Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MORE,HEBY GA KOCKICE ALI JA SE BEZ EPIDURALA NE PORADJAM....z:cry:

Hahahaha pa dobro bre zenska polakoooo... ja necu epidural jer nisam bas sigurna koliko je anesteziolog vican sa nekim mojih gabarita :roll: necu da me predoziraju ili nesto, ili da dzabe trpim ogromnu iglu u ledja a da me ipak boli... aaa neee hvalaaa... z:(( bolje ovako bez pa makar znam zasto trpim :aha: dace ti epidural ne brini, samo se opusti i pripremi psihicki ali se nemoj mnogo bojati to sam ti vec rekla da ne bi napravila i sebi i bebi i lekarima problem :aha: znaci: PRIPREMA: DA, STRAH: NE!!!

Joj, divim vam se za te pamucne pelene...Svaki dan po nekoliko ukakenih pelena za pranje...Ja bih to samo u slucaju nuzde...Ali svi smo razliciti...

Bonzita,
Jel ti jos ne pijes one kapi koprive sto su ti poslali? Meni je probava savrsena, a gvozdje mi je 22.9, pa ti vidi...I plus ono sa medom ujutro uzimam i sad se sredila krvna slika...Prosli put mi opao hemoglobin, tacno kad sam skroz proredila kapi koprive kao da ne preteram, pa sam se zeznula. Sad ih pijem dvaput dnevno.
Tina, Drzi se, stvarno ne znam sta te to pece, prvi put cujem tako nesto.

Ludnice,
Nadam se da ce ti se stomak srediti do vencanja...Uzmi neki probiotik u kapsulama da ti se to sredi., to sme u trudnoci.Drzim ti fige da sve opusteno prodje.

ajme i meni je padalo to na pamet samo si ti mogla to da izgovoris. nisam nista jela sto ne bi trebalo. najverovatnije da cu ja otici kod doktora, ja bih i sada otisla, ali muz mi je u vojsci, nas auto u je na opravci...

Ja zaboravila da je docek :zstidljivko:
Ja kupila jaknicu za maloga,i dva para pantalonica,za 6mes z:)
Mene frka hvata kako li je tebi kockice odjednom moras sve na brzinu da spremis z:cry:
Al polako imas srece sto ti mama pomaze z:)

Za 6.mesec?! :eek: ti bas razmisljas unapred zenska :D :hahaha:
Uh meni nije frka za stvari za bebu, tu verujem mojoj majci 100% i znam da ce ona sve srediti kad odem u porodiliste i dok budem tamo, ako ja nesto ne stignem, zaboravim ili ne kupim :aha: mene samo uhvatila panika malo od same cinjenice da mi je termin vec za 25 dana :eek: to je bre ljudi sad pa sad :zurka:

Za 6.mesec?! :eek: ti bas razmisljas unapred zenska :D :hahaha:
Uh meni nije frka za stvari za bebu, tu verujem mojoj majci 100% i znam da ce ona sve srediti kad odem u porodiliste i dok budem tamo, ako ja nesto ne stignem, zaboravim ili ne kupim :aha: mene samo uhvatila panika malo od same cinjenice da mi je termin vec za 25 dana :eek: to je bre ljudi sad pa sad :zurka:

Jaoj što ti zavidim.... šta bi ja dala rodim jedne bebče za mesec dana!
Cmok za hrabru mamicu...

Hahahaha pa dobro bre zenska polakoooo... ja necu epidural jer nisam bas sigurna koliko je anesteziolog vican sa nekim mojih gabarita :roll: necu da me predoziraju ili nesto, ili da dzabe trpim ogromnu iglu u ledja a da me ipak boli... aaa neee hvalaaa... z:(( bolje ovako bez pa makar znam zasto trpim :aha: dace ti epidural ne brini, samo se opusti i pripremi psihicki ali se nemoj mnogo bojati to sam ti vec rekla da ne bi napravila i sebi i bebi i lekarima problem :aha: znaci: PRIPREMA: DA, STRAH: NE!!!

Kockice od moje psihicke pripreme nema nista jer sam ja psihicki i otisla u out...JEDINO sto meni moze da pomogne je jak epidural i nekoliko tableta za smirenje....i naravno to da nadjem nekog da se porodi umesto mene....sto je malo verovatno....z;)

Kako bre bonzi nisi videla slikice?Ja kad kliknem na sopstveni profil on se otvori i unutra ima rubrika Albumi i onda ima jedna slikica gde su dva srca pa ispod nje klikni na naslov koji glasi SLIKICE i unutra su sve moje slike....

