Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Caos!
Bili smo u shopingu
Evo ugrejah se malo, svasta smo danas obavili i najvaznije konacno porucili novi kauc za dnevnu koji nam je trebao
Isli smo u dve radnje za bebe u Zemunu: Happy baby u Gospodskoj i Kalisa...
U Kalisi smo pokli pare ne znam ni na sta...tek sad vidim koliko cemo dati na stvari...
Kalisa je ubedljivo najjeftinija, ko god moze nek ide...Pelene su 50din, mi kupili i tetra i svedske, kazu da ce sad da podignu cene...Kupili smo i neke zeke 56 i 62 (56 mi deluje minijaturno, kazu da zavisi od proizvodjaca), bodice nasli one na dugmice sto se ne navlace preko glave 300din su, a svi kazu da se tesko nalaze a da su najbolje resenje. Uzeli i dve benkice sa auticima, tek da ima...Plishano cebence koje moze da se zakopca...
nasli smo u toj radnji u Gospodskoj krevetac konacno!
Jeftini su,a mozes da porucis u boji, tako da cemo mi skroz zuti, onako nezno zuti...sa fijokom kosta do 12000 i imace neke ribice kao detalj sa strane mozda...
Eto, malo vas udavih, ali onima koji su u Bg moze da bude korisno...
Krvna slika mi se bas popravila...Gozdje mi je 22, hemoglobin porastao na 116 sa 107...Samo imam dosta bakterija, pa moram ponovo da nosim za UK, ali mislim da je samo zato sto nism lepo uzela uzorak, nesto sve iz delova
Bas sam umorna, bice slikanje drugi put...
Bili smo u shopingu
Evo ugrejah se malo, svasta smo danas obavili i najvaznije konacno porucili novi kauc za dnevnu koji nam je trebao
Isli smo u dve radnje za bebe u Zemunu: Happy baby u Gospodskoj i Kalisa...
U Kalisi smo pokli pare ne znam ni na sta...tek sad vidim koliko cemo dati na stvari...
Kalisa je ubedljivo najjeftinija, ko god moze nek ide...Pelene su 50din, mi kupili i tetra i svedske, kazu da ce sad da podignu cene...Kupili smo i neke zeke 56 i 62 (56 mi deluje minijaturno, kazu da zavisi od proizvodjaca), bodice nasli one na dugmice sto se ne navlace preko glave 300din su, a svi kazu da se tesko nalaze a da su najbolje resenje. Uzeli i dve benkice sa auticima, tek da ima...Plishano cebence koje moze da se zakopca...
nasli smo u toj radnji u Gospodskoj krevetac konacno!
Jeftini su,a mozes da porucis u boji, tako da cemo mi skroz zuti, onako nezno zuti...sa fijokom kosta do 12000 i imace neke ribice kao detalj sa strane mozda...
Eto, malo vas udavih, ali onima koji su u Bg moze da bude korisno...
Krvna slika mi se bas popravila...Gozdje mi je 22, hemoglobin porastao na 116 sa 107...Samo imam dosta bakterija, pa moram ponovo da nosim za UK, ali mislim da je samo zato sto nism lepo uzela uzorak, nesto sve iz delova

Bas sam umorna, bice slikanje drugi put...

termin je 7.2.
obrazlozenje je da ocigledno ono sto sam ja smatrala menzisom nije bilo to ili sam vec tad bila trudna, ali sam ipak dobila kao sto sam i prokrvarila u 2om i 3em mesecu... ocigledno su neki skloniji time a drugi ne
na UZu se lepo videlo da smo velikaaaa devojcica od vec 2700g (+/- 300g), pluca su joj savrseno razvijena (sto isto ukazuje na vec 9ti mesec a ne na sredinu 8og), grlic mi je minijaturno skracen, ona prednjaci glavicom i vrti se ko cigra glavom u krug uglavnom
kako joj ne pozli
sve u svemu eto to su nam rekli
pa ono je da dobijes secerni shok, koliko je slatko!
nekako nisam sve ovo ocekivala pa me malo sad uhvatila nervoza, ali drzim se! 

)

i to posle nekoliko dana konstipacije......bolelo je uzasno
....rekoh cu da pocnem da se poradjam....htela sam da umrem....toliko je bolelo....
ja ne volim kad mene nesto boli .....znam kako je....