Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je bila super trudnoća sa Lukom, najveći stomak mi je bio usred leta. Obučem haljinče, japanke na noge, pijem limunadu i voće i non-stop šajcam okolo. Ugojila se 9 kila i bila presrećna. Luka se rodio početkom jeseni, ali je ta zima bila topla, mislim da ni jedan dan temperatura nije pala ispod nule i celu zimu smo šetali, a na proleće on taman prestao da sisa (sa 6 meseci), mlatio kašice, pa smo mogli po ceo dan da budemo napolju.
A sad se bojim da će me ubiti sedenje u kući, nervira me ovo oblaćenje u 16 slojeva, ma sve me nervira!

Ćao društvo...
jao, mi smo ovih dana kao klinci, prvo smo proslavili godišnjicu, pa smo sinoć bili na nekoj žurci sa živom svirkom...
uuu, kako smo se proveli, i izđuskali :orkestar: Baš mi je prijalo, i malo da se podsetim sa mužOm, a i tako, da se razbije monotonija :heart:
samo nikako sad da se naspavam, ali biće i toga.. večeras svi u osam u krevet :cool:
Stefanu smo svakako izbacili dnevno spavanje, pa sad stvarno u osam ide u krevet
Milina :D

Pi, kakvo vreme, samo bih jela i spavala, katastrofa! Ovaj moj beban je tako ojačao da sam sinoć skakala po krevetu koliko me šutirao:hahaha:! Šta li me tek čeka! EliNS razumem te, i ja sam se poprilično izolovala od nekih većih skupova (a još i ne radim) pa skakućem po stanu i nemam mira, tako mi fale druženja, pozorište, bioskop... Ali smiriću se još 2 meseca.

Zdravo stomacici i trudnicice.....
Koliko cesto cituckam poruke, osecam se domacom ovde, bez obzira na to sto me cesto mrzi da kuckam....
Dobrodoslica marini77...
E pa i ja cekam devojcicu :))))))
Samo sto nije... Jos par nedelja i gotovo...
Danas joj je bata bio jako sladak, toliko da me je rasplakao (a tesko rasplakati trudnicu u 8. mesecu). On ima 2 godinice i danas je uzeo muzicku kutijicu, ukljucio je i stavio mi je na stomak :"Slusa seka muziku" :p :heart:

Zdravo stomacici i trudnicice.....
Koliko cesto cituckam poruke, osecam se domacom ovde, bez obzira na to sto me cesto mrzi da kuckam....
Dobrodoslica marini77...
E pa i ja cekam devojcicu :))))))
Samo sto nije... Jos par nedelja i gotovo...
Danas joj je bata bio jako sladak, toliko da me je rasplakao (a tesko rasplakati trudnicu u 8. mesecu). On ima 2 godinice i danas je uzeo muzicku kutijicu, ukljucio je i stavio mi je na stomak :"Slusa seka muziku" :p :heart:

Jao slatkiš mali:heart:

Stefanu smo svakako izbacili dnevno spavanje, pa sad stvarno u osam ide u krevet
Milina :D

I ja sam Luki juče i danas izbacila dnevno spavanje i eno ga u 21h spava sve u šesnajs! :D
Cele nedelje nas je urnisao, nije mogao da zaspi do 22-23h i onda celu noć se budi svaki čas, spavao je kao ptičica. Doduše, tako nam je uvek kad ga baba čuva jer ga ona pusti da se preko dana razvali od spavanja. :(
A opet, ne mogu ženi ništa da naredim, hvala joj što ga čuva kad god se razboli i evo sad bi mogao da krene u obdanište jer je konačno ozdravio, ali se bojim gripa. Njoj je lakše kad on odspava 2-3 sata jer onda ona stigne da odahne i da skuva ručak i poradi nešto po kući, ali zato mi crkavamo noću.
I evo juče i danas mu ništa nije falilo, ceo dan je bio lepo raspoložen, čak smo i juče bili 2 sata u Limanskom parku, skakao je non-stop pa je lepo dočekao veče i zaspao u roku od minut već u 21h. I naravno spava celu noć kao top do 7-8h.

Jao pa to je skroz zarazno....
Ne mogu ja te zezalice da ljustim,iznerviram se brzo ...

A ovih dana gorusica sto me ubija jaaaooooo.....
Bademi definitivno ne pomazu bas puno...
Danas sam uzela sirce od divlje jabuke i treba da ga pijem svako jutro (jedna casica za rakiju ) sa 2dl vode...bljaks...
Valjda ce mi pomoci....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back