Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro...z:dm4:

Vidim da je sinoc bilo pokazivanje stomacica...bas su svi slatki i okrugli...
Bonzita,
Pa tvoj Enzo ce biti bas veeeeeeeeeiki, ti si dve nedelje ispred mene, a moj stomak je dosta manji. Pa vidis da imas lepu slicicu njegovog lisca, a kukas tu nesto...Bas je slatkis...Ovaj moj nije hteo ni nosic da pokazez:hm:

Inace, sinoc sam kupila novi pojas...Mnogo mi je udobniji od starog...Mekan je i sundjerast, marka je Baby farlin...Univerzlna je velicina. Samo dajem pare na pojaseve,ali sta cu kad moram da ga nosim nonstop...Ovaj ne osetim...

Dobro jutro...z:dm4:

Vidim da je sinoc bilo pokazivanje stomacica...bas su svi slatki i okrugli...
Ovaj moj nije hteo ni nosic da pokazez:hm:

Inace, sinoc sam kupila novi pojas...Mnogo mi je udobniji od starog...Mekan je i sundjerast, marka je Baby farlin...Univerzlna je velicina. Samo dajem pare na pojaseve,ali sta cu kad moram da ga nosim nonstop...Ovaj ne osetim...

Ehej :cao: evo nas dve sad doruckujemo :hahaha:
Kako ste danas sve?! :aha:

E super su vam stomaci, znaci svaki je prica za sebe bas volim da gledam! :klap:
A ni moje cedo prosli put nista nije htela da pokaze osim usta i mace, kako to da shvatim :rotf: vidi se izgleda izrazena sexualnost na mamu :hahaha: e luda sam...

Ja Angi ne znam dal da kupim pojas kad dodjem za Bg jer cu tad vec biti 9ti mesec... ali videcu, malo mi to vec kasno... :aha: :cao:

tina,
bas ti je sladak stomacic :kiss::kiss::kiss:
Kako si ti,jer ti bolje,nemas vise one bolove?
Jooj kuca ti je preslatka ,kako bi je gnjavila,ja ubedjujem muza da uzmemo sad kad bebac bude imao 5-6mes pa taman da rastu zajedno,kaze on pa sto ce ti imamo rotvajlere,ja kazem ti se snjima snalazi,ja bebu nikad necu ostaviti samu sa njima,a meni kupi jednog goldena...
nego neznam jer ostavlja puno dlake,mi za par meseci prelazimo u drugi stan(sad smo trenutno u stanu a i imamo kucu-tamo su kuce)pa neznam dal moze da se drzi u stanu?

kuca mora puno da se kupa 1 ili dvas puta u 2 meseca, i da se ceslja, i da se usisava svaki drugi dan, ako mislis da bi mogla to da postignes onda ga uzmi jer svakako neces zaliti, i da ima dlaka opet ne moze da se uporedi odgajanje deteta sa psom, nema nista lepse, jer dete uci puno od njega. i predlazem ti zenkicu koju bi sterilisala, jer sa muzijacima mozes da imas problema jer kad polude za zenkom ne vredi dresura. kad se vodi racuna o psu on ne smrdi, cist je i manje se linja, najvise im usi smrde to se mora cistiti. dosta ljudi su odgajali decu uz psa, gledala sam dete zabije glavu malte ne ispod repa i nista mu nije bilo, uzme igracku od psa i stavi u usta i nista, jeste da nije lepo ali moze da se desi, ipak taj pas kog ti drzis nije naravno zarazan isto je toliko cist koliko i tvoj stan. da kratkodlaki psi, jos je teze sa njima, jer su njihove dlake ko iglice zabodu se i teze se kupe i usisaju, tako da je bolje dugodlaki, jer se dlake mogu rukom kupiti, a iglice moras da cupas

bila sam danas na kontroli doktor je ustanovio da imam tanak cervix ja mislim da je to grlic materice ako nije ispravite me. rekao mi je da usporim sad ne znam tacno na sta je to mislio da jednostavno vise se ne krecem ili sta, sad mi je problem u prodavnicu da idem jer ne znam na sta je mislio. ne smem da dizem tesko naravno ni malo tesko i nema sexa, i to sve zato sto mi je grlic tanak i moglo bi da dodje do prevremenog porodjaja. ne znam kako nisu mogli da vide ranije taj glirc ili se mozda od pre tri dana do danas stanjio, nije mi jasno.

