Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aleksi je bas lepo kod mame,ne izlazi mu se jos :D...nema sta da brines,idi sutra kod doce i radi kako ti on kaze.Mada,ja se opet nadam da si ti nocas dobila bolove i da se sad vec mazis sa svojim Aleksom :heart:

E volela bih i ja da se sada mazim sa Aleksom ali nista jos uvek od toga! Ne znam samo sta mi je pametnije,da li da idem kod svog doktora ili pravo u bolnicu?

Jaoj mnogo ste mi slatke!!:heart:Ako uspem,javljam se sutra sa najnovijim vestima.Samo da bude sve kako treba,i ako me zadrze u bolnici da mi porodjaj prodje brzo i lako i da mi beban bude dobro,sto je najbitnije.Kazem,ovo mi je prva trudnoca pa sam mnogo uplasena,jer nista ne znam kako se to sve odvija u bolnici.

Jaoj mnogo ste mi slatke!!:heart:Ako uspem,javljam se sutra sa najnovijim vestima.Samo da bude sve kako treba,i ako me zadrze u bolnici da mi porodjaj prodje brzo i lako i da mi beban bude dobro,sto je najbitnije.Kazem,ovo mi je prva trudnoca pa sam mnogo uplasena,jer nista ne znam kako se to sve odvija u bolnici.

Ne brini draga, sve ce proci u savrsenom redu...
Svi ti drzimo palceve...
Samo bez panike i straha, nije to nista strasno...
Sto bi rekle moje koleginice forumasice: "Kad je mogla glupa Sneza..." :lol:
Uskoro ces drzati bebu u narucju, a od tog ne postoji lepsi osecaj... :heart:

Nek ti je sa srecom i da sve prodje u najboljem redu i po tebe i po bebicu.Nemoj da se plasis,evo ja jedva cekam da dobijem bolove :D,jer to znaci pocetak neceg divnog :heart:
:zag:

Resila sam da sutra odem prvo kod mog doktora,da vidimo na cemu smo.Inace,moja menstruacija je bila totalno neredovna,nisam nikako mogla da je pohvatam!Tako da verovatno ovo sve ima velike veze sa kasnjenjem porodjaja.Sad sam citala da se jedna zena porodila 23 dana posle termina,i sve to zbog neredovne menstruacije.Iskreno,vise bih volela da normalno dobijem bolove nego da me prikljuce na indukciju,mada ne znam kako je ni jedno ni drugo:confused:. Ali citam i slusam da su koliko-toliko prirodni bolovi podnosljiviji.Sta vi kazete?

Resila sam da sutra odem prvo kod mog doktora,da vidimo na cemu smo.Inace,moja menstruacija je bila totalno neredovna,nisam nikako mogla da je pohvatam!Tako da verovatno ovo sve ima velike veze sa kasnjenjem porodjaja.Sad sam citala da se jedna zena porodila 23 dana posle termina,i sve to zbog neredovne menstruacije.Iskreno,vise bih volela da normalno dobijem bolove nego da me prikljuce na indukciju,mada ne znam kako je ni jedno ni drugo:confused:. Ali citam i slusam da su koliko-toliko prirodni bolovi podnosljiviji.Sta vi kazete?

Meni je doktorka odmah na UZ videla da sam trudna mesec dana manje nego kad bih racunala po poslednjem ciklusu. Inace i meni su menstruacije bile jako neredovne, pa mi je rekla da se ne oslanjam na termin po amenoreji, tako da nemas razloga da brines. Drzim ti palceve! :heart:
:cao:

Dobro jutro! Kako ste na ovoj hladnoći?
Ja sam evo već 2 nedelje zagušena i davim se u šlajmu, inače sam ok.
I staaaalno mi je hladno. Uvek se smrzavam u ovom prelaznom periodu jer grejanje u stanovima počinje tek 15.oktobra, a smrzavanje počinje bar mesec dana ranije jer noću jako padaju temperature.
Jedva čekam da se preselimo u kuću. Ima da nabijem račun za gas samo tako, ali će mi barem biti toplo. :)

Mi smo u kući, ali imamo centralno, tako da smo na istom :lol:
mada, meni je hladnije na poslu, nego u kući... i čudi me da se i ja smrzavam, inače u prošloj trudnoći, i posle, za vreme dojenja, stalno mi je bilo vruće--- svi su me grdili, napolju sneg a ja u gornjaku, ali nisam uopšte bila prehlađena, ni jednom
a sad... ubi me, em mi je hladno, ne mogu da se obučem dovoljno, kad se vraćam s posla, bude već toplo, svi u kratkim rukavima a ja upijam sunce i akumuliram, ispod jakne :lol:
i nos nije prestao da mi curi, još od ambrozije :roll: samo se nastavilo

Dobro jutro trudnice.Meni iz dana u dan sve gora mucnina.Prekjuce sam se ispovracala u Immocentru,juce u kolima,ne mogu da se iskontrolisem.Nisam ni za sta .:besna:
I u prvoj trudnoci mi je bilo muka ali ne ovoliko.:think: ili se zaboravilo.
A hladno mi nije uopste.Muz se nocas umotao u najdeblje cebe koje imamo,a ja samo tanak frotir,i uopste mi nije hladno:D

Dobro jutro trudnice.Meni iz dana u dan sve gora mucnina.Prekjuce sam se ispovracala u Immocentru,juce u kolima,ne mogu da se iskontrolisem.Nisam ni za sta .:besna:
I u prvoj trudnoci mi je bilo muka ali ne ovoliko.:think: ili se zaboravilo.
A hladno mi nije uopste.Muz se nocas umotao u najdeblje cebe koje imamo,a ja samo tanak frotir,i uopste mi nije hladno:D

..evo najnovijih istrazivanja.. :)
..nije da im verujem bespogovorno, ali da ti bude lakshe.. :heart:

http://www.telegraph.co.uk/health/h...-the-chance-that-child-will-have-high-IQ.html

http://www.cpheraldleader.com/ArticleDisplay.aspx?e=1537026

Znaci nisam jedina koja oseca "blagodeti" trudnoce :) Od samog pocetka sam prehladjena. Nisam nesto extra, ali mi curka nos, boli grlo i kasljem. Mada, sve manje i manje.

Uz to su mi nasli neke bakterije u mokraci, ali su rekli to je ok, samo pij Brusnicu?! Isla sam u subotu (posle mesec dana pijenja brusnice) ponovo u laboratoriju i ista situacija. Ne smeju mi dati antibiotike, a ja ne znam sta cu. Koliko su opasne bakterije u mokraci? Da li ih je neko imao?

Sada sa u 10. nedelji trudnoce. U sredu idem kod moje dr na pregled. Ne mogu docekati. Imam toliko pitanja. Ne znam da li je to i sa vama tako? 22.10. idem na 1. expertni, uz to radim i mogu vam reci ovaj pocetak jeseni mi ni malo ne prija. Inace nisam zimogrozljiva, ali sada vec zeljno ocekujem sezonu grejanja.

Pozdrav stomacima.

i ja uvek kuburim sa tim bakterijama, ali sam pila neke kapsule.. na biljnoj bazi
sad me ubi kako se zove lek. kad dođem kući, pročitaću pa ću ti napisati a u međuvremenu, dok se ne posavetuješ sa dr, pij uvin čaj ;)
on je bio lek za mokraćne puteve i bešiku pre nego se kod nas čulo za brusnicu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back