Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bonzi, ne preteruj sa skitnjom...vidis koliko otices...

Pitala sam za vezbe, a dr kaze da ima neki formular koji treba da donesem iz DZ da popuni...Meni nista nisu rekli za to preko telefona...Margo znas li ti nesto o tome?
Ja mislila da idem u ponedeljak na vezbe, a sad ne znam kako cu bez potvrde...
Ona mi rekla da ne radim napone za svaki slucaj...

Strasno,evo sad lezim,sa podignutim nogama na 4 jastucica ,i jos uvek su sve otecene,cukalj se nevidi,grozno se osecam,videcu sutra sta ce mi reci doca,pravim spisak sta nam sve treba za bolnicu i za bebca,pa moracemo sled nedelje da kupimo dosta toga,jer posle u februaru ko zna mozda mi bude gore,pu,pu,daleko bilo,pa mozda necu moci da idem,ko ce mi sve kupiti to,gledacu na internetu gde sta ima i tako samo upadnem u radnjice i kupim nemam sta da se zadrzvam!
O kakvim naponima pricas?Nerazumem!
Cekamo mammy da nam javi kako je bilo na ultrazvuku z:)

Na vezbama se rade i naponi kao na porodjaju...Napinjes se kao da treba da izguras bebu...Ne znam kojim intenzitetom i sta se sve radi...

Ma nema to veze,niko se jos nije porodio na tim vezbama,al pitaj tvog docu ipak...znacice i tebi i svima nama te vezbe kad budemo u sali z:cry:
Nisam te razumela,jer jos uvek nosis nisko ili se sve stabilizovalo?z:hi:

Ma nema to veze,niko se jos nije porodio na tim vezbama,al pitaj tvog docu ipak...znacice i tebi i svima nama te vezbe kad budemo u sali z:cry:
Nisam te razumela,jer jos uvek nosis nisko ili se sve stabilizovalo?z:hi:

Sad mi je rekla da je solidna visina...Ipak, ona nije za to da radim i napone na vezbama.
Moja drugarica je isla na vezbe i rekla mi je da sestra kaze kad dodju do vezbi koje ne smeju da rade trudnice koje nose nisko. Necu da rizikujem da to radim. Moram da vidim da li ce me primiti bez pismene preporuke ginekologa ili cu morati da trazim taj formular.

angi.....e bas mi je drago sto je sve ok......
sto se vezbica tice....za dz ako hocas da radis kod njih ti na obicnom papiru napise da se slaze sa tim da smes da radis vezbe.....tako je bar bilo kod mene........
za front...verovatno i za visegradsku treba uput....tamo ti daju jedan papir na kom pise koja si nedelja, stanje grlica, lokacija i zrelost placente i terapija....onda tvoj dr treba da zokruzi koju vrstu vezbi smes da radis kondicione vezbe, vezbe misicne relaksacije, tehnika tri tipa disanja(vezbe za plucni kapacitet), od 32. nedelje vezba za trbusne misice i od 37. nedelje vezbe napinjanja.......moras da imas dozvolu za vezbe.......gde planiras da radis vezbe........

Poslednja izmena:
Margo,
Taj formular mi je pominjala dr da su joj donosili i iz dz Novi Beograd...Moracu opet da ih zovem...Ja ne idem u DZ, samo tamo nosim papire zbog doznaka, pa posto ta dr nema uvid u moje stanje ona se ne mesa, samo je rekla da ce da zavrsava papirologiju, jer tako ide kad vodis samo privatno. Zvacu DZ u ponedeljak da vidim da li ce me primiti samo na osnovu usmenog objasnjenja, ili ce morati pismeno da mi nesto napisu...Ici cu u DZ Novi Beograd, u blokovima se rade vezbe.

Koleginice trudnice, da vam se pridružim sa jednim pitanjem ...
Jel vama ispadaju stvari iz ruku?
Ja danas razbih treću čašu iz jednog kompleta.
Ne sećam se da mi se to dešavalo u prvoj trudnoći ... sva sam postala šeprtljava.

Ici cu u DZ Novi Beograd, u blokovima se rade vezbe.

