Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Caos svima...samo da se javnem...jos sam trudnica, al se priblizava dan D...bila sam na UZ u Visegratskoj, malo su me zabrinuli...kazu sve je ok samo je beba malo sitnija...nedelju dana kao da je manja...sta vi mislite, jel to ok...znam da cesto to nije tacno...za Ogija su predvidjali 4kg a on se rodio sa 3.450kg...mojoj drugarici su isto pricali da je beba sitnija pa se rodio sa 3.5kg...inace kazu da je sve drugo ok, CTG super....puno pozzz

Ma nemoj se brines, skoro uvek pogrese u proracunima :ok: :zag:

Caos svima...samo da se javnem...jos sam trudnica, al se priblizava dan D...bila sam na UZ u Visegratskoj, malo su me zabrinuli...kazu sve je ok samo je beba malo sitnija...nedelju dana kao da je manja...sta vi mislite, jel to ok...znam da cesto to nije tacno...za Ogija su predvidjali 4kg a on se rodio sa 3.450kg...mojoj drugarici su isto pricali da je beba sitnija pa se rodio sa 3.5kg...inace kazu da je sve drugo ok, CTG super....puno pozzz

Meni su za prvu bebu rekli da je sitnija da zaostaje u razvoju nedelju dana i rodila se sa 3750. Za drugu bebu su ocenili ocekivanu tezinu 3800+-200 a rodio se sa 4450? Zato ne brini.Pozzzz
:whistling:

Dobro jutro...hvala svima na podrsci...znam da dosta cesto pogrese u tim proracunima, al nekako kad ti kazu nije ti sve jedno...danas sam nesto bas bezveze, ko da me nocas tramvaj pregazio...juce sam sredjivala neke stvari pa sam se valjda premorila...uglavnom pozzz svima

Enna,
To sto je beba manja nedelju dana je potpuno nebitno, bitno da ne zaostaje u razvoju, a i sama znas da je UZ nepouzdan. Mni je u osmom mesecu UZ pokazao da je manja 12 dana pa mi nije bilo svejedno, ali posle je vec bilo samo par dana manja. 13 dana pred porodjaj je bio 3050g, a rodio se sa 3350g, tako da je UZ jos i pogodio.

cao svima, ja se bas zabrinula, bivse trudnice se preselile u kafance... hahaha, pa nas ovde bas slabo ima. evo nas dve da vas pozdravimo i cmoknemo. juce je bilo veliko spremanje stana, pa sam bila bas umorna i konacno prespavala celu noc bez ustajanja... sad smisljam sta za rucak, grrrrrr... moja leptirica me sutka, to vam i ona salje pozdrave:)

PA Suzi svrati i ti na kaficu u nase kafanche..:kafa:

Da suzo navrati nam :aha:
A Nastasa ja ne pijem kafu :think: meni mora da se spremi topla cokolada :D :mrgreen:

slatkis mali, mogu da zamislim... e tako moj brat kad je bio beba, par meseci doduse, i mi ga ucili, dule, ajde grdi batu, a on vrisne aaaaaaaaaaaaa.... najsladji su!!!!

Hehehehe ma med medeni! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back