- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas je sjatko![]()
ima ja mislim isto to i za godisnjice braka i razne stvari... 
Cekamoooo![]()

pa bas ti je velika tiba..
.....

Raste martica

margo 
pa bas ti je velika tiba..
.....
jel koristis nesto za strije........
Pa lep ti je stomacic,velikiRaste martica
![]()
Jesi li te strije sad dobila ili si ih imala pre trudnoce?
Nikako margo da okaci slikicu![]()
jos mi je i genetski to, jer mi je i majka ih imala dosta... ma mackam se redovno, ali gubim vise volju jer nista ne pomaze... koliko god bila skupa krema, jeftina, za strije ili obicna... nista se ne desava...
ali iskreno bas me briga... posto cu na dijetu kad bude Maki porasla malo (citajte prestala da siki!) onda i da ih nemam, opet cu ih dobiti... tako da se stvarno sad ne smaram sa tim!
<--- predala sam se! 
jao da nisam vam rekla, Maki je danas stucala, ja stavila solju na tibu i smejala se ko luda...
bas mi je bilo slatkoooo...
a Maki raste li raste! 

Mckaj se nekom kremicom, ne previse masnom, ja koristim niveu krem losion ,ali je dobra saliceva krema za oziljke..oni strijeti i cuda samo zamaste kozu a ne hidriraju je...
Probaj....vejiikiii tomak![]()
![]()

Dokle da cekamooomargo
![]()

E idem da spavam ,raskokodakale smo se u ove sitne sate...moram sutra rano da ustanem aaaaaa ......Laku noc stomacici i mamice![]()

E idem da spavam ,raskokodakale smo se u ove sitne sate...moram sutra rano da ustanem aaaaaa ......Laku noc stomacici i mamice![]()
lepo nam spavaj.Ja tek sad na tusiranje
necu skoro u krevet dok se ja mackam kremicom treba mi pola sata Vala jesmolepo nam spavaj.Ja tek sad na tusiranje
necu skoro u krevet dok se ja mackam kremicom treba mi pola sata
![]()

kockice.....probaj sa bademovim uljem(skopskim) da se mazes.......kazu da je najbolje da ublazava i stare strije.........meni je odlicno........
nastasa....laku noc.......

kako je slatko
Bravo fleco,decko velikii

Bas se lepo vidi
samo neka raste
laku noc,lepo nam spavajte,pomazi flecu ,srce malo
pozdrav za taticu i tebe margo 

.E, pa devojke da vam se izjadam...
Bili smo na 4D...beba lepo napreduje, ima 580g, prednjaci 5dana, ali...Mnogo je nisko...glavom je vec u porodjajnom kanalu...Doktor je vrlo zabrinut i rekao mi je da STROGO lezim,

cao.....
ja sam do skoro imala bolove u ledjima u zadnje vreme ne bole.....vec oko tri nedelje......za gorusicu pijem malo koka kole.....meni pomaze......
treci put sam tudna ali prve dve trudnoce nisu uspele.....termin mi je 14.02.....a ti.......
za prosle dvije trudnoce