- Poruka
- 20.599
Dobro jutro...
Kockice,
Kako si ti? Jesi li se naskitala?
Mi imamo 4D u ponedeljak...Jedva cekam...
Ehej

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro...
Kockice,
Kako si ti? Jesi li se naskitala?
Mi imamo 4D u ponedeljak...Jedva cekam...
Ne znam zasto me ledja ovoliko bole...citam kazu normalno je, a ja vec jedva cekam da se porodim ako ce ovo ovako da se nastavi...
Cao svima...![]()
Cao Kockice.Mislim da ti je naisao takav dan, neko oseca bolove u stomaku, a neko u ledjima, kad karlica i sve ostalo pocne da se siri. Nama je babica rekla da je tako cak i na porodjaju, neko najjace bolove oseca u ledjima. A to je, kazu, najbolja varijanta, jer postoji lek. Ne znam tacno kako bih to prevela, ali to su injekcije sterilisane vode koje se na porodjaju daju u donji deo ledja, ukoliko se tu javlja bol. Potpuno je bezopasno, ali kao i sve, ima kvaku - oslobadja bolova sat do dva, posle toga treba ponoviti. A injekcija pece kao luda, uporedjuju je sa gasenjem cigarete na kozi.
Ubrizgavanje traje 15 sekundi, pa ko voli, nek izvoli. Svi na kursu su se slozili da vredi izdrzati tih 15 sekundi, a posle bol jednostavno nestane na sat ili dva, kao rukom odnesen. Ne znam da li to ima kod nas, mozete proveriti...
Cao Kockice.Mislim da ti je naisao takav dan, neko oseca bolove u stomaku, a neko u ledjima, kad karlica i sve ostalo pocne da se siri. Nama je babica rekla da je tako cak i na porodjaju, neko najjace bolove oseca u ledjima. A to je, kazu, najbolja varijanta, jer postoji lek. Ne znam tacno kako bih to prevela, ali to su injekcije sterilisane vode koje se na porodjaju daju u donji deo ledja, ukoliko se tu javlja bol. Potpuno je bezopasno, ali kao i sve, ima kvaku - oslobadja bolova sat do dva, posle toga treba ponoviti. A injekcija pece kao luda, uporedjuju je sa gasenjem cigarete na kozi.
Ubrizgavanje traje 15 sekundi, pa ko voli, nek izvoli. Svi na kursu su se slozili da vredi izdrzati tih 15 sekundi, a posle bol jednostavno nestane na sat ili dva, kao rukom odnesen. Ne znam da li to ima kod nas, mozete proveriti...
Dobo jutro....
Carobna jel bolje...pisi kako je bilo kod dr.
Bonzita saljem ti recept na pp...mnogo je prost a pogaca ispadne super...
Caaao!U dva imam zakazano kod lekara. Nesto bas imam tremu, a sve iz razloga sto se bojim da me nece posteno pregledati. Uh. Doruckovala sam dzem, ali nema veze, oni ovamo ni ne kontrolisu secer... Jao, Srbijice moja lepa.
![]()
Za ovo ti ja i moj sinak saljemo puno![]()
![]()
Cao, evo sad smo stigli, ja sam se tamo tako smotalaCarobna,
Sta ti je rekao doca,kako ti je danas?![]()
......
ja i dalje gubim kilograme.....sad sam na +5kg.............