Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo me!:)
Mnogo skitam, a juce mi bili i gosti, pa nikako da se javim...Grlo mi je proslo, dva dana me stezalo i proslo...

Bonzita,
jos ne znam u koliko sati imam pregled. Ne znaju kad ce moj dr biti tu sutra, pa treba da zovem veceras da vidim. Samo da se uklopi termin da i tatica moze da vidi bebu. Inace sam ok...Kad malo duze setam zabole me krsta i osetim da bi mi prjalo da sednem, pa iskuliram na klupici...Valjda je to normalno...Evo, bebac mi se bas javlja...

Vesela fotografijo,

Ja sam radila biopsiju horionskih cupica. Nije nista strasno, gotovo za sekund i samo te zaboli ubod kao injekcija. Posle mirujes dva dana..Meni su rezultati bili odmah suradan i sad sam puno mirnija. Ako budemo imali jos dece sigurno cu to raditi...Ne pada mi na pamet da cekam rezultate amniocenteze po tri nedelje.
Ja imam 34 godine, a termin mi je neposredno posle 35tog rodjendana.
Ako si u Beogradu i odlucis se za to, mogu da ti posaljem kontakt mog dr. On je iskusan u tome, ne treba kod bilo koga to raditi.

Moram da vam se pohvalim sa mojoj bembilicom :p
Evo prve sličice u 22. nedelji, devojčica od 500 grama, ljubav mamina.:heart:
Jedva čekam da je vidim, samo moramo polako i sigurno.
Puno poljubaca svima :heart::heart::heart:

Prilozi

• SL 4.jpg
    SL 4.jpg
    22,7 KB · Pregleda: 23
Bravo :klap::klap::klap: jos jedna devojcica,kako je slatko,ima i kosicu,samo neka raste :cmok::heart::heart:
Kad ti je termin?Jer je ovo slikano na 3D ili4D?I jer si pune 22ned ili u toku?

Slika je izgleda u 3D iako se reklamira kao 4D :rtfm: (primetila na sličici oznaku 3D)... To je sam kraj 22. nedelje, beba je naprednija u odnosu na kalendarsku starost, ali u granici normale. Ta kosica mi, ako verujemo predanjima, pravi strašnu gorušicu, proći će valjda :D
Moram da idem, ljubimo vas :heart::heart::cmok:

ја сам још увек присутна... данас завршила са вежбама, па ако до петка не буде ништа идемо у породилиште да видимо шта ће да ми кажу...
поздрав за све...

Drage trudnice i mame! Imate VELIKI POZDRAV od Kockice!!!!! Vidjele smo se danas i da vam kazem da je ona jedno DIVNO,OPUSTENO i JAKO OTVORENO bice! Zao mi je samo sto nismo stigle da se ispricamo o svemu,ali bice drugih prilika!:super:

:rumenko: :rumenko: :rumenko: :rumenko: :rumenko:

Sunny, puno nam pozdravi Kockicu...Bonzita, drzimo palceve za utorak i tripl test...bice sve ok

Pozdrav za tebe i kockicu:cmok::bye:

Eheeeej devojkeeeeeeeeeee... :D
Evo ja kod komsija koje imaju bebu i malo se uhvatila za net, samo da vam se javim... Maki i ja uzivamo, u ponedeljak smo bile u shoppingu, nasla sam sebi prelepu tuniku i za Maki sam kako nakupovala 1000 stvari tako sam i dobila dosta!! :mrgreen: Jaooo da vidite samo sta nam je dala Sunny!!! :klap: :super: prelepe poklone smo dobile od nje i bas cemo biti najlepse obucena beba Sapca :lol:
U ponedeljak sam se malo preforsirala, pa sam se odmarala sad 2 dana, sutra se Sunny i ja opet vidimo, ona je stvarno prelepa i preslatka! :cmok: i jedva cekamo opet da je vidimo jer smo se bas lepo ispricale i nauzivale! :D
Elem odoh ja sad u grad da se vidimo sa drustvom, idemo da jedemo Spareribs :mrgreen: samo da znate pupak mi je vec na pola puta da izadje, Maki sad vec bas lepo osecam i mogu da razaznam kad je ona a kad gasovi :rumenko: :ok:
CMOK od nas, vracamo se u petak vece za Sabac, u cetvrtak se vracamo za BG ali cu prespavati kod roditelja da bih sredila papire za zdravstvenu...

PUNOOO NAM NEDOSTAJETE, VOLIMO VAS I LJUBIMO MAKI I JA!!! :cmok: :cmok: :cmok:

Moram da vam se pohvalim sa mojoj bembilicom :p
Evo prve sličice u 22. nedelji, devojčica od 500 grama, ljubav mamina.:heart:
Jedva čekam da je vidim, samo moramo polako i sigurno.
Puno poljubaca svima :heart::heart::heart:

Jaoooo preslatkaaa jeee... i ja sam sad u 22oj nedelji i odlucila sam da cu sledeci taj 3D (4d) uraditi opet tek u 28oj nedelji! :klap: onda ce nam se lice bas lepooo videti... :cmok:

ја сам још увек присутна... данас завршила са вежбама, па ако до петка не буде ништа идемо у породилиште да видимо шта ће да ми кажу...
поздрав за све...

Drzimo ti figeeee... :cmok: CMOK!!!

