Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Caos!
Bili smo u shopinguz:) Evo ugrejah se malo, svasta smo danas obavili i najvaznije konacno porucili novi kauc za dnevnu koji nam je trebaoz:dm:

Isli smo u dve radnje za bebe u Zemunu: Happy baby u Gospodskoj i Kalisa...
U Kalisi smo pokli pare ne znam ni na sta...tek sad vidim koliko cemo dati na stvari...
Kalisa je ubedljivo najjeftinija, ko god moze nek ide...Pelene su 50din, mi kupili i tetra i svedske, kazu da ce sad da podignu cene...Kupili smo i neke zeke 56 i 62 (56 mi deluje minijaturno, kazu da zavisi od proizvodjaca), bodice nasli one na dugmice sto se ne navlace preko glave 300din su, a svi kazu da se tesko nalaze a da su najbolje resenje. Uzeli i dve benkice sa auticima, tek da ima...Plishano cebence koje moze da se zakopca...
nasli smo u toj radnji u Gospodskoj krevetac konacno!
Jeftini su,a mozes da porucis u boji, tako da cemo mi skroz zuti, onako nezno zuti...sa fijokom kosta do 12000 i imace neke ribice kao detalj sa strane mozda...
Eto, malo vas udavih, ali onima koji su u Bg moze da bude korisno...
Krvna slika mi se bas popravila...Gozdje mi je 22, hemoglobin porastao na 116 sa 107...Samo imam dosta bakterija, pa moram ponovo da nosim za UK, ali mislim da je samo zato sto nism lepo uzela uzorak, nesto sve iz delova:zstidljivko:
Bas sam umorna, bice slikanje drugi put...

Caoooo drustvoooo :cao:
Hehehe evo i nas dve! :klap:
Kao sto vam je vec margic raportirala Maki i ja smo vec u 37oj nedelji :aha: termin je 7.2. :zurka: obrazlozenje je da ocigledno ono sto sam ja smatrala menzisom nije bilo to ili sam vec tad bila trudna, ali sam ipak dobila kao sto sam i prokrvarila u 2om i 3em mesecu... ocigledno su neki skloniji time a drugi ne :roll: :think: na UZu se lepo videlo da smo velikaaaa devojcica od vec 2700g (+/- 300g), pluca su joj savrseno razvijena (sto isto ukazuje na vec 9ti mesec a ne na sredinu 8og), grlic mi je minijaturno skracen, ona prednjaci glavicom i vrti se ko cigra glavom u krug uglavnom :hahaha: kako joj ne pozli :rotf: sve u svemu eto to su nam rekli :aha: ja sam sad malo upala u speed, juce sam jurila neke stvari za nju, gledala po radnjama, pa cu u cetvrtak da idem da kupim jos neke stvari ali je vecinu moja mama vec kupila! :klap: jaooo a da vidite samo odecu koju joj je uzela! :cvet: pa ono je da dobijes secerni shok, koliko je slatko! :zaljubljena: nekako nisam sve ovo ocekivala pa me malo sad uhvatila nervoza, ali drzim se! :D :rumenko:
Nadam se da ste mi vi sve dobro... Volimo vas i ljubimo!!! :cmok: :heart:

Cao Kockic! :cao: Ti si sad ubacila u petu, sreca tvoja pa mama moze da ti pomogne oko kupovine i svih tih sitnica. Eto, bas super, Maki ce biti tu dok trepnes, sta kaze Goran, jel se pogubio? z:D
Tina, ne znam sta bi to moglo biti, ako nastavi tako, obavezno se javi lekaru...
Angi, super sto si zadovoljna kupovinom, ja evo ceo dan gledam pelene, ova Norveska stvarno ima cene da Bog sacuva, pa gledam da iskombinujem nesto, kako nemam nekog u USA ili UK, tamo je duplo jeftinije... :think:
Tina, i ti si cini mi se rekla da ces koristiti pamucne pelene, hoces li obicne tetra ili ove sto lice na jednokratne?