Poslednja izmena:
Pozdrav buduce mamice z:dd:,ja jos nisam dobila menstruaciju,a testovi negativni,dr mi kaze da se i to nekad desava da se trudnoca tesko uoci,tako da nam ostaje da cekamo,moguce je i da su samo hormoni,ali posto smo planirali trudnocu,nece mi dr izazivati menstruaciju,jer je moguce da je ipak trudnoca.Sacekacemo jos malo,pa cemo videti.
Ovi zimski smajliji su predivni :jelka::grudvanje::veseljaci:

Debela,
Nisu agresivni,nego muzjak je jos bebac,pa ima neki karakter,nisam bas sigurna u njega,a i ovde prosle god dosta su rotvaj ujeli bebe i nazalost tragicno se zavrsilo,nezelim da rizikujem...nadam se da su te zadrzali z:mrgreen:

Angi,
Hvala,jeste velikii..al nejedem puno,sve normalno,cak i manje,ali vitamini z:hm:

Tina,
Cuvaj se,sto kaze angi bar jos dve nedelje,lezi,nek ti prasak kupi muz,meni moj neda ni litar da podignem ,dobro malo preteruje ...Uzecu goldena,to je sigurno...pa svaki pas ima dlake,al kad se usisava i vodi racuna o njemu moze da se drzi u stanu...moja tetka ima pekinezera,strasno,koliko dlaka,vode racuna ali nevredi kad je onaj period za menjanje dlake strasno...
Ja cu danas biti ceo dan u guzvi,idemo jos nesto da kupimo sto nam fali,sutra je bozic,pa mora sve da bude kako treba z:lol:
Nocas me probudio jak grc u oba stopala osetila sam sve do kolena,,to je strasno,vristala sam,plakala,muz nije znao sta da mi radi,evo jos uvek me bole listovi z:(
Pozz za sve z:girl:

Happy,
Kako si nam?Nadam se da je ipak trudnoca,ali nerazumem,beta bi morala posle sedam dana oplodjivanja da pokaze...jer si nju radila ili obicni test?
Ja sam pre dve god imala neki hormonski poremecaj,2mes mi je kasnilo,prvo su mislili da je trudnoca ali nije bila,pre toga sam imala ceste problemcice sa cistama na jajniku,ali tada ne,sve je bilo ok,al ja nisam dobijala...dala mi je lekove da bi dobila i posle je bilo ok...
Nadam se da je kod tebe ipak trudnoca i da ce uskoro doca da vam potvrdi...z:girl:

Aloha :cao: kako ste nam drustvo danas?! :cmok:

Pozdrav buduce mamice z:dd:,ja jos nisam dobila menstruaciju,a testovi negativni,dr mi kaze da se i to nekad desava da se trudnoca tesko uoci,tako da nam ostaje da cekamo,moguce je i da su samo hormoni,ali posto smo planirali trudnocu,nece mi dr izazivati menstruaciju,jer je moguce da je ipak trudnoca.Sacekacemo jos malo,pa cemo videti.
Ovi zimski smajliji su predivni :jelka::grudvanje::veseljaci:

Drzimo ti figeeee... samo se opusti! :cmok:

Happy,
Kako si nam?Nadam se da je ipak trudnoca,ali nerazumem,beta bi morala posle sedam dana oplodjivanja da pokaze...jer si nju radila ili obicni test?
Ja sam pre dve god imala neki hormonski poremecaj,2mes mi je kasnilo,prvo su mislili da je trudnoca ali nije bila,pre toga sam imala ceste problemcice sa cistama na jajniku,ali tada ne,sve je bilo ok,al ja nisam dobijala...dala mi je lekove da bi dobila i posle je bilo ok...
Nadam se da je kod tebe ipak trudnoca i da ce uskoro doca da vam potvrdi...z:girl:

Ma sve sam testove radila i negativni su.I ja mislim da mi samo kasni,ali necemo jos izazivati menstruaciju,jer kako kaze dr velika je slucajnost da mi kasni bas sad kada sam planirala trudnocu.Sada cu mesec dana da se primirim,pa ako ne dobijem u medjuvremenu ici cu ponovo kod dr,pa cemo onda videti sta cemo.Meni je samo bilo vazno da vidim da li sam zdrava,i posto jesam,preostaje mi samo da cekam.

Happy-ce drzimo palceve...
I cao svima...ja sam nesto danas bas bezveze...svadjala se sa ljudima iz kablovske...jos uvek sam ljuta+mi je Ogi ceo dan stajao na zulj(njemu jadnicku izbija petica pa je nervozan, a meni verovatno rogovi kada sam ovoliko nervozna)...sve u svemu, nista ozbiljno, sutra ce vec biti bolje...pozzz svima

dobro jutro.....
najnovija vest je da od januara nema vezbi u mom domu zdravlja.......kad dodje moja dr moracu da vidim gde da idem......strasno....
malecki mi je strasno miran vec par dana....bas me nervira....valjda se naspavao pa ce danas malo da bude aktivniji.......
kako ste vi........

evo sad je mali djuskao....:zurka:
ne znam sta je to.....jos je meni babica rekla kad sam isla da vidim ima jos vremena za vezbe tek sam sedmi mesec .......da sam znala isla bih.......u petak cu da vidim da idem u frontu........i tata hoce na vezbe valjda ce da ga puste posto ce da bude na porodjaju.....kako ste........

Dobro jutro...z:) I mi smo se uspavali...Tatica nam jos spava,radio je nocas...

Margo,
Imas vezbe u FrontuVerovatno ce te tamo uputiti. Znam jednu devojku koja je isla tamo iz Zeleznika na vezbe...
Jedva cekam utiske Bonzita i Margo sa vezbica...
Ja cu isto nekad u januaru ici bar u skolu roditeljstva, to je nekih valjda 6-7 casova i za mame i za tate,a gledacu da idem i na vezbe za trudnice bar da vidim u praksi to disanje, ako ne budem smela da radim. Pitacu dr na sledecem UZ za neke dve nedelje...

Jos nismo okitili jelku...Sutra smo resili obavezno...Imamo neku malu, a za sledecu godinu kupujemo veliku za naseg sincica:jelka:

Bonzita,

Kako ces provesti Bozic? Jel samo vas dvoje ili se okuplja cela njegova familija...Kakva je tradicija tamo? Jel obelezavas i pravoslavni?
mora da si se rasturila od shopinga....Eh da mi je da upadnem na novogodisnje rasprodaje tamo:sanke:

moja drugarica je u osmom mesecu lezala u frontu nije smela da radi ali je slusala i to joj je mnogo pomoglo na porodjaju i rekli su joj da bolje prolaze zene koje samo slusaju jer vise obracaju paznu od onih koje rade.......

Hvala Kockice...ti si poranila...

Da ja poranila jutros, povracala pa se vratila u krevet :sad2: i evo sad sam obucena i odoh opet nesto da probam da jedem, zeludac i gorusica me zezaju a Maki vidnooo visoko lezi :D

dobro jutro.....
najnovija vest je da od januara nema vezbi u mom domu zdravlja.......kad dodje moja dr moracu da vidim gde da idem......strasno....
malecki mi je strasno miran vec par dana....bas me nervira....valjda se naspavao pa ce danas malo da bude aktivniji.......
kako ste vi........

E ludilo i za te vezbice :dash: stvarno glupo sad ispade... :roll:
I ne brini sto je miran i Maki je, valjda ovo vreme i sve utice i na njih, pa su malo lenji :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back