Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je samo sto nemamo kola i do fronta idemo taksijem......trole su uzas mnogo truckaju i cimaju.....
sad se razmrdao malecki....4 dana je mirovao......pustila mu mama njegovu omiljenu ili muziku koju ne voli pa je djuskao.......

Heheheheh udriii pisonjaaaa :zurka: :zurka:
Mene ledja i dalje zezaju, ali sad jos vise lezim i bude bolje posle 1h lezanja... a gorusica me muci isto, ajd to manje vise, spavam ko zaklana po 12h :hahaha: i ono najsmesnije stomak mi raste iz dana u dan sve mi se cini! :think:
:cmok: :cao:

Margo.
Imas hulahopke za trudnice u Chicovim radnjama...Ja sam kupila jedne, ali su dosta tanke, ne prave deblje...
Imas ih i u butiku 9.meseci kod sava centra...http://www.9meseci.blogspot.com/ Pise da su upravo dobili novu robu, pa pozovi da vidis za carape i broj.
Ja sam nasla dva para mojih malo debljih, koje su skroz rastegljive u struku, vise i od trudnickoh koje su ipak dosta jake i stezu stomak.

Opet su me vratili...z:(z:(z:(

A sada mi drugarica javlja ..koja ima jios 20 dana do termina da je zadrzavaju jer je otvorena 5 cm...juce devojka prestala da pije lekove danas se poradja...blago njoj...a ja se jos zezala sa njom da ce mo zajedno..danas je onaj moj tipovani datum..bas sam tuzna...ne mogu da vam opisemz:(z:(z:(

Heheheheh udriii pisonjaaaa :zurka: :zurka:
Mene ledja i dalje zezaju, ali sad jos vise lezim i bude bolje posle 1h lezanja... a gorusica me muci isto, ajd to manje vise, spavam ko zaklana po 12h :hahaha: i ono najsmesnije stomak mi raste iz dana u dan sve mi se cini! :think:
:cmok: :cao:
e, kockice...za gorušicu su jako dobri bademi...samo nemoj da preteruješ, jer su i kalorični.
p.s. meni je u trudnoći bilo najlepše kad me beba šutne ili joj se vidi nožica kao izbočina na stomaku.....ih, kako srećna vremena.

Margo, sto se tice vezbica za trudnice imas ih u svakom dz...ti si, koliko se secam u dz Vracar...mene su tako ispalili u dz Sumice, ja sam htela da idem u Gradsku bolnicu, ona mi je blize od Fronta, kada sam saznala da ima u dz Zvezdara...tamo su stvarno fenomenalni...ti vidi koji ti je dz najblizi, osim tog tvog...samo ti treba uput od tvog ginehologa...sto se tice hulahopki, nemoj uzimati one za trudnice specijalno, jer sam cula da prave samo grilon i da nisu mnogo debele...ja sam vam pisala kada sam kupila fenomenalne hulahopke, pamucne, mekane i rastegljive...samo sam usla u radnju donjeg vesa gde drze i carape i trazila nesto za trudnice...i prodavacica me je lepo uputila da ne uzimam te za trudnice jer su tanke vec mi je preporucila ove...i kostale su 500din...sad nemam vise pojma koja je marka, bacila sam kutiju, al stvarno se rastezu ko lude, a ne spadaju...

Natasa izdrzi jos malo...znam da te ubija iscekivanje, al bice uskoro...
Kockice, kako bre opet povracala...i ja ti nesto pricam, ja svaki dan imam dijareju od gvozdja koje pijem...
E da...bili smo kod pedijatra...nema bakterija u bisu, kaze u pitanju je virusna infekcija...moze da kaslje i 6-8nedelja, vazno da nema nista na plucima...i nije alergijski kasalj jer ima sekreta...eto...samo treba izdrzati, Ogi se toliko zakaslje da povrati...dr kaze da je to super jer izbacuje slajm posto ne zna drugacije...inace cesta pojava kod dece...

Margo, sto se tice vezbica za trudnice imas ih u svakom dz...ti si, koliko se secam u dz Vracar...mene su tako ispalili u dz Sumice, ja sam htela da idem u Gradsku bolnicu, ona mi je blize od Fronta, kada sam saznala da ima u dz Zvezdara...tamo su stvarno fenomenalni...ti vidi koji ti je dz najblizi, osim tog tvog...samo ti treba uput od tvog ginehologa...sto se tice hulahopki, nemoj uzimati one za trudnice specijalno, jer sam cula da prave samo grilon i da nisu mnogo debele...ja sam vam pisala kada sam kupila fenomenalne hulahopke, pamucne, mekane i rastegljive...samo sam usla u radnju donjeg vesa gde drze i carape i trazila nesto za trudnice...i prodavacica me je lepo uputila da ne uzimam te za trudnice jer su tanke vec mi je preporucila ove...i kostale su 500din...sad nemam vise pojma koja je marka, bacila sam kutiju, al stvarno se rastezu ko lude, a ne spadaju...

na vracaru sam....blizu mi je gradska bolnica....a gde je dz zvezdara.......
moracu da uzmem neke carape....mrzim ih .......videcu ponovo na bulevaru.....
dobro je da tvom maleckom nije nista strasno.......

e, kockice...za gorušicu su jako dobri bademi...samo nemoj da preteruješ, jer su i kalorični.
p.s. meni je u trudnoći bilo najlepše kad me beba šutne ili joj se vidi nožica kao izbočina na stomaku.....ih, kako srećna vremena.

