Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ti se apetit smanjuje?Blago tebi.Meni se cini da mi se povecava,ali za nekim glupostima,bojim se da cu se brzo ugojiti :sad2:
Super bices u pokretu,samo pazi oko radova u kupatilu,pricuvaj se.Ti 13,a ja 21 :super: tad bi trebao da ti potvrdi za martu :mrgreen: :heart: a i ja cu valjda saznati pol :mrgreen: :mrgreen:

Pa ne znam nekako mi se smanjuje... :think: a i ipak mi je Maki organe malo protumbala pa dok se sve to ne izregulise, nekako bas i nemam volju za hranom pa se silim! :confused:
Ma necu ja zenska ni raditi u kupatilu, samo cu da nadgledam ko sefica, jer ipak ja placam! :mrgreen: :heart: I vidis da nam vreme do UZa brzooo prolazi, jedan dan za drugim i eto necemo se ni okrenuti kad ono zakazan termin za docu! :klap: :super: e daa onda da vidim dal mozda Maki ipak nema virslicu i da saznamo kog nam je pola kroasancic lepi :heart: :cmok:

Super!24 :super: Jos malo,drago mi je da si dobro i da dobro prodje porodjaj:ok:
Pitanje za sve zenice;Koliko je vama bio vratni nabor,na onom prvom glavnom ultrazvuku u 12nedelji?
Kockice kako ste nam danas ti i Maki?

Ni ne podsecaj me da sam taj UZ promasila zbog glupih kineza... :otkacio: :dash:
Maki i ja smo danas super! Danas je mamici i tatici prva godisnjica veze pa se igramo preko neta zajedno :klap: :super: pricamoooo i tako... :D odlucila sam da necu da cekam 13ti, da bih otisla kod lekara vec idem odmah sad u Petak, 3eg jer tad tacno ulazim u 20tu nedelju! :mrgreen: :heart: ne mogu da docekam UZ :heart: :heart: :heart: a ti kroasanu se drzi tamo i ne brini previse!!! CMOK :heart:

Jao,devojcica ce ti imati isto ime kao i ja. ,:D Kako ste ga se setili,jel po nekome ,ili..?

Inace,nisam jos trudnica,tek mi je 18,ali volim da citam temu,nekako je sva pozitivna,ako me shvatate.:);)

Hehehehehe pa drago mi je da ce moja mala nositi tvoje ime, jer ga ja licno mnogo volim... :mrgreen: :heart: tako se zove jedna bivsa drugarica, a i ide uz prezime Miletic :D a i ja sam Anja, pa Marta moze da bude Maki i ja Aki :heart: ma 1000 razloga,.... ali nisam htela neko boring ime ili ime koje postoji vec mali milion puta! :klap:

Iako imas 18, kad tad cemo te docekati ovde... ko zna koja ce opet biti trudna i tako to! :mrgreen: a da je pozitivna tema jeste! :cmok: :heart:

Cestitamo godisnjicu:vatromet::pivce::cmok:

Hvalaaaa kroasani moji! :D :heart: :cmok: kako se vi danas i ovih dana osecate?! ;)

Hehehehehe pa drago mi je da ce moja mala nositi tvoje ime, jer ga ja licno mnogo volim... :mrgreen: :heart: tako se zove jedna bivsa drugarica, a i ide uz prezime Miletic :D a i ja sam Anja, pa Marta moze da bude Maki i ja Aki :heart: ma 1000 razloga,.... ali nisam htela neko boring ime ili ime koje postoji vec mali milion puta! :klap:

Iako imas 18, kad tad cemo te docekati ovde... ko zna koja ce opet biti trudna i tako to! :mrgreen: a da je pozitivna tema jeste! :cmok: :heart:

Hvalaaaa kroasani moji! :D :heart: :cmok: kako se vi danas i ovih dana osecate?! ;)

Danas smo super,izlezavali se do podne,pa da ,sad mozemo da uzivamo posle kad dodju bebice,nema!Ali bice nam super zanimljivo sa njima :D:mrgreen:
Kasnije smo bili kod nekih prijatelja,i ona je trudna,22ned,ceka decaka,zatim otisli kod svekrve i svekra,vecerali smo tamo :roll:,i sad dosli kuci,bas sam umorna,idemo da pajkimo ja i emma,muzic mi je bolestan,jadnicak,kaslje i grlo ga boli :cmok:

Danas smo super,izlezavali se do podne,pa da ,sad mozemo da uzivamo posle kad dodju bebice,nema!Ali bice nam super zanimljivo sa njima :D:mrgreen:
Kasnije smo bili kod nekih prijatelja,i ona je trudna,22ned,ceka decaka,zatim otisli kod svekrve i svekra,vecerali smo tamo :roll:,i sad dosli kuci,bas sam umorna,idemo da pajkimo ja i emma,muzic mi je bolestan,jadnicak,kaslje i grlo ga boli :cmok:

E nemoj onda blizu njega! :sad2: kod nas ovde hara toliko virusa da sam se ja lepo zabarakadirala u svoja 4zida i ne izlazim! :mrgreen: znaci kad prodje ok, ali ne do mi Bog da zakacim neki virus u trudnoci to bas ne zelim... :dash: :sad2:

Drago mi je da se lepo provodite i da si cila i mila! Ostani nam takva, a Maki i ja ljubimooo punoooo Emmu i tebe!!! :cmok: :heart: :cmok:

Drage trudnice,
imam jedno pitanje, možda će zvučati glupo ali...
Drugarica mi je trudna, 4. mesec. I priča mi danas kako ima problema sa stolicom,
tj. napinje se da bi kakila, a boji se, da ti naponi ne škode bebi.
Šta vi mislite?
Da li zaista ti naponi mogu da škode? Ili ne daj Bože nešto gore.

