Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Evo i mene sa jednim kasnim postom...
Kockica nam je unela pometnju medju redove
Pa dobro, beba prednjaci dve nedelje, nije to tako puno...Mada i meni nije jasno kako nekima pomeraju termin, a nekima ne iako je beba krupna...
Margo, stomacic ti je super, prava lopta
...Meni se jos nije toliko zaokruglio, jos se blago suzava od struka ka napred...Sad ce da krene u sirinu verovatno...
Bonzi,
Aman sto is kupovala velicine ispod 54?! Pa to ti dete nikad nece obuci...Uglavnom su bebe u startu duze od 50cm...
Ja ujutro vadim krv i idemo da kupujemo prve stvarcice za bebu...Ja jaedina jos nisam kupovala cini mi se...Nesto cemo sitno, sta nam se svidi, nemamo neki plana...Ima vremena...Samo da ne bude neka ledena kisa i da upale kola
Drzite mi fige...
Laku noc devojke, lepo spavajte vi i vase bebe
Kockica nam je unela pometnju medju redove

Pa dobro, beba prednjaci dve nedelje, nije to tako puno...Mada i meni nije jasno kako nekima pomeraju termin, a nekima ne iako je beba krupna...
Margo, stomacic ti je super, prava lopta
...Meni se jos nije toliko zaokruglio, jos se blago suzava od struka ka napred...Sad ce da krene u sirinu verovatno...Bonzi,
Aman sto is kupovala velicine ispod 54?! Pa to ti dete nikad nece obuci...Uglavnom su bebe u startu duze od 50cm...
Ja ujutro vadim krv i idemo da kupujemo prve stvarcice za bebu...Ja jaedina jos nisam kupovala cini mi se...Nesto cemo sitno, sta nam se svidi, nemamo neki plana...Ima vremena...Samo da ne bude neka ledena kisa i da upale kola
Drzite mi fige...Laku noc devojke, lepo spavajte vi i vase bebe