>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Karolina i Marta - odlicno
Svaka cast na izboru imena...

Svaka cast na izboru imena...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda si imala srece...
Meni do 20 i neke nedelje nisu mogli da odrede pol...![]()
Suzo, mila, dobro doslaaaaaa
![]()
Ehej Saska, pa ti i ja smo vršnjakinje po trudnoći!
Ja sutra ulazim u 25.nedelju. Kad je tebi termin?
Ja sam se isto ugojila 5kg, ali sam 1kg skinula u zadnjih nedelju dana i još uvek ih nisam nadoknadila. Ali mi je zato stomak ogroman, kao da sam u 7-8 mesecu.
Ja nemam problem sa povišenim, nego sa sniženim pritiskom pa sam stalno kao pijana kokoška. A kada se vraćam kući s posla, redovno zaspim u busu.
Ja imam problem sa povišenim šećerom koji je bio totalno iznenađenje i za mene i za mog dr jer sam uvek imala šećer na minimumu minimuma, a na poslednjoj kontroli on na 7,1 (gornja granica je 6,4)!
Onda mi je tražio da radim neki test opterećenosti šećerom (ako sam dobro zapamtila terminologiju), ali mi nije rekao da mora da se vadi krv 4 puta za redom na svakih sat vremena pa sam odustala jer ne mogu sad da uzimam slobodan dan.
Sve se nadam da će na sledećoj kontroli biti bolja situacija.
I hemoglobin mi je nizak, mada dr kaže da nije strašno, samo bi mogao biti bolji pa moram da se kljukam cveklom i španaćem što mi i ne pada tako teško....
A bakterije ništa ne popuštaju. Danas zadnji dan pijem PALISEPT, a simptomi su svi i dalje tu. Videćemo šta će reći kontrola....![]()
Biljana svu srecu ti zelim,da se lako porodis i brzo zagrlis svog bebirona.Pocelo je,pocelo
Suzo dobrodosla ponovo u ovaj kutak.
Saska, čekam dečaka, imam i fotku, a i rezultat amniocenteze, tako da nema greške.
Bambi, ja redovno zaspim svaki dan u busu na povratku kući, a sve zbog niskog pritiska.
Doduše i neispavana sam, ali tu nema pomoći jer smo u preseljenju.
I još na sve to, Luka mi se razboleo, noćas dobio povišenu temperaturu i celu noć nismo spavali. Kako mi ga je bilo žao.![]()
Dobar mali dečak, probudio se sav mokar i kaže meni:"Mama, imam temperaturu, sav sam mokar". Srce moje malo. Pa onda ne može da zaspi jer mu je zapušen nos, a ja nisam mogla u onom haosu u kući da nađem njegove kapi za nos...
E stvarno, nema ništa gore nego kad ti je dete bolesno. Sva sreća pa nije ništa strašno, ali samo želim da je on srećan i bezbrižan.![]()
Pile malo, ljubi ga da ozdravi. Rekla mi je dr. zbog niskog pritiska da pijem kiselu i jedem one slane supe iz kesica, pa možda meni pomogne, meni kad padne nema mi pomoći
! A što se tiče ribanja kuće ja sve sama radim, jeste da mi je dragi pomogao oko pranja prozora, ali ovo ostalo sve sama, još se osećam dobro, a i bezveze mi da cimam bilo koga, nikako da se naviknem da sam sad u povlašćenom položaju i da bi mogla na nekog da se oslonim. Zato pretpostavljam da u 9 neću moći, ali tu je mm da mi pomogne, meni je to dovoljno jer on stvarno hoće sve da uradi, tako da nemam potrebe za mamom ili svekrvom hvala bogu
!
Kad ti se pojavila ta linija? Meni je oko 4-5 meseca toliko bio dlakav stomak da sam se prepala i onda se polako povuklo, sad mi je na starom...