Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
img3809b.jpg

i boje su neke vrljave na ovom aparatu

Pogledajte prilog 256434
Pogledajte prilog 256435
Pogledajte prilog 256436
Pogledajte prilog 256437
Pogledajte prilog 256438

ovo je skoooro pa zavrsena kupovina garderobe
tu su jos bodici kratkih rukava , jos jedne stramplice bez rukava i kapice, carapice, portiklice itd, al me mrzelo dalje da slikam

img3809b.jpg

i boje su neke vrljave na ovom aparatu

tara:heart:

svaka cast za ove nijanse smedje i sive, prelijepe su krpice.

kao za velikog djecaka:)

skoro sam kupovala za babine jednom dječaku. ovdje u BL je sve bezlično, sve nijase plave i po koja zelena stvar.
ove tvoje su mi bas u nekom fazonu...u donje dijelove trenerkica sam se zaljubila :)

tara:heart:

svaka cast za ove nijanse smedje i sive, prelijepe su krpice.

kao za velikog djecaka:)

skoro sam kupovala za babine jednom dječaku. ovdje u BL je sve bezlično, sve nijase plave i po koja zelena stvar.
ove tvoje su mi bas u nekom fazonu...u donje dijelove trenerkica sam se zaljubila :)

hvala stevca : )
meni je super sto cu moci sve da kombinujem i sa drugom bebom,ako bude devojcica, dodam malo ciklama ili drugih boja zivlih i to je ok sve i nosivo za oba pola

bokice, koje si velicine uzimala? ja sarano, najvise imam 62, po par komada od 56 i par komada 68
samo ne znam kratak rukav, posto su tu pakovanja po 5 kom, uzela 62 pa ako mu baaaas bude veliko posaljem nekog da dokupi 56
i da fale i nama jedno dva duksica, to nisam jos uezela ni jedan i mozda jos1-2 strample dugih rukava i to je to

i opet imam utisak da je ovo malo stvari i ne mogu da se smirim i sacekam da se rodi i vidim koliki ce biti pa da dokupim ovde nesto za sam taj pocetak ako treba, jbt nece biti go

boki i previse.. nadam se da je sve sto si nam pokazala velicina za bar do 3meseca jer ce ti toliko brzo prerasti stvarcie da neces stici da ih izmenjas.. sve je prelepo naravno, tako da verujem da nisi mogla da odolis :heart:
portikle su ti dugorocno ulaganje, i uvek ih treba imati dosta..ali u pocetku ce ti najprakticnija biti tetra pelena.. za milion stvari..
kad je bese tebi termin :rumenko: ja u opste nisam u toku samo zveram u ove stvarcice i pilavim se :D

taro, nije malo stvari, obuzdaj se :) neces ga presvlaciti pet puta dnevno, stavljaces mu pelenu, bice suv, eventyalno ga presvuces ako se ubljucka puno ili propiski i to je to..... i ja mislila malo a sad kontam da sam nacisto bila luda, pa ima tolko pantalonica i bodica da nema sanse da ostane golisav :):-D
ha nisam kupovala 56
pa nek mu i bude sve veliko, ionako 56 ce prerasti veoma brzo pa ce stati u ove 62 stvari

nastasa, 29. novembar mi je termin, ali moj decak zuri negde :)

Stvari su :heart:

Jel ostalo bilo sta u prodavnici :rumenko:? Bice sigurno dovoljno, mozes racunati max 4-5 presvlacenja dnevno (vecinom 3 presvlacenja), jedan dan dok operes i dok se osuse stvari, pa drugi dan moze ponovo nositi. Ne znam koliko ste tetrica uzeli, ali mi nismo stavljali siroki povoj pa nam ipak 30 komada nije bilo dosta. Mada, ja sam sve brisala tetricom (i vl maramicama) i cim ima i malo fleku bacim u masinu. Tek sam posle skontala da ima u Univerexportu komplet od 6 malih tetrica (kao 1/3 velicina redovnih tetrica) pa sam odahnula, jer cesto nema potrebe za tim standardnim tetricama, vec su dovoljne i te mini-tetre (al objasnih :roll:), a bude manje vesa za pranje.

to kazite, da ce biti dovoljno stvari i da nece da ostane go i bos : ))
i jednom nedeljno resim da se obuzdam i onda me opet uhvati frka i tako u krug...
ja se nadam da ce moci sve ovo da nosi bar 3-4 meseca pa da posle i u toku dokupljujem po potrebi

al realno fali nam dux, makar jedan, za kombinaciju bodi i pantalone, ipak je zima, nego nikako da nadjem neki zgodan i mekan za bebe a da nije u kompletu nekom...

