Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćerka će biti Una, to sam već pisala, ne krijem ga, kome se sviđa samo nek izvoli. :)
Smislili smo muško i žensko ime pre nego što sam prvi put zatrudnela.
Luku imamo, Unu čekamo, a u međuvremenu moramo smisliti drugo muško ime jer nam stiže mali bata za 5 meseci. :heart:

A da, izvini, sad sam se setila da si vec pisala o imenima... :rumenko:
Prelepa imena, i bas idu jedno uz drugo... :heart:

..:roll:
..preporuka za sve nove trudnice - u frontu i vishegradskoj su popunjeni
svi termini za double test i ekspertski UZ
PET NEDELJA unapred, a poshto se radi od 11-13 nedelje,
potrudite se da CHIM saznate da ste u drugom stanju zakazete sebi ovaj pregled..

..odoh u potragu za privatnom ordinacijom.. :roll:
..svaka preporuka je dobrodoshla (na pp, pravilo foruma).. :roll:

Dobrodoslicu zelim novim trudnicama i da vam ne bude muka kao meni.Izbacila sam Mamavit i kao par dana mi je bilo bolje,ali od juce zlo.Jutros sam se ispovracala,grozno se osecam.:(
Stigla sam i da prokrvarim,dobila progesterom i receno mi je da savaku aktivnost svedem na minimum.Bila sam na UZ sve je OK.Nadam se da nije nista strasno jer mi se to desavalao i u prvoj trudnoci.
He,he,klinac mi sinoc reko 'da mi rodis dve seke i dve bate':zcepanje:
Pozdrav:bye:

Da li neka od vas trudnica iz Beograda ide u Dom zdravlja Novi Beograd u bloku 44?Red bi bio da otvorim karton i de se opredelim za nekog ginekologa,a ne poznajem nikog ko ide tamo.Cula sam za jednu dobru doktorku ali je naravno puna i ne prima vise kartone.
Prosto i jednostavno ne znam za koga da se opredelim,jer kad se setim prve trudnoce i doktorke koja mi je za svaki uput koji je trebalo da mi da ,postavljala po 100 pitanja,i nicije misljenje nije uvazavala,muka me hvata.
Da ponovim ,mozda sam dosadna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back