bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Kako kad je pocelo snizenje,kako da sedim kuci
a i dosadno mi je ,moram malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na vezbama se rade i naponi kao na porodjaju...Napinjes se kao da treba da izguras bebu...Ne znam kojim intenzitetom i sta se sve radi...

Strasno,evo sad lezim,sa podignutim nogama na 4 jastucica ,i jos uvek su sve otecene,cukalj se nevidi,grozno se osecam

Ma nema to veze,niko se jos nije porodio na tim vezbama,al pitaj tvog docu ipak...znacice i tebi i svima nama te vezbe kad budemo u sali
Nisam te razumela,jer jos uvek nosis nisko ili se sve stabilizovalo?![]()

Ici cu u DZ Novi Beograd, u blokovima se rade vezbe.

Koleginice trudnice, da vam se pridružim sa jednim pitanjem ...
Jel vama ispadaju stvari iz ruku?
Ja danas razbih treću čašu iz jednog kompleta.
Ne sećam se da mi se to dešavalo u prvoj trudnoći ... sva sam postala šeprtljava.
dobro nam dosla
ispada mi sve iz ruku, trapava sam postala mnogo, kao da mi je ravnoteza nekako dislocirana bukvalno

Sad mi je lakše, već sam počela da se brinem za sebe![]()
u njima uvek pise to za ruke i trapavost
a evo ja da se pozalim malo...
koza mi je u ocajnom stanju
imam one najgore bubuljice koje samo kad ih iscedis postanu rane
znaciii uzaaas... ne smem vise da se ni pipnem po licu, inace cu se unakaziti 

[/QUOTE]Ma ja sam kao iskusna trudnica, imam već jedno dete, pa nisam uzimala nikakvu " trudnjačku" litereturu u ruke, tim pre što su mi trudnoće gotovo identične, osim ovo sa rukama, jel : ))
A što se tiče kože, da ne ureknem, ona mi se prolepšala u trudnoći (pu, pu...) Ali tako je bilo i sa prvim detetom... pa tek kad sam se porodila počele neke fleke da mi izbijaju po licu i koža da se peruta : (
sreca tvoja pa su ti iste
a sta cekas? kad ti je termin?! 
CAO DEVOJKE
EVO DA JAVIM NOVOST......KUPILA SAM HALJINU.....BORDO JE BOJE I NIJE ZA TRUDNICE ALI TAKO JE NAPRAVLJENA DA STOMACIC MOZE DA STANE....DUZINE JE DO KOLENA I IMA BRETELE GDE JE JEDNA URADNJENA SA BELIM PERLAMA...NIJE LOSA
E SAD MOLIM ZA SAVET....KAKVE MI CIPELE PREPORUCUJETE...BORDO/CRVENE ILI CRNE? I KAKVE CARAPE?
![]()
a sta ces preko haljine?! Jel imas neku bundu ili tako nesto?! 
ako jos i uspes da uslikas i da nam pokazes 
Gledala sam neku prognozu, trebalo bi uskoro da bude iznad nule, pa videcemo...