Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'De ste stomačići :heart:
Vidim ima novih, ima onih koji uskoro odoše... :D ja ću da se načekam do kraja aprila. Meni je Stefan rođen 26., a sad mi je termin 24. aprila... mada, Stefan je zakasnio 3 dana, terminje bio 23. I tako... ja sam odlučila da ne propustim Stefanov rođendan, tako da mogu na porođaj od 27. pa nadalje :manikir:

Juče sam otišla s posla, bolesnaaaa... do sad je bilo samo ambrozija, pa ambrozija, ali usput se izgleda zakačio i neki virus :roll: Sad sam kod kuće, glava me rastura ne prestaje:dash: temperatura kako-tako.. mučnine isto kako -kad.. zapušena na sve rupe:(
Ljubim vas, odoh, ne mogu ni da sedim za kompom:confused:

Da li neka od vas trudnica iz Beograda ide u Dom zdravlja Novi Beograd u bloku 44?Red bi bio da otvorim karton i de se opredelim za nekog ginekologa,a ne poznajem nikog ko ide tamo.Cula sam za jednu dobru doktorku ali je naravno puna i ne prima vise kartone.
Prosto i jednostavno ne znam za koga da se opredelim,jer kad se setim prve trudnoce i doktorke koja mi je za svaki uput koji je trebalo da mi da ,postavljala po 100 pitanja,i nicije misljenje nije uvazavala,muka me hvata.

Ja sam vodila trudnoću u Domu zdravlja u 44 bloku kod dr Milane Đukanović i stvarno bih je svakome preporučila. Vrlo je profesionalna i odgovorna. Ćim bi bila i u najmanjoj sumnji odmah me je slala na klinike i veoma uvažavala mišljenja kolega. Ali jedini problem je taj što je kod nje užasna gužva. Nekad sam znala i po pet sati da sedim u čekaonici. Osim nje imala sam kontakt i sa dr.Pešić (mislim Vesna) i ona mi je delovala ok a i sestre su je hvalile. A ono što sam čula od prijateljica je da je i neki dr. Kovačević ok ali da doktorku Stanković treba široko zaobilaziti. Pozdrav svim trudnicama :bye:

Ja sam vodila trudnoću u Domu zdravlja u 44 bloku kod dr Milane Đukanović i stvarno bih je svakome preporučila. Vrlo je profesionalna i odgovorna. Ćim bi bila i u najmanjoj sumnji odmah me je slala na klinike i veoma uvažavala mišljenja kolega. Ali jedini problem je taj što je kod nje užasna gužva. Nekad sam znala i po pet sati da sedim u čekaonici. Osim nje imala sam kontakt i sa dr.Pešić (mislim Vesna) i ona mi je delovala ok a i sestre su je hvalile. A ono što sam čula od prijateljica je da je i neki dr. Kovačević ok ali da doktorku Stanković treba široko zaobilaziti. Pozdrav svim trudnicama :bye:

Pokusala sam kod dr Djukanovic ali ne prima vise kartone.Puna je.Samo neke svoje pacijente.Jos odlazem ,a trebalo bi vec da odem u DZ.
Hvala ti puno.Pozdrav

'De ste stomačići :heart:
Vidim ima novih, ima onih koji uskoro odoše... :D ja ću da se načekam do kraja aprila. Meni je Stefan rođen 26., a sad mi je termin 24. aprila... mada, Stefan je zakasnio 3 dana, terminje bio 23. I tako... ja sam odlučila da ne propustim Stefanov rođendan, tako da mogu na porođaj od 27. pa nadalje :manikir:

Super. Bas sam se obradovala. Izgleda da nisam jedina koja je na samom pocetku trudnoce. Termin mi je 08.05.2010. Ako "malo" poranim, vidimo se u Betaniji.

Inace, i ja muku mucim sa prehladom. Nos mi zapusen a glasa nemam. Kako li cu danas odrzati ta 4 casa da mi je samo znati?

