bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Ja imam kontarkcije od 6-og meseca svaki dan , tako da potpuno te razumem sto osecas da ces poludeti, ali opet zbog bebija i zbog sebe moras da budes mirna, sve ce se srediti videces....Ja lezim maltene celu trudnocu, jedino su mi 4-ti i 5-ti mesec bili ok pa sam setala i bila hiper aktivna, sunce mi je toliko prijalo da sam po ceo da provodila napolju, moji hteli da polude pored mene
Drzi se nemoj da se sekiras bebi to oseca, mazi tibu i budi ok....![]()
Ja kontrakcije imam od 7-8ned,nikad nisu prestajale,samo su malkice drugacije od onih na pocetku trudnoce!Brinem se puno,ti me razumes,moram da budem jaka,bice moj sin dobro,mora da bude

Jer tebi mere stomak,tj uterus al preko stomaka sa santimetrom?Cuvaj se i ti jos malo pa bebac ce biti u tvom zagrljaju 
danas sam kod ginekol videla decka star 7dana kako je mali pa sladak,ma sav je meden!Zivim za dan kad cu mog Enza drzati u rukama!

jaooj neznam vise sta pisem,sva sam nedaj boze!
Koliki ti je secer?
i dao mi za laborat svasta imam da radim,cak i ono sto je mislim da je tina trebala da radi,test opterecenja secera,tako nesto,da mirujem strogo,i ne puno slatko da jedem!Merio mi je santimetrom stomak tj uterus ,jer to vama radili?I da ,od pocetka trudnoce sam se ugojila 9kg
neznam kako
ma bas me briga,samo da moj Enzo bude dobro,bas sam sva bezveze
Pozdrav za sve vas i cmokic za vase bebce!

nesto mi se ne ide, gladna sam, odoh i da jedem nesto, do sad sam se kupala, sredjivala itd. a i pritisak mi je jutros bio 146/92 

tuzicu te kod tatice
Ej, pa kod vas je i ulazak u novi mesec! Jupiiiiii

wooow ipak vreme leti.. 

Lecim strahove u planovima za kupovinu!