Cao Kockic! :cao: Ti si sad ubacila u petu, sreca tvoja pa mama moze da ti pomogne oko kupovine i svih tih sitnica. Eto, bas super, Maki ce biti tu dok trepnes, sta kaze Goran, jel se pogubio? z:D

Hehehe pa nisam ja ubacila u petu, nego princeza mamina :D :cmok: :heart:
Ma buduca baba je upala u euforiju i samo nesto kupuje :hahaha: neka je, nek uziva... a tatica se izbezumio, ne zna sta ga snaslo... kako li ce tek odreagovati na porodjaj ako je ovako reagovao samo na pomeranje termina?! :eek: :think: :rotf:
Si nam ti dobro carobno?! :cmok:

Hehehe pa nisam ja ubacila u petu, nego princeza mamina :D :cmok: :heart:
Ma buduca baba je upala u euforiju i samo nesto kupuje :hahaha: neka je, nek uziva... a tatica se izbezumio, ne zna sta ga snaslo... kako li ce tek odreagovati na porodjaj ako je ovako reagovao samo na pomeranje termina?! :eek: :think: :rotf:
Si nam ti dobro carobno?! :cmok:

Dobro sam, hvala, po ceo dan visim na netu, i sad vec razmisljam da neke stvarcice narucim preko neta, jer drugacije nema sanse da sve stignem da pokupujem, posto u soping mogu samo subotom, kad mi je muz slobodan.
Cega se sve necu nacitati, ovo je najnovije sto sam procitala, jos sam u soku.
(Fantasticna stvar, ali steta sto svi veliki kao Ariel, Persil, Merix i ostali stoje na putu necem ovako savrsenom. z:( )
http://www.laundrytree.com./
Kiss za tebe i Martu! :cmok:

Tina,neznam sta bi to moglo da bude,ali nevalja kad pece,ja sam to pecenje duboko unutra u uterusu osecala,pece pa kao da te neko ustine,al ti si sad vec pred kraj porodjaja pa je sve drugacije,aki ti se nastavi idi kod doce nemoj nista da cekas z:kiss:

Ufffff ljudi miliz:cry:z:cry:,
mene opasna dijareja uhvatila :udriglavu: i to posle nekoliko dana konstipacije......bolelo je uzasnoz:shock:....rekoh cu da pocnem da se poradjam....htela sam da umrem....toliko je bolelo....
Ako i porodjaj ovako boli e onda definitivno umirem.....necu moci da podnesem.Ma pocela sam da se znojim i da povracam od bolova...nekoliko puta sam cak i drhtala od hladnoce i nokti su krenuli da mi plave od bolova a u stanu je super temperatura ali eto....sigurno je to od bolova.....uffff,z:mrgreen:

Slike su u kompjjuteru samo neznam kako da ih postavim tamo gde tekst izlazi pa da ih sve vidite odjednom.Imam negde oko 5 slika.Hoce neko da mi objasni?

devojke, pamucnih pelena ima i u srbiji. evo linka
http://bubipelene.googlepages.com/izaberitedezen
ja cu sigurno koristiti pamucne i sve od prirodnih materijala, recimo bambus i sl.

mi smo danas bili u sopingu i brdo sam para potrosila, ali na sebe z:mrgreen:. na kraju sam bila toliko gladna. cak i posle jela jos ne mogu sebi da dodjem. i beba se primirila, javlja se tek sad malo posle jela kad je dobila energiju:heart:.

kockica ce ubrzo da nam ode. ona ako nastavi ovako ima sutra da se porodi z:lol:

jao drustvo mene boli stomak, i to tacno kod desnog rebra taj deo stomaka. bol je kao opekotina, ko da pece. juce me je isto bolelo, i kad sam bila na kontroli doktor je rekao da je to ok, i naglasila sam mu ko da me pece. sad me malo vise boli, jedva cekam da se sutra probudim da vidim da li ce se smanjiti. da li znate nesto o tome?

Tina, ja mislim da to tebe boli zeludac ili neki organ oko zeludca.Jer i ja sam pre trudnoce imala takve bolove ali samo na levoj strani..nego ipak posto si pred porodjajem ako te boli i sutra a ti pravac DOKTOR....