Poslednja izmena:
Stvari su :heart:

Jel ostalo bilo sta u prodavnici :rumenko:? Bice sigurno dovoljno, mozes racunati max 4-5 presvlacenja dnevno (vecinom 3 presvlacenja), jedan dan dok operes i dok se osuse stvari, pa drugi dan moze ponovo nositi. Ne znam koliko ste tetrica uzeli, ali mi nismo stavljali siroki povoj pa nam ipak 30 komada nije bilo dosta. Mada, ja sam sve brisala tetricom (i vl maramicama) i cim ima i malo fleku bacim u masinu. Tek sam posle skontala da ima u Univerexportu komplet od 6 malih tetrica (kao 1/3 velicina redovnih tetrica) pa sam odahnula, jer cesto nema potrebe za tim standardnim tetricama, vec su dovoljne i te mini-tetre (al objasnih :roll:), a bude manje vesa za pranje.

e, ja te tetre mogu da dokupim ipak, imam oko 24 komada, racunajuci i one iz bg paketa...
svedske 5 komada...
carapice ima isto dovoljno, protiklica, kapica to me ne brine, dva peskira, jedan kupljen i jedan iz bg paketa (ako me zeznu iz bg paketa nagrabusila sam : )))

ja kupih 20 rubljenih tetri i 20 englanih tetri :-D
znaci 40 komada
plus one iz bg paketa , znaci 50 ukupno :-D hahaha, al dobro ove iz paketa planiram samo za briskanje, a ovih 40 za povijanje i sve ostalo.....
i kupila sam 5 svedskih , plus dobicemo 5 u bg paketu, znaci deset....
:-D

o ne, imas duplo vise tetra pelena, znala sam da nam nesto ipak fali : )))
salim se, mi cemo koristiti pelene za jednokratnu upotrebu i ja sam mislila sirok povoj do one prve kontrole, znaci sa mesec ipo dva.. sad ako ide jednokratna pelena pa preko sirok povoj onda te tetre ne menjam pri svakom povijanju ili?

o ne, imas duplo vise tetra pelena, znala sam da nam nesto ipak fali : )))
salim se, mi cemo koristiti pelene za jednokratnu upotrebu i ja sam mislila sirok povoj do one prve kontrole, znaci sa mesec ipo dva.. sad ako ide jednokratna pelena pa preko sirok povoj onda te tetre ne menjam pri svakom povijanju ili?

Pa ako ne prodje nikakav sadrzaj na njih nema potrebe da ih menjas pri svakom presvlaenju..
desavalo mi se da nista ne procuri ceo dan tako da tek uvece promenim te pelene posle kupanja.
a sirok povoj ces stavljati dokle god ti to pedijatar bude preporucivao :D
neki odmah , neki posle mesec.. a neki posle 5-6 meseci..
ja sam svom klincu samoinicijativno skinula posle 3 i po meseca kada je vec imao 2 ultrazvuka kukica na kojima je sve bilo ok.. i dr. u fazonu mogao bi da skine ali neka ga..
ja sada razmisljam koji sam kreten bila sto sam na svoju ruku to uradila.. hvala bogu nema nikakvih problema..

ja kupih 20 rubljenih tetri i 20 englanih tetri :-D
znaci 40 komada
plus one iz bg paketa , znaci 50 ukupno :-D hahaha, al dobro ove iz paketa planiram samo za briskanje, a ovih 40 za povijanje i sve ostalo.....
i kupila sam 5 svedskih , plus dobicemo 5 u bg paketu, znaci deset....
:-D

10 ih ima u paketu, Bokice i OGROMNE su, pise na njima 74, ja ih nisam koristila Ivanu su bile velike, a rodjen je sa 4250gr

jexi, svuda pise da je 10 tetra a 5 svedskih pelena

i jasam zato 5 uzela, jer mi vise od 10 tih svedskih ne treba...

ja se nadam natasa da cemo mi ukinuti siork povoj posle prve kontrole i da ce sve biti ok, vec se pisalo o tome, ali videcemo kako ce biti ustvari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back