Drage trudnice,
imam jedno pitanje, možda će zvučati glupo ali...
Drugarica mi je trudna, 4. mesec. I priča mi danas kako ima problema sa stolicom,
tj. napinje se da bi kakila, a boji se, da ti naponi ne škode bebi.
Šta vi mislite?
Da li zaista ti naponi mogu da škode? Ili ne daj Bože nešto gore.

Reci joj da se ne brine! :ok: been there, done that... vec u 4.mesecu je beba lepo smestena (da ne kazem "slepljena") u maminoj tibi i od naprezanja nece izaci! :super: ima zena koje imaju i kontrakcije i povracanja sve do 9.meseca, a i to su isto veliki naponi pa sve bude ok... :klap:
Proci ce ona, ako vec nije, i kroz fazu zatvorene stolice i kroz fazu privremene dijareje... tako da nek bude spremna na malo mucenja oko toga, ali posledica nece biti, nek se ne brine! :mrgreen: :heart:

Reci joj da se ne brine! :ok: been there, done that... vec u 4.mesecu je beba lepo smestena (da ne kazem "slepljena") u maminoj tibi i od naprezanja nece izaci! :super: ima zena koje imaju i kontrakcije i povracanja sve do 9.meseca, a i to su isto veliki naponi pa sve bude ok... :klap:
Proci ce ona, ako vec nije, i kroz fazu zatvorene stolice i kroz fazu privremene dijareje... tako da nek bude spremna na malo mucenja oko toga, ali posledica nece biti, nek se ne brine! :mrgreen: :heart:

A u prvim mesecima trudnoće?
Hvala na odgovoru.
Ljubac za Maki i tebe...:heart::cmok:

Drage moje,

Evo i mene da se ubacim na listu novih trudnica :D. Pre nedelju dana sam uradila test i plusic yeah:ok: Nisam isla ni na kakav pregled jer smo trebali da smo vec u Beogradu, moj sinak i ja, ali smo produzili jos par dana da budemo sa taticom:heart: Moj malisa za deset dana slavi prvi rodjendankovic, a ova nova beba ulazi u cini mi se 9_u nedelju :super:

Malo mi je frka kako cu sama preko Atlantika sa ovom mrvicom od 12.5kg, ali pripremam se polako, ionako ga podignem jedno 20 puta dnevno plus ucimo da hodamo pa padamo:whistling: lepo se provodimo. Meni se nista ne jede osim jabuka, pijem folnu kis i vitamin c da i nes kafa,mmmm

Koferi su delimicno spakovani, u sredu na put da bake malo pripomognu, pa za par meseci nazad kod tate:heart:...

Ljubim vas puno i uzivajmo u najlepsem stanju maksimalno:ok:

Cao, mamice!!! Evo, ja sam upravo bila da izvadim krv i dam urin na analizu. Danas ce mi biti rezultati gotovi. Malo me stomak boli, ne znam je li to normalno. Npr. kad se nakasljem zaboli me bas donji deo stomaka. A i Stefan me zeza, samo trazi da ga nosim, pa i nije bas lak. 15-16 kg... I samo se prevrce preko mene, pa mi se kaci na ledja kad sedim dole... Jos je mali i ne shvata. Prekjuce sam mu rekla da je tu beba i da mora da pazi, a on poceo da mazi stomak i da ga ljubi...:heart: Ja ga pitam sta ces raditi bebi, a on posalje poljubac! Slatkis moj...:heart:
Ne znam da li neko ima problem sa stolicom? Evo danas je vec nedelju dana kako nisam obavila, a i tada sam imala problema. Prekinula sam, jer sam bila na poslu, pa me posle ceo stomak boleo. I to bas jako. Ali bukvalno od zeluca, pa nadole. Mozda su kod mene problem i unutrasnji hemoroidi koje sam zaradila na porodjaju. Garant cu se opet namuciti... Joooooj....

Za izbegavanje zatvora pomaze kad se u musli ili tako neke zitarice ubaci malo mekinja i kasika lanenog semena. Ko ima ponekad problema, ponekad treba i da jede to laneno seme, ali ko cesto ima problema moze u bilo kakvu klopu da sipa jednu kasiku toga... pojedes svaki dan malo tih semenkica i brzo se sve normalizuje. Bitno je i svaki dan piti jogurt i jesti dosta vlaknaste hrane - voce i povrce umesto slatkisa i chipsica.

Cestitke za Veselu fotku... btw. super nick:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back