Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve smo se sad unervozile oko spremanja z:lol: to je zbog kockice :hahaha::hahaha:

Pa nisam uvek ja kriva :sad2:

srecna nova godina svima!!! e ovako, u ponedeljak sam bila na pregledu i doktor je rekao da je devojcica!!! ljudi moji, ja nisam mogla doci sebi od srece! 20nedelja sam, velika je 25cm i teska 300grama. nesto mi kilaza zvuci malo,ali doca kaze da je to sasvim ok. kupila sam dosta stvarcica, velicine od 50 do 62,ne znam,sve mi je slatko,nisam mogla da odolim! mada imam jos dosta vremena... a ujka je juce kupio adidas trenerku 68 velicinu i paticice broj 18, ja se raspametila!!! a onda me drugarica malo ufrkisala, njenoj sestri je u petom mesecu receno da je devojcica,a u osmom da je decak... rodila decaka... sad se moj dragi drzi toga kao pijan plota, ne napusta ga nada, jer nenormalno zeli sina, hahahha... eto toliko za sada, odoh da spavam, nocas smo lumpovali do pola 4, a ja radila od 9 do 2... cmok za sve vas i vase bebice...

Suzo super i sve najbolje!!! :D drago mi je da podnosis trudnocu tako super!! :klap: samo uzivaj!!! :cmok:

Cao svima!! :cao:
Ja sam srecna kao mali majmun, upravo sam narucila pelenice! :zaljubljena:
Jedva cekam da stignu, ima da ih mazim i pazim... :heart:
Bananice, nasla sam jos jedan sajt sa pelenama koje se mogu kupiti u Srbiji, rucno su radjene, moze i po porudzbini, tako da dobijes dezen, boju, velicinu i model koji hoces, mnogo su cakane, evo ih:
http://www.mojrucnirad.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=24&Itemid=26
Suzo, cestitam, bas lepo da imamo jos jednu devojcicu, osvojili nas decaci...
Jeste li vi primetile kad idete u soping da ima mnogo vise izbora za devojcice? Valjda sto mi zenske od malena vise volimo da se modiramo... z:mrgreen:

Nama se jedu palacinke,pa sam sad smuckala,a muzic ce da pece,jer ja nema sanse noge su mi otekle bas z:(
Cekamo angi sa slikicama z:mrgreen:
Cao Bonzi! z:) Znas sta sam ja primetila, kad dugo sedim, noge mi strasno oteknu, valjda se sliva krv u njih. Sinoc kad sam ustala ispred kompa i posla na spavanje, jedva sam hodala! Od kolena nadole, sve nateklo, clanci se ne vide, prsti i stopala kao u medveda! z:shock: Obrati paznju, prosetaj svako malo ako sedis dugo pred kompom, mene ce ova sprava unistiti... Al' opet, ne znam sta bih bez nje, internet mi je ovih dana najbolja drugarica...

sto su dobre pelene z:mrgreen:

neko je pitao za trudnicke helanke pre neki dan...ima ih u mothercare-u.
Mislis, da se naruci preko neta? Nisam znala da isporucuju za Srbiju... Htela sam da te pitam, gde ces ti nabaviti svoje pelenice? Pomenula si bambus, pa kontam da ces naruciti preko neta?
Margo, bas lepo sto si odlucila da isprobas pelenice, nadam se da ce ti se svideti. z:)
Samo nemoj da stavljas omeksivac kad ih budes prala...

carobna, ja cu sve stvarcice kupovati kombinovano u londonu i beogradu, sta mi gde bude zatrebalo.
pored prirodnih pelena, uzimacu i prirodnu kozmetiku za bebca, jer i sama koristim takvu tj. onu koja sadrzi samo prirodne sastojke. ima vise brendova koji to prave za bebe, ja za sebe koristim Dr.Hauschka, ali mislim da oni nemaju bebecu liniju.

a mothercare ima u beogradu, delta city.

carobna, ja cu sve stvarcice kupovati kombinovano u londonu i beogradu, sta mi gde bude zatrebalo.
pored prirodnih pelena, uzimacu i prirodnu kozmetiku za bebca, jer i sama koristim takvu tj. onu koja sadrzi samo prirodne sastojke. ima vise brendova koji to prave za bebe, ja za sebe koristim Dr.Hauschka, ali mislim da oni nemaju bebecu liniju.

a mothercare ima u beogradu, delta city.

:eek: E kad se sad nisam sokir'o...
Mi nemamo predstavnistvo u Norveskoj, koliko ja znam. A jesi li ti sad u Londonu ili BG, cini mi se da si rekla da trenutno zivis u BG? Ja sam narucila pelenice iz UK, Little Lamb.
Imaju bas povoljne cene za pakete. z:)
Cula sam za Dr. Hauschka kozmetiku, svi je hvale, moracu to da isprobam, samo sad mi se koza toliko promenila u trudnoci da pojma nemam ni za kakav tip koze bi trebalo da kupujem. z:(

:eek: E kad se sad nisam sokir'o...
Mi nemamo predstavnistvo u Norveskoj, koliko ja znam. A jesi li ti sad u Londonu ili BG, cini mi se da si rekla da trenutno zivis u BG? Ja sam narucila pelenice iz UK, Little Lamb.
Imaju bas povoljne cene za pakete. z:)
Cula sam za Dr. Hauschka kozmetiku, svi je hvale, moracu to da isprobam, samo sad mi se koza toliko promenila u trudnoci da pojma nemam ni za kakav tip koze bi trebalo da kupujem. z:(

hehe, jedini koji ne kukaju na engleske cene su norvezani z:lol: ostali se svi slede kad ih vide.
Hauschka je super, obavezno probaj...nacices nesto za sebe sigurno

Ev mog stomaka i par slicica stvarcica za bebuz:) Ovo upakovano je pamucno-plishano cebence koje moze da se zakopca kao dzak...

Prilozi

• IMG_1867.jpg
    IMG_1867.jpg
    32,1 KB · Pregleda: 16
  • IMG_1868.jpg
    IMG_1868.jpg
    38,6 KB · Pregleda: 17
  • IMG_1878.jpg
    IMG_1878.jpg
    23,4 KB · Pregleda: 15
  • IMG_1880.jpg
    IMG_1880.jpg
    36,3 KB · Pregleda: 18
Pa kupili smo jos neke benkice i bodice, jos jedna slicna zeka, carapice...Mrzi me i to da slikam...Ostalo nije tekstil...termometar, peskir itd. Tatica se odusevio ovim crvenim duxom jer on voli americki fudbal i jos je bio na snizenju...kao da je nas cekaoz:)...to je prvo sto smo uzeli.
Ajde Margo i ti nesto okaci...

Bonzi, cekamo ta kolica, jaknicu...Cekajuci Godoa...z:hi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back