Nadam se da ce proci bolz:girl:ja ne volim kad mene nesto boli .....znam kako je....

wc@ludnica,
I ja imam dijareju cesto,to mi je od sirupa sto pijem za anemiju,inace pre trudnoce imala sam cestu konstipaciju,ma bolje je ipak i imati diareju i lakse je posle,neboli te stomacic z;)
Ja neznam kako se stavljaju slike,al valjda ce neko da se javi sa objasnjenjem z:hi:

wc@ludnica,
I ja imam dijareju cesto,to mi je od sirupa sto pijem za anemiju,inace pre trudnoce imala sam cestu konstipaciju,ma bolje je ipak i imati diareju i lakse je posle,neboli te stomacic z;)
Ja neznam kako se stavljaju slike,al valjda ce neko da se javi sa objasnjenjem z:hi:

MORE BONZI OVAKVA DIJAREJA NIKOGA DA NE ZZADESI.....ZNAS DA SAM SAT VREMENA CUCALA NA SOLJU SA UBITACNIMM BOLOVIMA.....z:shock:OVAKO JAKE BOLOVE NIKADA DO SADA NISAM IMALA.....

Mozda zato sto nisi nekoliko dana imala stolicu,pa onda bebac isutirao organe,tj creva,i onda boze pomozi z:cry:
I meni se pre neki dan desilo,diareja sa drhtanjem i mucninom,tj povracala sam,skuvaj kamilicu i bice ti bolje,bar je tako kod mene kad me to zadesi,
Ajde stavljaj slike z:)
Margo i carobna ce da budu ljubomorne,ja videla a one nisu z:plez:

MORE BONZI OVAKVA DIJAREJA NIKOGA DA NE ZZADESI.....ZNAS DA SAM SAT VREMENA CUCALA NA SOLJU SA UBITACNIMM BOLOVIMA.....z:shock:OVAKO JAKE BOLOVE NIKADA DO SADA NISAM IMALA.....

Znam da cu sad bas zvucati grubo, ali eto ti prosla si vec neku vrstu bola... koliko god bilo bolno i mucno, racunaj na to da ce te za porodjaj cekati isto, pa ako bude bolje i lakse, to je bolje i lakse po tebe... zbog te tvoje fobije razmisljaj pesimisticno do odredjene mere, znaci bolece, a videces i sama koliko... samo polako... priroda je cudo, napravila je nase organizme da mogu mnogo toga da pretrpe i prebole... a i koliko god bolelo i diareja i porodjaj imaju limitirano vreme, znaci bol ce proci kad se porodis, samo o tome razmisljaj... :cmok:

pa ostavila sam poruku na zdravlju ali dr ne odgovara. tako da cekam, ako sutra bude bolelo idem u bolnicu, ali nekako mi glupo, ko da sam jadnica sve me boli, nedavno sam isto bila jer me je dva dana boleo stomak i imala sam pritisak dole tad am imala upalu, , ali ovo pece. sad sam se okupala malo toplijom vodom, i tu gde me boli i gde mi je osecaj da je koza utrnula tu se nije zacrvenila koza. nemam pojma mozda je koza u pitanju a ne neki organ.

Znam da cu sad bas zvucati grubo, ali eto ti prosla si vec neku vrstu bola... koliko god bilo bolno i mucno, racunaj na to da ce te za porodjaj cekati isto, pa ako bude bolje i lakse, to je bolje i lakse po tebe... zbog te tvoje fobije razmisljaj pesimisticno do odredjene mere, znaci bolece, a videces i sama koliko... samo polako... priroda je cudo, napravila je nase organizme da mogu mnogo toga da pretrpe i prebole... a i koliko god bolelo i diareja i porodjaj imaju limitirano vreme, znaci bol ce proci kad se porodis, samo o tome razmisljaj... :cmok:

MORE,HEBY GA KOCKICE ALI JA SE BEZ EPIDURALA NE PORADJAM....z:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back