- Poruka
- 20.599
Sve smo se sad unervozile oko spremanjato je zbog kockice
![]()
Pa nisam uvek ja kriva

srecna nova godina svima!!! e ovako, u ponedeljak sam bila na pregledu i doktor je rekao da je devojcica!!! ljudi moji, ja nisam mogla doci sebi od srece! 20nedelja sam, velika je 25cm i teska 300grama. nesto mi kilaza zvuci malo,ali doca kaze da je to sasvim ok. kupila sam dosta stvarcica, velicine od 50 do 62,ne znam,sve mi je slatko,nisam mogla da odolim! mada imam jos dosta vremena... a ujka je juce kupio adidas trenerku 68 velicinu i paticice broj 18, ja se raspametila!!! a onda me drugarica malo ufrkisala, njenoj sestri je u petom mesecu receno da je devojcica,a u osmom da je decak... rodila decaka... sad se moj dragi drzi toga kao pijan plota, ne napusta ga nada, jer nenormalno zeli sina, hahahha... eto toliko za sada, odoh da spavam, nocas smo lumpovali do pola 4, a ja radila od 9 do 2... cmok za sve vas i vase bebice...
Suzo super i sve najbolje!!!
samo uzivaj!!! 
to je zbog kockice 

.

Znas sta sam ja primetila, kad dugo sedim, noge mi strasno oteknu, valjda se sliva krv u njih. Sinoc kad sam ustala ispred kompa i posla na spavanje, jedva sam hodala! Od kolena nadole, sve nateklo, clanci se ne vide, prsti i stopala kao u medveda!
Obrati paznju, prosetaj svako malo ako sedis dugo pred kompom, mene ce ova sprava unistiti... Al' opet, ne znam sta bih bez nje, internet mi je ovih dana najbolja drugarica...
Gde radis, Margo, cime se bavis?
E kad se sad nisam sokir'o...