Angi u kom bloku?! :think:

Koleginice trudnice, da vam se pridružim sa jednim pitanjem ...
Jel vama ispadaju stvari iz ruku?
Ja danas razbih treću čašu iz jednog kompleta.
Ne sećam se da mi se to dešavalo u prvoj trudnoći ... sva sam postala šeprtljava.

Cao lady me :cao: dobro nam dosla :D
Oooo daaaaa... meni se to desava redovno! :aha: ispada mi sve iz ruku, trapava sam postala mnogo, kao da mi je ravnoteza nekako dislocirana bukvalno :eek: :hahaha:

CAO DEVOJKEz:hi:

EVO DA JAVIM NOVOST......KUPILA SAM HALJINU.....BORDO JE BOJE I NIJE ZA TRUDNICE ALI TAKO JE NAPRAVLJENA DA STOMACIC MOZE DA STANE....DUZINE JE DO KOLENA I IMA BRETELE GDE JE JEDNA URADNJENA SA BELIM PERLAMA...NIJE LOSA

E SAD MOLIM ZA SAVET....KAKVE MI CIPELE PREPORUCUJETE...BORDO/CRVENE ILI CRNE? I KAKVE CARAPE?:grudvanje2:

z:dm5:

A što se tiče kože, da ne ureknem, ona mi se prolepšala u trudnoći (pu, pu...) Ali tako je bilo i sa prvim detetom... pa tek kad sam se porodila počele neke fleke da mi izbijaju po licu i koža da se peruta : (

Kockice,
U Domu zdravlja u blokovima tj. u Nehruovoj su vezbe...Nisu na zalost kod mene kod Starog Merkatora.

Ludnice,

Super za haljinu...Uzmi svilene carape u boji noge, a cipele najbolje rne, gde sad da trazis bordo...Moraces neku slicicu da nam okacis da te vidimo:)

Ludnice,

Super za haljinu...Uzmi svilene carape u boji noge, a cipele najbolje rne, gde sad da trazis bordo...Moraces neku slicicu da nam okacis da te vidimo:)[/QUOTE]

Angi,
ma obavezno stavljam slikicu samo mislim da je bolje da je stavim kad se slikam na dan vencanja kada sam ono sve skockana,zar ne?Da uradicu tako....

Pozdrav za sve,,,

Ma ja sam kao iskusna trudnica, imam već jedno dete, pa nisam uzimala nikakvu " trudnjačku" litereturu u ruke, tim pre što su mi trudnoće gotovo identične, osim ovo sa rukama, jel : ))

A što se tiče kože, da ne ureknem, ona mi se prolepšala u trudnoći (pu, pu...) Ali tako je bilo i sa prvim detetom... pa tek kad sam se porodila počele neke fleke da mi izbijaju po licu i koža da se peruta : (

Hehehe mnogim zenama su trudnoce razlicite dosta :aha: sreca tvoja pa su ti iste :klap: a sta cekas? kad ti je termin?! :cmok:

CAO DEVOJKEz:hi:

EVO DA JAVIM NOVOST......KUPILA SAM HALJINU.....BORDO JE BOJE I NIJE ZA TRUDNICE ALI TAKO JE NAPRAVLJENA DA STOMACIC MOZE DA STANE....DUZINE JE DO KOLENA I IMA BRETELE GDE JE JEDNA URADNJENA SA BELIM PERLAMA...NIJE LOSA

E SAD MOLIM ZA SAVET....KAKVE MI CIPELE PREPORUCUJETE...BORDO/CRVENE ILI CRNE? I KAKVE CARAPE?:grudvanje2:

z:dm5:

Jaoooo super :vatromet: :zurka: a sta ces preko haljine?! Jel imas neku bundu ili tako nesto?! :think:
Hmm sto se carapa tice u boji koze neke udobne i mozda deblje malo, a cipele crne boje i crnu tasnicu :D eto miline! :cmok: ako jos i uspes da uslikas i da nam pokazes :klap:

Dobar jutar...
gde ste, jeste li se smrzle?
Mi smo mislili danas u neku akciju ali na ovih -10C bas i ne bih da idem...Uspeli smo da upalimo kola iz drugog pokusajaz:) Gledala sam neku prognozu, trebalo bi uskoro da bude iznad nule, pa videcemo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back