Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
cini mi se da sam negde citala da na zvezdari ima priprema u vodi, ali ne i sam porodjaj.
drugarica me ubeđuje da postoji i kod nas... a ja nikad čula... mislim nisam čula da ima kod nas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cini mi se da sam negde citala da na zvezdari ima priprema u vodi, ali ne i sam porodjaj.
drugarica me ubeđuje da postoji i kod nas... a ja nikad čula... mislim nisam čula da ima kod nas...
Sad nesto razmisljam i ne verujem da bi mi bilo lakse da se poodim u vodi...

Ni ja nisam otvorenog uma za porodjaj u vodi
Sve mislim kad me stisne i prEtisne da cu pozeleti sto pre da prodje, a ne jos da se buckam u bazencicu.
Verovatno cu epidural, moram malo i sebe da pocastim posle one muke i razvlacenja koje sam prosla dok nisam stigla do bebe![]()

[B:ija_ftn;[/B]19341511]p QUOTE]
Vidi ova Ija i dalje na ovoj temi, dokle mislis? Kad ces vec jednom da predjes na onu od 0-6 meseci?![]()

[B:ija_ftn;[/B]19341511]p QUOTE]
Vidi ova Ija i dalje na ovoj temi, dokle mislis? Kad ces vec jednom da predjes na onu od 0-6 meseci?![]()
Zavirujem ceznjivo sa ovim mojim ogrooooomnim stomakom i na bebe 0-6, samo ce moj pisonja izgleda sacekati termin po poslednjoj menstruacijiIdem u cetvrtak na CTG pa se nadam da cu saznati malo vise informacija.
Ljubim vas sve i zelim puno strpljenja (vise nego sto ga ja imam).
Zato bi se ja najrađe porodila kući...
Da li žene sa dioptrijom(problemom sa vidom) moraju na carski?
Jeste vi čule/prošle tako nešto?
Meni sve drugarice govore kako im je sad praksa da svima sa dioptrijom preporučuju carski, a ja uopšte nisam upućena...![]()
Ja sam radila prvo expertni pa izvadila krv, to možeš u istom danu.Drage moje, ja polako ali sigurno ulazim u 12 nedelju.. Sutra radim dabl test i frka mi je nevidjena. Jel može neko tačno da mi odgovori kada se radi ekspertski UZ, dali kada i dabl test ili posle toga? I u kom mesecu se vidi kog je pola bebac?
Misliš preko 5 se mora na carski, jel?Zavisi od velicine dioptrije. Mislim da je granica 5 ili 7

Misliš preko 5 se mora na carski, jel?![]()
), pa taj se papir nosi na komisiju za CR na pocetku 9. meseca.Imas dva expertna ultrazvuka - jedan je u 12.nedelji, drugi u 22.nedelji.Drage moje, ja polako ali sigurno ulazim u 12 nedelju.. Sutra radim dabl test i frka mi je nevidjena. Jel može neko tačno da mi odgovori kada se radi ekspertski UZ, dali kada i dabl test ili posle toga? I u kom mesecu se vidi kog je pola bebac?
Imas dva expertna ultrazvuka - jedan je u 12.nedelji, drugi u 22.nedelji.
Kad budes radila prvi, tad se radi i double test. A negde oko 18.nedelje se radi amniocenteza, ako ima potrebe.
Meni su vec u 12.nedelji videli da je decak, na tom exp.uz.

Imas dva expertna ultrazvuka - jedan je u 12.nedelji, drugi u 22.nedelji.
Kad budes radila prvi, tad se radi i double test. A negde oko 18.nedelje se radi amniocenteza, ako ima potrebe.
Meni su vec u 12.nedelji videli da je decak, na tom exp.uz.
Joj meni je to sve sada nekako konfuzno,juče sam radila drugi običan UZ u domu zdravlja i rekli su mi da sutra radim dabl test.Ništa mi drugo nisu rekli, a dabl radim u privatnoj laboratoriji gde se ne radi taj exp.uz. s tim što su mi rekli da ponesem nalaz sa UZ. :/

Joj meni je to sve sada nekako konfuzno,juče sam radila drugi običan UZ u domu zdravlja i rekli su mi da sutra radim dabl test.Ništa mi drugo nisu rekli, a dabl radim u privatnoj laboratoriji gde se ne radi taj exp.uz. s tim što su mi rekli da ponesem nalaz sa UZ. :/

Ija bre, postala si pravi stručnjak!!![]()

. Kad to uspem, bicu pravi "strucnjak" 
јој, слаткица мала :*E tu ne znam da tu pomognem...ja sam probala svasta pa mali nije hteo napolje sam
moja bratanica Jana je to objasnila: "Tetki su sekli stomak da izvade bata Ivana, a ja i moj brat Paja smo izasli na maminu ribicu"![]()
E tu ne znam da tu pomognem...ja sam probala svasta pa mali nije hteo napolje sam![]()