Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo napred kameron! Ja iskreno nisam smela da budem budna, ali dobra stvar je što ćeš izbeći ono odvratno buđenje posle carskog. Mani su doneli bebu 2h posle buđenja, i iskreno sve vreme sam bila ni na nebu ni na zemlji od trodona tako da sam imala snage samo da ga pipnem po rukici. Čekamo da čujemo kako si prošla! Jel se zna ko ti radi carski?

Samo napred kameron! Ja iskreno nisam smela da budem budna, ali dobra stvar je što ćeš izbeći ono odvratno buđenje posle carskog. Mani su doneli bebu 2h posle buđenja, i iskreno sve vreme sam bila ni na nebu ni na zemlji od trodona tako da sam imala snage samo da ga pipnem po rukici. Čekamo da čujemo kako si prošla! Jel se zna ko ti radi carski?

hvala!
da,dr.irena bujas...ona mi radila i prvi put
a sto se tice tog budjenja..pa bas zbog toga zelim da budem budna a i greota mi da se dva puta poradjam a ni jednom da "prisustvujem":lol:

hvala!
da,dr.irena bujas...ona mi radila i prvi put
a sto se tice tog budjenja..pa bas zbog toga zelim da budem budna a i greota mi da se dva puta poradjam a ni jednom da "prisustvujem":lol:

Baš tako, nadam se da ćeš se vratiti sa pozitivnim reakcijama pa da nama "carskim" porodiljama probiješ led da i mi budemo budne sledeći put! A dotična dr je super, radila je carski ženici koja je bila sa mnom u šok sobi i ona je bila prezadovoljna, još je i pažljiva stalno je obilazila. Jao sad si me vratila 7 meseci unazad:heart:.

Baš tako, nadam se da ćeš se vratiti sa pozitivnim reakcijama pa da nama "carskim" porodiljama probiješ led da i mi budemo budne sledeći put! A dotična dr je super, radila je carski ženici koja je bila sa mnom u šok sobi i ona je bila prezadovoljna, još je i pažljiva stalno je obilazila. Jao sad si me vratila 7 meseci unazad:heart:.

jeste!
meni je postala..pa ajd da kazem drugarica..
obe trudnoce mi vodila,eto sad ce me poroditi drugi put...
radila mi laparaskopiju i izlecila me(bila sam kod nje u programu za vto)

i ja bih definitivno otisla...
meni je u 6.nedelji ustanovljena trudnoca(i prvi i drugi put)
bez srcane akcije...pobogu to je jos gestacijski mesak..
svaka beba se individualno razvija ali bih ja ipak otisla mada mi opet kazem nije jasno kakva srcana akcija se vidi u 4. ili 5. nedelji...:think:

Hej, ma ok bi bilo da je nisu videli prošli put... mada se meni nešto čini, ako se dobro sećam, da je mojoj bebi u 6 nedelji postojala srčana akcija, ali ne držite me za reč, sećanje je varljivo.
ali ako su prošli put videli, a sada ne, treba otići. Verovatno je samo negde greška, ili u aparatu ili kod dr, mislim dogadja se, nije supermen, ali treba proveriti.

Kao što rekoh - rano je.
U 6.nedelji se može konstatovati trudnoća, ali za bilo kakve detaljnije informacije je rano.
Ja bih sačekala 8.nedelju pa bih onda otišla. Tek tada se može sigurnije znati da li je sve ok.
Sada je to samo jedan kružić i to je sve što se može videti. U 8.nedelji se već vidi da li trudnoća napreduje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back