U Betaniju nosis svoje (kao i sve ostalo). Ja sam kupila neke u Idei (sa zabicom) i u Mercatoru ( sa nekom sarenom pozadinom). Prvi paket koji sam nosila u porodiliste i koje sam koristila kuci sam kupila u apoteci i one su malo vece (jer imam vecu guzicu

). Meni su puno pomogle. Sada ih koristim dok dojim pa stavim bebinu glavu na obod pa kada mi jace krene mleko onda mogu tamo istisnuti a da ne umrljam sve. Koristim jos kada Junior vezba okretanje, pa kada usput podrigne, da mi ne umusi podlogu, i kada idemo negle ondaK to stavim ispod njega dok ga presvlacim. Par puta je spavao na tom podmetacu ali se sav oznojio, pa sam to batalila. Sve u svemu mislim da cu ih kupovati sledecih par godina, sto zbog "nove" dece sto zbog multifunkcionalnosti.
Sto se tice muskih i trudnoce. Hmhm. Ako i prezive mucnine, mislim da bi kroz celu trudnocu otisli jednom kod dr (jer sta ce oni tamo, proci ce). Bar bi tako ovaj moj, sto ide jednom u 10 godina kod dr osim kod zubara, ali cenim da tamo ide zbog zubarke

Plus bi oni ove teme "zaprljili" savetima "kako zameniti ulje", "ko igra WOW", "Niksicko ili Lav" itd