Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Video sam decka!!!!!!
Sad cu da vas smaram sa novim fotkama na profilu....
Ne znamo kad ce da izadju ,a ni ne pitemo.Samo neka malecki jos malo poraste......
Sladak mi je decko....
Sacekajte samo dok se snadjem da okacim...
Margo vas sve pozdravlja, a ja ne stizem da iscitam bas sve sto ste pisale...
Pa mi jedva cekamo nove fotkice, bre!!! :klap: Jako nam je sladak Fleca! :heart:
Pa vidite mi frizuru, ljudi... :zaljubljena:
Hvala na fotkicama... Kako je proslo dojenje, kako nam je Margo?

Uh dobro je nisam sama u svim boljkama :rumenko:
I mene svrbe i nadlanice i sake, ma svugde me zna zasvrbeti :think: to je valjda normalno... a stomak se rasteze (strije) i raste pa nas zato on svrbi... :aha: savet: kad i gde vas zavsvrbi odmah kremu u ruke i namazite to mesto, to odmah olaksava... :D

Protezanje je dobro, samo ne previse... znaci treba se protegnuti ali ne citavim telom odjednom, vec prvo npr noge pa onda gornji deo tela :aha: bas zbog toga sto mogu da se dese glupa istegnuca itd.
Joj a to kad uvrnes neki deo tela je uzasno :dash: meni se to desi kad se dizem iz kreveta koji je bas nizak... i onda me bas zabole ledja od silnog napora, citajte ustajanja... :roll:
Maki me pre 5min bila TAKOOOOO lupila dole u karlicu... zvezde i pticice sam videla :hahaha: bas je lepo zabolelo, ali sta je tu je, sigurno je i njoj tesno :aha:

Stvarno??? Ja sam bas mislila da nije dobro, pa sam nastojala da izbegavam. :confused:

Smes da se istezes, ali kao sto napisah ne odmah celim telom odjednom, nego deo po deo :aha:
A inace sta mi se isto redovno desava, a uvek zaboravim da vam napisem: noga mi se trza :eek: znaci krene samo od sebe kad lezim duze vremena, kao da mi noga zaigra a ja je ne mogu kontrolisati :hahaha: mnogo smesno izgleda i prodje posle nekih 10ak sek. :aha:

Uvek kasnim sa odgovorima na pitanja...
Cevcica na flasteru je za mlekce...daju im prvo vestacko ,a sada vec mesano iz sprica i dere se ko nenormalan sto hrana kasni...
ni danas nije bilo dojenja...trebalo bi sutra....Inace je malecki dobro...
Hvala sto brinete....
Pozdravi od mene Margo i Flece...
P.S. nekolicini vas i nije mnogo ostalo...cini mi se da po naletima vrucine Tina ima najvise nedelju dana...
Samo bez straha...on je taj koji ometa prirodu da se samoostvari....
kako bese ono ...taksista iz Andjela...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back