Mala Mavra
Obećava
- Poruka
- 93
jao Biljana ja sam prva 4 meseca imala uzasnu muku sa gorusicom...ali nista nisam preduzimala tipa bademi,grisini i sl...samo od sebe je proslo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još me zanima imali neka mama da je prešla 35 a da nije vadila plodovu vodu,volela bih da mi se javi...

ja dosla da vidim sta ti trazis eli na ovoj temi
je l ima nesto novo?![]()

) i tako..svasta mi se mota po glavi 

uzasna sam
) odloženi.

i ponovo je potvrdjeno da je deckic
.Inace ja sam sada po UZ 22 + 5 nedelja,i do sada sam u plusu samo 4kg

Pa ima
Mada ja visim ovde odavno, čitam i upijam...
I sad sam se osilila da nešto i napišem, jer je doktor potvrdio da je ovaj put sve ok i da ćemo imati bebuuuuu!![]()
bebici u stomaku
Pa ima
Mada ja visim ovde odavno, čitam i upijam...
I sad sam se osilila da nešto i napišem, jer je doktor potvrdio da je ovaj put sve ok i da ćemo imati bebuuuuu!![]()

Inace juce sam se zalila doktorki na one bolove koje sam vam opisala neki dan,pregledala me je,sve je u redu,ali je rekla da mi treba pojas za trudnice,ali kao velike su vrucine,pa ne zna koliko ce mi to biti prijatno.Ima da ga kupim,jer mi imamo obicaj uvece da setamo,a tada nisu vrucine,mada bih i vrucinu podnela samo da me ne boli.
...hoćeš mi ponoviti kakve si bolove imala? Meni su se neki malo jači i nedefinisani bolovi pojavili pre neki dan, pa sam se malo zabrinula jer su mi na poslednjem UZ-u rekli da mi je posteljica malo niže. Naravno, odmah sam to povezala... Mislim da smo obe u 23.nedelji, možda ima veze sa dobom trudnoće? Čekam doktoricu da se vrati sa godišnjeg pa ću videti. U svakom slučaju, i meni su neki pominjali taj pojas da nije loše rešenje. On ne može da škodi, npr.da iritira kožu ako je vrućina ? 
Ja sam samo dabl i bio je odličan...Nisam zakazala amniosintezu jer nije bilo slobodnog termina...Sve je uredu,ali opet ne prestajem da mislim jer svaki doktor koji vidi godište a kažem da nisam vadila plodovu vodu samo vrti glavomJa sam imala skoro 37 kad sam se porodila, radila sam samo triple test i nishta vishe.

Kutak je neko vreme bio neaktivan,pa sada ne mogu da se setim Elins da li je tvoja bebica nova vest na kutku ili si nam se vec hvalila,zaista ne mogu da se setim![]()
![]()

I hvala vam svima na čestitkama i dobrodošlici!
Biti trudnica je predivno, samo je biti mama lepše od toga. A ja sam i jedno i drugo!![]()
Puno sreće 
Mora da sam taj deo propustila...hoćeš mi ponoviti kakve si bolove imala? Meni su se neki malo jači i nedefinisani bolovi pojavili pre neki dan, pa sam se malo zabrinula jer su mi na poslednjem UZ-u rekli da mi je posteljica malo niže. Naravno, odmah sam to povezala... Mislim da smo obe u 23.nedelji, možda ima veze sa dobom trudnoće? Čekam doktoricu da se vrati sa godišnjeg pa ću videti. U svakom slučaju, i meni su neki pominjali taj pojas da nije loše rešenje. On ne može da škodi, npr.da iritira kožu ako je vrućina ?
Drago mi je da ti je bolje, nadam se istom![]()
Jako me bole matericne veze,ne mogu da se krecem,a ni da stojim,bebica se okrenula,sada prednjaci glavicom,pa se verovatno i spustio nisko,pa me zato boli.A i ja sam previse aktivna,po ceo dan nekud zujim,penjem se na ovaj moj peti sprat po tri-cetri puta dnevno,i sad me je konacno to stiglo,da ne mogu ni da se pomerim bez jaukanja.Pojas mi pomaze,ali ne bas puno...