Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:super:pa bas ti je velika tiba..:klap:.....
jel koristis nesto za strije........

Pa lep ti je stomacic,veliki :heart::heart::heart::heart: Raste martica :cmok: :zag:
Jesi li te strije sad dobila ili si ih imala pre trudnoce?:think:

Nikako margo da okaci slikicu :whistling:

Imala sam ih i pre, ali su se sad udvostrucile... :sad2: jos mi je i genetski to, jer mi je i majka ih imala dosta... ma mackam se redovno, ali gubim vise volju jer nista ne pomaze... koliko god bila skupa krema, jeftina, za strije ili obicna... nista se ne desava... :dash: ali iskreno bas me briga... posto cu na dijetu kad bude Maki porasla malo (citajte prestala da siki!) onda i da ih nemam, opet cu ih dobiti... tako da se stvarno sad ne smaram sa tim! :brus: <--- predala sam se! :hahaha:

I daaa bas mi je velikiii stomak! :heart: jao da nisam vam rekla, Maki je danas stucala, ja stavila solju na tibu i smejala se ko luda... :cmok: :rotf: :heart: bas mi je bilo slatkoooo... :zaljubljena: a Maki raste li raste! :cao:

Uh, vi ste staro drustvo, jel mogu i ja da upadnem malo????

Prvo vam svima cestitam na trudnocama :D, vidim, ja sam malo duze trudna....vec 30 nedelja....sljedece sedmice mi je kontrola pa cu da vam javim najnovije vijesti iz nesvjesti.

Inace, vidim ima jos zenica koje nisu dobile puno tezine, ja do sada 3 kg.....sta znam, ja se ne sekiram, doca kaze da je to ok dok god beba dobro raste i razvija se......

Kako spavate?
Imate li bolove u ledjima? Kako se borite sa tim?

I zgaravica?????? Ima li ko kakav narodni lijek? Jela sam bademe, suve zobene pahuljice....dzaba....sinoc uzela prvi rennie......sve kao hocu bez ljekova da prodjem trudnocu....al nisam izdrzala....

Pozdravljam vas sve!

E, pa devojke da vam se izjadam...
Bili smo na 4D...beba lepo napreduje, ima 580g, prednjaci 5dana, ali...Mnogo je nisko...glavom je vec u porodjajnom kanalu...Doktor je vrlo zabrinut i rekao mi je da STROGO lezim,

Angi, ne daj se, znam da je sok veliki i da ti je grozno (sama sam morala od 12 nedelje prve trudnoce da lezim, STROGO da lezim, kao kvocka na jajima - tako mi rekose) i sok i jeste veliki i grozan, ali, pokusaj da se naviknes na misao, osmisli neke lezece aktivnosti, citanje, TV, za to prije nismo imale vremena, sada imas......

Ne daj se, dodji nam na Krstu, mozes lezeci da kuckas ;) pa cemo mi da te oraspolozimo

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back