpadnu. To je život! :)

I ja ću više izludeti u kući.Danas smo šetali bilo je fino vreme.Bila na UZ i naravno doktorka mi napunila glavu,rekla mi je da ovaj grip shvatim kao ozbiljnu pretnju i da izbegavam skupove...bla,bla,sve ono što danima pričaju na TV.I bez maske nigde.Ja se slatko ismejala,ne mogu bre masku da nosim kad krenem u prodavnicu.Baš mi ide na sistem cela ova situacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back