Kockice -ti imas velike grudi,zbog toga ti se pojavilo mlekce,meni su onako normalne(85b) ali se uvecale sad u trudnoci tako da moj muz kaze sad sam njegova pamela

Kad nadjem onaj sajt,poslacu ti...
Eto ti si nakupovala neke stvarcice za Marticu,a ja jos nisam pocela,mozda sled ned kad idemo na 4d,saznamo kog smo pola i pocnemo sa kupovinom,malo po malo,jer nezelim sve odjednom znam da cu baciti novac na nesto sto mu nikad necu obuci,zato polako,za 4mes cemo svaki put kad naletimo na nesto cakano kupiti,ali da vidimo dali smo bata ili seka...

kad vec svi hoce da znaju.E bas sam se smejala,moj muz se izgleda uplasio kad doca rekao da smo mozda devojcica,pa sad kaze mozda bolje da neznamo ,poginula sam od smeha

Eh ja sam u Becu poginula da nadjem sebi brus...

na kraju nadjoh 95E (!!!) koji mi je ok... ali mi zena kaze da sam ja za 100F...

joooj moj dragi muz me video na kameri na skype-u kad sam bila u BGu i to je neka bas VRH kamera i nije mogao da me se nagleda... jadnicak samo cvili... jao kako si leppaaa... jaooo kako su ti lepe grudiii... a licee... a tibaaa... Makiiii...

evo i sad zaplakah... uh evo necu vise! Ajmo osmeh!
Elem ma ja sam samo par stvarcica bukvalno kupila, tako da to nije nista, moja majka je izjavila da ce sve pokupovati za Maki sto bude nasla u Becu... tako da sam rasterecenija sad, a i pokazala sam joj sta mi se svidja...

ma sve tate se uplase kad saznaju da su devojcice!

ali evo Goran se vec vezao za Martu... vec se zeza, uh kakvi su momci danas neces izlaziti do 18te!
E da dobila sam adresu za sajt, hvala vam puno! Hvalaaa tina!
Angi hvala i tebi, nacicu ja to, pa cu i ja da uzmem taj jastuk, mozda vec i uskoro jer sam cula da je stvarno dobar i za trudnice za spavanje!
Elem da vam se pohvalim: Maki vec ima svoju uspavanku i personal pesmu!

od Aleksandre Radovic pesma "Cuvam te" ali izvodi tj peva joj mamica uvek...

evo i teksta:
Vesto skrivam tvoj lik, od ljudi pomalo zlih
k'o trn u oku, sreca je za njih
Nije mi tesko jer znam sa tvog su mi lica dar
i suze i smeh za dusu su lek, oduvek
Prste sklopim u dlan pred novi dan
zeljo jedina dobro znaj dobro znaj da
Cuvam te, ne dam nikom da te dira
na dlanu si moja tajna urezana
Cuvam te, gde god krenem imam te
na dlanu si ti moja linija zivota, ljubavi
I cisto da vam se pohvalim cim krenem da joj ovo pevam, ona se smiri!

a i vec radim na skicama za crteze za zid! Bice i to gotovo ovih dana...

mislim da je Sunny77 te skice vec videla... nacrtacu joj iznad krevetca sarene Diznijeve princeze!