smorena mnogo
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
Ma naravno nesto najosnovnije da,ali nista u smislu usisivaca,brisanja poda,pranja kose nad kadom.....sve sto zahteva savijanje i naprezanje stomaka.
Ja i da sam htela nisam mogla jer me je stomak opominjao.Duze od 10 min na nogama,vec pocinje da me boli.Jednog dana se kao iznervirala i nervira me haos u kuci,uhvatila usisivac, usisala ko macka repom i sva srecna sto sam kao nesto uradila.Kad odem do kupatila imam sta i da vidim,prokrvarila.To mi se desilo pre 2-3 nedelje.
Samo odmaraj i cuvaj se.Srecno![]()
Hvala !
Trudim se. sve me boli od lezanja pa i kad ustanem nezgodno mi je
Pozdrav
divnooooo!!! Biće četvrtak
! Što se tiče amniocinteze, mislim da je to redovna procedura tek posle 35 godine. Ja imam 27 kao i suprug i posle double testa (koji su mi u privatnoj ordinaciji radili bez pitanja pa pretpostavljam da to uglavnom svi rade sad) su me uputili na amnio zbog povišenog beta hcg. Znači čim double pokaže bilo kakvo odstupanje uglavnom preporučuju amnio (prvenstveno jer ni oni žele da preuzmu odgovornost i da kažu da je sve ok dok ne vide rezultate plodove vode), ali naravno na budućim roditeljima je opet da odluče da li će raditi ili ne. Znam x trudnica koje su odbile da rade bez obzira na loš double, ali opet ja bih opet uradila amnio ukoliko mi dr predloži

, mirna, mirna, al' kad se javi, nadoknadi sve sto je bila mirna
takav joj je bio i bata dok je bio u stomaku.... Divno...