Probaj tako ako nece ponovo onda stavljam u profil....

evo kako da postavite slike ja koristim nacin 2.........
Postoje 3. načina:

1 način. http://www.imagetitan.com/

Browse - učitaj sliku - idi na Rating, izaberi "Not safe to work", kopiraj ceo link u CLICKABLE THUMBNAIL FOR MESAGE BOARDS FOR FORUM" i isti taj link pejstuj na forum.

2 način. http://www.imageshack.us/

Klikneš na Browse, izabereš sliku sa svog harda, zatim ok i klikneš na Host it, sačekaš da učita, i onda selektuješ ceo link koji izadje u okviru pored Thumbnail for forums (1), kopiraš ga i pejstuješ ovde, u post.

3 način. Klikneš na "ODGOVORI" dugme sa leve strane, skroluješ dole gde postoji opcija "Sredi priloge", klikneš, otvara se novi okvir u kome postoji opcija "Browse", klikneš na to, izabereš putanju do slike i samu sliku i zatim na komandu "Slanje", klik na "Zatvori prozor" i slika će biti učitana i zatim kliknite na "pošaljite odgovor".

ako nesto nije jano pitajte......

tu sam......
cekam slike.......

Ehej pa gde si nam ti?! :cmok: kako ste ti i pisonja?! :cmok:

Kockice od moje psihicke pripreme nema nista jer sam ja psihicki i otisla u out...JEDINO sto meni moze da pomogne je jak epidural i nekoliko tableta za smirenje....i naravno to da nadjem nekog da se porodi umesto mene....sto je malo verovatno....z;)

Kako bre bonzi nisi videla slikice?Ja kad kliknem na sopstveni profil on se otvori i unutra ima rubrika Albumi i onda ima jedna slikica gde su dva srca pa ispod nje klikni na naslov koji glasi SLIKICE i unutra su sve moje slike....

Probaj tako ako nece ponovo onda stavljam u profil....

Uh nemoj tako :eek: moras biti svesna da ti epidural oduzima bol ali ne ceo, plus onda moras jos jaca da budes psihicki jer ne osecas kad treba da guras ponekad pa treba biti pribran 100% i slusati babice i lekare :aha: ja bih ti majke mi oduzela rado taj strah i porodila se umesto tebe :sad2:

Wc mozda si stavila da album bude dostupan samo tvojim prijateljima a ne svima, jer sam ja uspela da ga vidim cim si prihvatila moje prijateljstvo! :aha:

devojke, pamucnih pelena ima i u srbiji. evo linka
http://bubipelene.googlepages.com/izaberitedezen
ja cu sigurno koristiti pamucne i sve od prirodnih materijala, recimo bambus i sl.

mi smo danas bili u sopingu i brdo sam para potrosila, ali na sebe z:mrgreen:. na kraju sam bila toliko gladna. cak i posle jela jos ne mogu sebi da dodjem. i beba se primirila, javlja se tek sad malo posle jela kad je dobila energiju:heart:.

kockica ce ubrzo da nam ode. ona ako nastavi ovako ima sutra da se porodi z:lol:
Bananice, hvala puno na linku! :)
Super su mi ove pelenice, jeste da treba dati odredjenu sumu odjednom, ali posle se ustedi masa para, a plus sto je to najbolje za bebu. :)
Svi prirodni materijali su super, a bambus najbolje upija, tako sam citala po forumima.
Pozz za tebe. z:girl:

Wc mozda si stavila da album bude dostupan samo tvojim prijateljima a ne svima, jer sam ja uspela da ga vidim cim si prihvatila moje prijateljstvo! :aha:[/QUOTE]

Mozda si u pravu Kockice,idem da vidim sta nije u redu.....

Mozda si u pravu Kockice,idem da vidim sta nije u redu.....

Pa posto ja vidim slike, a ostali ne a ja sam ti prijatelj u profilu mora da je to :mrgreen: <--- pametnica :hahaha:

izgleda da su ovde svi zaboravili da je docek.....sada smo se setaali od brata do kuce nigde zurke petarde......sve je tiho i mirno.......

E margic da ne zaboravim zovem te sutra ujutru oko 11h da se dogovorimo, kad vidimo prvo kakvo ce vreme biti :aha: ti odgovara?! :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back