Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja i emma ruckamo jaffu,mljac,mljac,
I ja osecam jace lupkanje,oseca se da je bebac ojacao,tad prvi put kad sam osetila da me jace lupka ,lezala sam i osetim da udara nesto stavim rukicu,ona se pomera,ja brzo pomerim jorgan i ima sta da vidim stomacic se pomera vide se udarci,emma sutira na veliko,fantasticni osecaj,ljubi je majka:heart::heart::heart:

Ja i emma ruckamo jaffu,mljac,mljac,
I ja osecam jace lupkanje,oseca se da je bebac ojacao,tad prvi put kad sam osetila da me jace lupka ,lezala sam i osetim da udara nesto stavim rukicu,ona se pomera,ja brzo pomerim jorgan i ima sta da vidim stomacic se pomera vide se udarci,emma sutira na veliko,fantasticni osecaj,ljubi je majka:heart::heart::heart:

Jaooo nek vam je prijatno!!! :heart: :heart: :heart:
Evo ja se sad ljudi zarazila da crtkam na kompu ove skice... :mrgreen: :rotf: :klap:

Dobro jutro drage trudnice i mame!!
Kako ste nam danas?
Ja sinoc sredjivala neke papire i ostala do pola tri,sad ruckamo ja i Emma pa cemo opet u krevetic :mrgreen:
Uzasno je hladno napolju,tako da cu ostati u toplom,necu nigde ici,a i onako maram da lezim.Pozdrav za sve !Ljubimo vas ja i mala Emma :heart::heart::heart:

Dobro jutro, trudnice!
Ja danas opet idem do doma zdravlja da dam papire za komisijudoktorki. Nadam se da necu dugo cekati...Posle cu malo da se prosetam, treba da kupim neke stvarcice...
Pocela sam da pijem kafu! Pe neki dan dragi mi skuvao i uspela sam da popijem...

Sad sam skuvala, pa idem da pijuckam. :)Pritisak mi je nizak,a i ovaj progesteron uspavljuje, pa ce mi dobro doci...Pozz

bonzita sta bi sa slikom stomaka......
imas na kucnim ljubimcima objasnjenje.......
Kockica je trebala da stavi,ali nece zenska...
Ajde jos neko,sta se stidite svojih lopti :hahaha::hahaha: Ja cu staviti samo da provalim kako...:roll: Skener mi neradi,jedino sa aparatom,ali,cekaj,cekaj...
Ajde margo da vidimo tvoj stomacic:tongue2:

Angi,
I tvoju slikicu hocemo ovde :rtfm:
Kako ti osecas te mehurice u stomaku?:think: Jer kupujes stvarcice za bebca ili tebe?:bye:

Dobro jutro drage trudnice i mame!!
Kako ste nam danas?
Ja sinoc sredjivala neke papire i ostala do pola tri,sad ruckamo ja i Emma pa cemo opet u krevetic :mrgreen:
Uzasno je hladno napolju,tako da cu ostati u toplom,necu nigde ici,a i onako maram da lezim.Pozdrav za sve !Ljubimo vas ja i mala Emma :heart::heart::heart:

CMOK od nas dve... :cmok:

Dobro smo :tease: emma me sutira ovog trenutka :D

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Kockica je trebala da stavi,ali nece zenska...
Ajde jos neko,sta se stidite svojih lopti :hahaha::hahaha: Ja cu staviti samo da provalim kako...:roll: Skener mi neradi,jedino sa aparatom,ali,cekaj,cekaj...
Ajde margo da vidimo tvoj stomacic:tongue2:

Angi,
I tvoju slikicu hocemo ovde :rtfm:
Kako ti osecas te mehurice u stomaku?:think: Jer kupujes stvarcice za bebca ili tebe?:bye:

Pa sto samo ja da stavljam... to stvarno nije fer :p :mrgreen:
Elem da se pohvaliiiiiiim... postala sam po drugi put strina jutros u pola 9h! :super: rodila se mala Tatjana - 3,5kg teska i preslatkaaa devojcica... evo komsije i rodbina samo stizu, bake i deke placu i takooo... :D

A da zavrsila sam Malu Sirenu... izvolteee...

:heart: :heart: :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back