ти си баш раноранилац...
ја поново спавам к'о луда, али ноћу једва саставим 2-3 сата, к'о да нисам пред порођајем...
ни мени кафа дуго није пријала, чак и сад понекад не попијем целу, тако да ако ти не прија боље је избаци, или пробај са млеком...
поздрав

Ako skroz izbacim kafu, onda ce me boleti glava ceo dan i bice mi muka posle... Znam kako mi je kad ne popijem jutarnju kafu... Ranoranilac sam jer jos uvek radim, ali jos samo malo...;) Probacu da popijem samo pola solje...

ko sto suza kaze probaj sa mlekom....od pocetka trudnoce pijem mleko sa kafom.....
meni je najveci problem bila pasta za zube....prem zube i povracam.....komedija......
kako ide sa vezbma.....da li ides svaki dan.....koliko traju.......

Dobro jutro ranoranioci:)
Ja sam nocas bila u nekom totalno cudnom tripu...Probudila se da odem da piskim i posle me uhvatio neki nemir u rukama i nogama, nikako nisam mogla da legnem i spavam nego sam ustala i tresla ruke, cekajuci da prodje to ludo stanje:hahaha:
Kao da sam odjednom dobila neki visak energije, jako cudno...Ipak, brzo je proslo pa sam se vratila u krevet. Sva sreca moj muzic je spavao (i hrkao) sve u sesnaest, pa nije video svoju ludu zenu kako vileni po kuci;)

Danas sam trebala da imam pregled ali mi pomerili za sutra:( Bonzita, javi kako je kod tebe proslo i okaci slicicu bebice:)
Bebac nam je bas bio aktivan juce, cak je i tatica prvi put osetio lupkanje pod rukom.:heart:

Nadam se da ce vam mucnine brzo proci...Cudi me kako mozete kafu...ja nemam mucnine ali od pocetka ne mogu ni da je smislim.

Poslednja izmena:
Aman zaman,

Zar ono nije slicica sa 4D UZ...tako izgledaju, kao od zlata...Sa 3D su sive i tackaste. Jesi li namerno isla na 4D ili tvoj dr prosto radi 4D. Ne znam da li moj ima, tj. mozda i ima, ali ne znam da li ukljuci na kraju da se bolje vidi beba. Moram to da zividim sutra. Kako ce se zvati devojcica?

Pitanje za sve...Koliko cesto su vam rekli da radite krvnu sliku? Ja radila pre mesec dana, pa ne znam da li radim ovih dana ili sledeci mesec.

Stefice, ti za par dana ulazis u cetvrti:) Ovde nas je najvise u drugom tromesecju

Poslednja izmena:
Jutro :bye:
Ja se probudila malo ukocena, a i opet sam izgubila burmu :sad2: Poludecu koliko cesto mi prsti menjaju debljinu a da ja to ni ne primetim.
I ja proveravam krv i urin jednom mesecno, a za UZ sam negde procitala sledece objasnjenje:
2D - sive slicice
3D - te lepe braonkaste slicice
4D - video zapis
znaci u drzavnim dz je uglavnom taj sivi 2D, a 3D i 4D radi isti doca na istom aparatu, ali fotka je 3D, a cetvrta dimenzija je vreme, tj. 3D posmatranje pokreta u realnom vremenu.

Vesela.f., poslala sam ti...
Lazy cat,
Ima logike je da je tako...Ali meni je do sada radjen onda samo 2D, a idem privatno. Isla sam na 4D u 10nedelji, ono besplatno u Ana life, pa je bas takva zlatna slicica bila i mali video. Da li ti sve vreme trajanja ultrazvuka radi taj? Zar moze tako da se vidi "unutrasnjost" bebe?

Devojke samo da vas pozdravim,i pozelim vam lep dan da provedete :)
Ja sam se sva unervozila,treba da se spremam,ko da prvi put idem kod ginekologa :sad2: kad se vratim javljam vam kako je bilo,za triple test se strecam puno,videcemo...
Ja od kako sam ostavila cigarete pre 3god i kafu sam prestala da pijem istovremeno,i ja sam utripovala ako ne popijem kafu bolece me glava ceo dan,ali nije tacno,to samo umislimo...sad pijem samo toplu cokoladu ili kapucino,i super je,joooj kasnicu,odoh...pisemo se kasnije!A da odlucila sam da nam ipak doca kaze kog smo pola,muz hoce,a i moji bi voleli da znaju,tako da ako ne okrenemo guzu :hahaha::hahaha: znacemo,ali najbitnije je da su nam rezultati dobri..:kiss: za sve vas,:bye:

Angi7 - ja iz licnog iskustva znam samo obicni sivi UZ, posto idem kod drzavnog... ovo za 3 i 4 D samo prenosim sta sam procitala - pa ako su lagali mene, i ja lazem vas :mrgreen: Znam da doce vide svasta i na tom sivom, posto mi je moj doca u dz rekao da se drzavni ekspertni radi sa istim aparatom kao sto i on meni radi. Kazu da nije (za doktore) toliko bas bitno kojim aparatom gleda, vec koliko zna taj sto gleda, mada ja sumnjam da je neko izmisljao nove aparate samo da bi slikice bile lepse mamama :think:

Bonzito, bas ti zavidim ... jedva cekam da i ja idem da vidim bebironu :p

e pa da se pohvalimo
bili smo juce na kontroli,sad imamo oko 1200 g u 29. nedelji smo i jaaaaaaako smo zivahni
smizla se opet karlicno postavila ,pa idem ponovo za 3 nedelje u nadi da ce ipak shvatiti kako joj je onaj "normalan" polozaj ipak udobniji :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back