Joj ne smem ja bademe :aha: nit ih volim, hvala Bogu... ma istrpim ja gorusicu kako tako, sta je tu je... :roll:

Kockice, kako bre opet povracala...i ja ti nesto pricam, ja svaki dan imam dijareju od gvozdja koje pijem...
E da...bili smo kod pedijatra...nema bakterija u bisu, kaze u pitanju je virusna infekcija...moze da kaslje i 6-8nedelja, vazno da nema nista na plucima...i nije alergijski kasalj jer ima sekreta...eto...samo treba izdrzati, Ogi se toliko zakaslje da povrati...dr kaze da je to super jer izbacuje slajm posto ne zna drugacije...inace cesta pojava kod dece...

Ma povracala sam jer mi je gospodjica Marta sela na sve organe, tacno se smestila bila skrozzz visoko znaci stomak mi je bio odmah ispod grudi :eek: i onda je pomerala rucice ili nogice i ko zna sta je radila pa sam se ja ispovracala :hahaha: nista strasno...
E drago mi je da nisu bakterije! :klap: infekcije su sad ceste tako da ne brini, sto ti kazes samo treba izdrzati! :cmok:

Dobro jutro...Ogi je nocas opet povracao sekret...dr kaze da je to super, tako ga izbacuje...al ja sam posle morala da spavam na ispovracanom delu...a Ogi je otisao na stranu kod tate...ne znam, u zadnje vreme se jako vezao za tatu...kada je on kuci ja kao da ne postojim...ja mislila da ce Ogi biti ljubomoran na batu kada se rodi...a ja sam sada ljubomorna na tatu...salim se, naravno...dete je na vreme promenilo strranu...promucuran mali, ukapirao da cu ja biti zauzeta bebom....

Dobro jutro...Ogi je nocas opet povracao sekret...dr kaze da je to super, tako ga izbacuje...al ja sam posle morala da spavam na ispovracanom delu...a Ogi je otisao na stranu kod tate...ne znam, u zadnje vreme se jako vezao za tatu...kada je on kuci ja kao da ne postojim...ja mislila da ce Ogi biti ljubomoran na batu kada se rodi...a ja sam sada ljubomorna na tatu...salim se, naravno...dete je na vreme promenilo strranu...promucuran mali, ukapirao da cu ja biti zauzeta bebom....

Sto ti kazes nemoj biti ljubomorna, ipak je bolje tako zbog bebe! :aha: videces kad dodje beba ima opet da se veze za tebe z:)

Dobro jutro! :snesko3::snesko2::snesko::grudvanje:
Ko ce na grudvanje?:grudvanje2:

Dobro jutro! z:dd:
Bas je lep sneg, zar ne!? z:D

Ja sam se juce malo brinula jer mi se Maki uopste nije pomerala ceo dan, pa cak i kad je malo prodrmam ona nista z:cry: sad sam malo smirenija, ali i dalje mi to smeta kad je ne osecam toliko dugo... z:(

Kockice,

Martica se uspavala malo...Prodrmaj je malo, prosetaj par minuta, napravi neku grdudvu:grudvanje:

Meni opet srce lupa kao nenormalno...Evo sad je 105 puls...U poslednje vreme mi je cesto oko 100...A dr mi svaki put kaze da je to normalno u trudnoci, ali nesto mi ovo previse...Jel vi merite ponekad ili oseate da lupa?

Kockice,

Martica se uspavala malo...Prodrmaj je malo, prosetaj par minuta, napravi neku grdudvu:grudvanje:

Meni opet srce lupa kao nenormalno...Evo sad je 105 puls...U poslednje vreme mi je cesto oko 100...A dr mi svaki put kaze da je to normalno u trudnoci, ali nesto mi ovo previse...Jel vi merite ponekad ili oseate da lupa?

Pa izgleda da se ovih proteklih par dana malo vise uspavala, bas me bila zabrinula! z:cry: evo sad se opet malo razbacala pa sam ja bolje... :zstidljivko: a inace sam se i brinula toliko zato sto sam je i drmusala i sve, pa opet nije reagovala ovih dana... ma sve je sad ok, da ne trubim! :sanke:

E to je stvarno normalno ne brini! z:) moj puls je svaki drugi dan oko 100, a minimum 2 puta nedeljno osecam to lupanje, stvarno ne brini to je ok... z:dm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back