Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se porodila tri nedelje pre 35-tog rodjendana pami je dr rekla da sam se provukla kroz ``iglene usi`` sto se amniocenteze tice. Kao po pravili se radi posle 35 god. a meni je dozvolila da prodjem bez jer su mi i dabl i tripl bili dobri, a da nisu isla bih sigurno, bar ako se ona pita.

Ja se upravo vratila sa instituta,uzela rezultate double testa i sve je u redu.:D
Uradila sam i viruse boginja iz krvi,jer sam mislila da ih nisam prelezala,pa eto da potvrdim,kad se ispostavilo da sam lezala i rubelu i varicelu,i bas sam srecna.;)Odmah jutros klinca poslala u vrtic bez bojazni da li ce mi ih doneti ili ne.

Ja sam bas bila zabrinuta od kako je krenuo septembar i vrtic.I jos mi Aleksina vaspitacica kaze da je mama od nekog decaka iz njegove grupe izgubila bebu u sedmom mesecu zbog boginja.
Mozda je glupo sto pisem ovako ruzne i tuzne stvari u kutku za trudnice,ali mene je zabrinulo.Cim sam rekla mojioj doktorki da nisam prelezala boginje odmah mi je dala sta da uradim od analiza, tako da sam jedva docekala rezultate i sad sam mirna.

..i mi josh premishljamo za ime.. :(
..mada - ima josh fore da nam legne ono vec odabrano za devojchicu,
nishta ja ne verujem da se pol vidi u 12-oj nedelji.. :lol:
..trebalo bi ovih dana da idem na UZ..
..jel ishao neko od vas na drugi ekspertski (15-20 nedelja)?

Ima šanse, ja sam živi primer, pogodili su mi pol u 12 nedelji, e sad da li je slučajnost... Uglavnom dr. je rekao da ne može da garantuje ali mi je lepo pokazao na UZ pishu:super:
I tako, od 12 nedelje znam da je dečak, sad sam 27 a ime ni na vidiku...:cmok:

Lora i Eleonora ;)

Ja sam za svoju cerkicu odabrala ime kada sam imala 5 godina i ne popustam. Ako bude decak, dobice ime po ocu, jer je to kod suprugove porodice tradicija (Sva sreca da mi suprug ima lepo ime).

A koje si ime odabrala za curicu... :zper: Mislim ako nije tajna... :D
Ova tradicija mi bas cudna, da dete dobija ime po ocu, al dobro, i niej tako lose :) ... A ako imas 2 decaka, po kome dobija ime drugo dete?

A koje si ime odabrala za curicu... :zper: Mislim ako nije tajna... :D
Ova tradicija mi bas cudna, da dete dobija ime po ocu, al dobro, i niej tako lose :) ... A ako imas 2 decaka, po kome dobija ime drugo dete?

Prvo musko dete po muzu (sto je super za pamcenje ;) za nas sa losom memorijom), a posle koje god.

Za curicu sam imala Martina koju mi je "ukrao" suprugov brat od strica (pa je malo bezveze da se dedine obe unucice zovu Martina), ali neka bas pristaje malenoj.

Drugo ime koje sam spomenula pred trudnom prijateljicom je bilo Karolina (Moja Mama me htela tako nazvati ali joj se Tata usprotivio). I sada ima prepelu cerkicu od 2.5 koja se zove Karolina i neverovatno joj pristaje (vise nego meni).

Cerka ce mi se zvati Marta (sto mi se jos vise svidja od Martine).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back