Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se imena tice, za devojcicu su - Anja, Karla, Una, Anastasija, Eva, Lina...

A za decaka je predlozila svekrva, inace francuskinja, - Sebastian, Damian, Luka, Andrej...
Pa cemo videti... ;)

I meni se svidjaju i Anja i Una, ali ta imena su vec dali neki nasi bliski prijatelji svojim cekama, pa mi bezveze da se "ponavljamo" jer se ipak cesto vidjamo :confused:
A od muskih i meni je Luka favorit, mada je prilicno cesto, ali svejedno muz ni da cuje, sef i vlasnik firme za koju radi se zovu Luka i kaze odmah da na te asocira i nema sanse :confused:
I Filip mi je lepo, ali Luka se bolje slaze sa Lara :p Eto cime se ja opterecujem-da se slaze ime :p, to mi ranije nije padalo na pamet a sad mi odjednom nesto kao vazno-poludeli hormoni valjda :lol:

Hana je prelepo ime, i ja sam razmisljala o njemu...
Ali sam ga predlozila prijateljici cijoj cu devojcici biti kuma i ona je pristala na to ime. Inace, prijateljica mi je muslimanka, a i Hana je, koliko znam, pravo muslimansko ime...

Hm, nisam znala. Ja samo gledam da ime nije nepoznato ovde u Holandiji gde zivimo, a Hana ima i kod njih, samo se pise kao Hannah, no nije vazno. Meni je bitno samo da je i ovde poznato ime da mi dete posle ne tugo sto niko ne moze da izgoviri ime kad vec ce sa prezimenom da lome jezik :confused:

ja ako budem imala djevojčicu,sviđa mi se Lara, a i ide uz ime Lazar,i odavno sam ja to smislila ,
kad neki dan slučajno sazna da drugarica sd ima Laru,čudnog li čuda:cmok2::heart:

:cmok2:
Za divno cudo to je bilo jedino ime koje mi se mnogo svidjalo a nije se neko od nama bliskih ljudi setio da da svome detetu :) I tako smizla dobi ime Lara :heart:
Jedino sto nas u Bosni svi pitaju da li joj je bas Lara ime ili Larisa ?! Nemam pojma zasto, neki joj se cak i obrate sa Larisa na sta ja poludim. Ti Wenerice mozda mores da mi otkrijes tu misteriju da li je kod vas Lara nadimak za Larisa?!

Hehehe, mackice podsetila si me sa ovim tvojim "mase rodama" kad sam ja bila trudna, a jos nisam znala. Putujem busom, pored njiva, na posao... sedim tako u busu, muka mi strasno, ne kapiram zasto, al blenem kroz prozor da skrenem misli - 12 roda sam videla usput... a obicno sretnem jednu il' nijednu... tad mi je palo na pamet da kupim test :mrgreen:
PS. CESTIIIIITAAAAAM :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back