Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav trudnice.Kako ste?Ja celi dan uživam sa mojim dečacima,i čitajući nešto naiđem na članak o svinjskom gripu i trudnicama,pa sam se živa isprepadala.Da li povlačite decu iz vrtića,ili idu uobičajeno?
Da li se plašite?Mene su svi napali da povučem dete iz vrtića,da se čuvam.....:eek:

Pozdrav trudnice.Kako ste?Ja celi dan uživam sa mojim dečacima,i čitajući nešto naiđem na članak o svinjskom gripu i trudnicama,pa sam se živa isprepadala.Da li povlačite decu iz vrtića,ili idu uobičajeno?
Da li se plašite?Mene su svi napali da povučem dete iz vrtića,da se čuvam.....:eek:

Ja Loru ne saljem u vrtic zadnjih par dana... Ma jos mi i to cudo sad treba... :sad2:

A meni muž došao pre neki dan uspaničen sa posla i moli me da ne idem u tu školu za trudnice, a ja baš nameravala...Još ni ne radim pa poludeh kući, aaaaaa!!! A kako da se zaštite trudnice koje rade sa puno ljudi, ili još gore moraju da koriste gradski prevoz:sad2:

e, da vas pitam nešto, ja zaboravila, naravno :lol:
u kojoj nedelji se radi amniocinteza?

Sori sto ovako uskacem al vidim da ti niko ne odgovara izmadju 16-18 nedelje
ona se iskjlucivo radi ako se nesto videlo na ultrazvuku,ako je majka iznad 35 godina ili ako je zbir godina majke i oca iznad 65 god, i u slucaju nekih abnormalnosti hromozoma kod roditelja ili predhodno rodjene dece.

E društvo, javljam se na blic, imam ludnicu na poslu!
Preletela sam šta ste pisale, mi Luku ne šaljemo u obdanište jer nije skroz prizdravio, a meni je mm dao auto da više ne idem na posao busom.
Inače na poslu se nabavljaju maske za naše kasirke, tako da znate, proglašena je opšta epidemija!
A maske nikada do sada nisu nosile kasirke, znači - HAOS!

Nema je Biljana,sigurno je u bolnici,a mozda se vec i porodila:)
Mene nesto celo jutro glava boli.Klinac mi je porucio pasulj za rucak,a meni ovo tako smrdi da ne mogu da vam opisem.Moracu da smislim sebi nesto drugo za rucak.:bljak:
Eeee moram da se pohvalim,valjda necu da izmalerisem,vec dva dana nisam povracala,pa se sve nesto nadam da je to to.Prestalo je:think:

Kako ste vi drage moje trudnice?:heart:

E društvo, javljam se na blic, imam ludnicu na poslu!
Preletela sam šta ste pisale, mi Luku ne šaljemo u obdanište jer nije skroz prizdravio, a meni je mm dao auto da više ne idem na posao busom.
Inače na poslu se nabavljaju maske za naše kasirke, tako da znate, proglašena je opšta epidemija!
A maske nikada do sada nisu nosile kasirke, znači - HAOS!

:sad2:Sve ne mogu da verujem da je tako ozbiljno. Prestaću da prevrćem očima:roll: kad me mm sledeći put upozori na velike skupove... I da se ne ljubim sa svima... Čuvajte se drage trudnice:cmok2:

Nema je Biljana,sigurno je u bolnici,a mozda se vec i porodila:)
Mene nesto celo jutro glava boli.Klinac mi je porucio pasulj za rucak,a meni ovo tako smrdi da ne mogu da vam opisem.Moracu da smislim sebi nesto drugo za rucak.:bljak:
Eeee moram da se pohvalim,valjda necu da izmalerisem,vec dva dana nisam povracala,pa se sve nesto nadam da je to to.Prestalo je:think:

Kako ste vi drage moje trudnice?:heart:

Koja si sad nedelja Sanja? Meni je najviše bilo muka od mesa a posebno od svežeg mesa koje tek treba da pripremim. Evo odavno su me prošle mučnine, ali i dan danas kad vidim sveže meso nije mi prijatno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back