..ija, ti si u prosveti?
..ja sam od 1.9. na bolovanju..nemam herca da svakog dana izadjem pred bar 100 razlichitih ljudi... :(
..a imam i veliki deo fonda u laboratoriji..
..shta ti predajesh?

Predajem matematiku (na odradjeno) i informatiku na neodredjeno. Ne bih se ni ja bakcala sam virusoiznim djacima (narocito sto putujem svaki dan 50 km tamo i isto toliko nazad), ali zbog onog dela "na odredjeno" moram sto duze ostati u nastavi.

Sta ti predajes?

..biohemiju..i organsku hemiju.. :neutral:
..bash mi se ne nosi stomak medju pochetnike koji barataju hemikalijama..
..uchimo ih mi, nadgledamo, pazimo, ali kiksevi su neizbezni prvih meseci..
..makar sa ispadanjem posudja iz ruku ili prosipanjem po stolovima..
..a bash ne mogu da uteknem iz laboratorije i kazem "ja ne smem da se bakcem s tim".. :(

..biohemiju..i organsku hemiju.. :neutral:
..bash mi se ne nosi stomak medju pochetnike koji barataju hemikalijama..
..uchimo ih mi, nadgledamo, pazimo, ali kiksevi su neizbezni prvih meseci..
..makar sa ispadanjem posudja iz ruku ili prosipanjem po stolovima..
..a bash ne mogu da uteknem iz laboratorije i kazem "ja ne smem da se bakcem s tim".. :(

Ne bih ni ja, ali sta cu. Dosta mi je sto u busu svi kaslju i kijaju, pa se to nastavi u zbornici, pa u ucionicama... Malo je nazgodno kad radis na odredjeno. Ne znam ni kako to obracunavaju?! Da li se porodiljsko dobija 365 dana kao i kod onih na neodredjeno ili samo do isteka ugovora?!

E novembar ja ti skidam kapu :D.Hemija,biohemija i ja nikada se nismo dobro slagale :lol: ,iz hemije mi bila dovoljna dvojka :lol:,a iz biohemije sam kao bila malo bolja (3) :lol:...drustvene nauke i strucni predmeti su mi bas isli,volim to,ali prirodne...nisam ja imala zivaca to da ucim :zcepanje:
Uh kad se samo setim srednje skole...ne ponovila se :lol:

E novembar ja ti skidam kapu :D.Hemija,biohemija i ja nikada se nismo dobro slagale :lol: ,iz hemije mi bila dovoljna dvojka :lol:,a iz biohemije sam kao bila malo bolja (3) :lol:...drustvene nauke i strucni predmeti su mi bas isli,volim to,ali prirodne...nisam ja imala zivaca to da ucim :zcepanje:
Uh kad se samo setim srednje skole...ne ponovila se :lol:

..eh da sam te znala tada, za dva sata bi se zaljubila u to.. :zper:
..ili bi bar popravila ocenu.. :lol:

Dobro jutro stomacici :)
Ma uskoro ce Mackice.Ja sam do 5-og meseca bila nezadovoljna velicinom stomaka,uopste se nije primetilo da sam trudna,nego je delovalo da sam se opustila pa pustila "pivski" stomak,bas me je i komsiluk gledao popreko :lol:,a onda je samo odjednom,cini mi se preko noci, porastao i voala eto prave trudnice :lol:.

Tijana kako se ti osecas?Ja sam sebi bas teska postala,iako sam se bas malo ugojila.Juce sam sedela na podu i igrala se sa Acom i kada sam htela da ustanem nema sanse,osetila sam se kao kornjaca okrenuta na oklop :lol:,pa sam viknula muza da mi pruzi ruke ,a on nije ocekivao da sam toliko otezala pa se nije ni pripremio,i kad sam ga povukla,zamalo nje pao preko mene :lol: i rekao je "u hebote al si otezala :eek: :lol:",a zeza me jos,kaze,kad hodam po stanu cuje se kao da prilazi T-Rex :zcepanje:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back