Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako to vas zovu da vide da li ste se porodile?
ove ovde ne dolaze redovno ni kad se porodis...
evo bas razmisljam da zovem dz da ih pitam hocu li dobiti patronaznu ili ne

Moja malena nije htela po onoj hladnoći da izlazi kad je bio termin, pa je produžila još par dana... Termin je bio 06.02., a ona se rodila 11.02. uz indukciju - znači ni onda nije htela sama :zcepanje:.

meni je termin 16.09 ali cu ranije posto idem na carski,znaci negde 04.-05.
definitivno moram da zovem dom zdravlja...:roll:

Znam kako je u NS, zato se i cudim svemu ovome, pisala sam, da se ne ponavljam, da smo mi nasu patronaznu prvi dan "otpustili". A mislim da ne treba da ih zoves, dobiju oni nalog cim se porodis da dolaze kod tebe, bez obzira kada se to desi.

Evo sad cu, istusirala se, pa cu da jedem pa krecem u bolnicu da odradim ctg. Nesto ove kontrakcije idu na 2-3 minuta al nisu uopste jake, ono kao, moram da stanem kada hodam al zato ne moram da prestanem da pricam.
Garant ce da me vrate jer nemam nameru da ostajem tamo ako nije bas blizu.

eto...pala sa marsa

a sta ako meni dz ne da patronaznu? jel onda to bolnica sredi ili sta?

Nema sanse, jure te k'o interpol.
Ostavis podatke u bolnici, oni preko Halo bebe odmah jave DZ.
Mene su zvali sat vremena posle otpusta (jedva sam stigla kuci) da provere da li je beba stvarno na tom fiksnom, da vide da li je sve OK i da kazu da ce sutra doci patronazna, a bio je vikend.

Nema sanse, jure te k'o interpol.
Ostavis podatke u bolnici, oni preko Halo bebe odmah jave DZ.
Mene su zvali sat vremena posle otpusta (jedva sam stigla kuci) da provere da li je beba stvarno na tom fiksnom, da vide da li je sve OK i da kazu da ce sutra doci patronazna, a bio je vikend.

:lol::lol::lol::lol:

ma meni je samo bitno da ne moram ja njih da jurim
slobodno nek me zovu i neka dodje sestra,nemam ja nista protiv :lol:

:D Marge lepo ti kaze covek, dodji za 7 dana! Bitno je da je sve ok...Navijam sad za nedelju.. :D

Imte li ime za princezu?

Ima ime , bice Andjela sluzbeno, a s obzirom na sinovljevu zelju bice Endzi, moci ce da se potpisuje NG, a opet , ni Andjela nije tako lose ? Malo je kontraverzno, jer , prezivamo se Drakulic.
Bilo je mnogo predloga i neslaganja, najprihvatljivije je bilo Lara, ali ovo je pobedilo.
A da li ce biti nedelja, ne znam, ili sam se ozbiljno prehladila, ili su ovo sto me sastavilo set ozbiljnih kontrakcija, lezim i ubedjujem sebe da bi DR rekao da je vreme za porodjaj da stvarno jeste. Nesto se ne secam prosli put da me je sve stalno bolelo i da sam bila ovako kilava. Od prvih bolova do porodjaja je proslo 8 sati, a ovo me sada boli od nocas u 2 sata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back