- Poruka
- 20.599
Kockice, koliko je sad sati kod vas?
15:55 trenutno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kockice, koliko je sad sati kod vas?
Znaci, + 6 sati. Praticu te da vidim hoces li da bdiješ veceras ili ces da ides da spavas i fino se odmoris. Provescemo ovaj dan uz tebe koliko budemo mogle. Ja sam isto cesto pored kompjutera, radim cetiri sata dnevno (prevodim) + spremam neke casove, tako da mozes da pises, trudicu se da odgovaram. Sve samo da bebironcic ostane miran i veseo u stomaku!
a mogu ja da bdijem kolko hocu, kad se bebi prispava i meni se spava i od toga ne mogu bezim... a sa kog jezika prevodis?!
Posto mi je Feelgood napisala ovo "Kockice, razumem da je tebi dosadno tamo u tuđini dalekoj ali zar je moguće da imaš odgovor na ama baš svako pitanje?" ja vise necu da se oglasavam na forumu uopste! Ako zelite da pisemo na PP mi pisite, odgovaracu, tu sam ali ne pisem! Pozz svima!
za tebe i bebicu,jer ste uvek tako pozitivni.Posto mi je Feelgood napisala ovo "Kockice, razumem da je tebi dosadno tamo u tuđini dalekoj ali zar je moguće da imaš odgovor na ama baš svako pitanje?" ja vise necu da se oglasavam na forumu uopste! Ako zelite da pisemo na PP mi pisite, odgovaracu, tu sam ali ne pisem! Pozz svima!

O boze... sad me boli stomak, razara... upravo me zvao muz i kaze da su imali saobracajku na putu ka nekoj fabrici... neki lik je sa 80km/h uleteo u njihova kola sa njegove strane... bole ga ledja i rasekao je lice... aaaaaaaaaaa sad mene sve boli...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

i nisam jedina kojoj se to desava... toliko licemerja... uh pozli mi... 
sta cu sad sam ja tu za njega, malo sam se preforsirala dodavajuci mu sve i pomagajuci mu ali sad se odmaram... bice bolje... 

Kockice, čuvaj sebe i bebu. Nisu više ni automobili kao nekada, bezbedniji su. Čim ti se muž lično javio biće dobro. Znam da je šok prevelik ali valjda je i to sastavni deo života.
I nemoj slučajno da odeš sa foruma.
ovo kad se jednom vidi, sve si u zivotu video i srpski vozaci su 0 za ovo... 
i hvala na podrsci, ona mi sad najiskrenije treba sva sam na 3 coska... 
A sta kad se porodis,ne smes biti tako osetljiva.
Nema osobe koja na nekom forumu nije podkacena,nemoj da se nerviras.
TI si najpozitivniji lik ovde![]()

Evo i mene devojke! Sa teme Beba sam otisla i jedina tema gde cu sad da pisem je ova... ipak ovde pripadam, a ako ona misli da tamo pripada nek joj je... A kako da ne budem u bedaku kad ima takvih budala da je to nemoguce, i ne mislim na doticnu nego me vec danima bas osobe kojima sam trn u oku zbog ponasanja kojeg gajim i kakva sam ganjaju i smaraju i mislim to su takvi komentari da je to nemoguce... ne znam zasto ljudi sebi daju za pravo da se tako ponasaju...![]()
i nisam jedina kojoj se to desava... toliko licemerja... uh pozli mi...
No dobro, pregrmela sam i gore stvari vala u zivotu... elem muzic se vratio kuci, izgleda uzasno... pola lica mu je i dalje ulepljeno krvlju i jadan siven je iznad levog oka koje je vec modrzo i zatvoreno... sav je u modrica, masnicama i posekotinama i ledjni misici istegnuti... jadnicak ne moze ni da lezi, a kamoli da ustaje bez mene...sta cu sad sam ja tu za njega, malo sam se preforsirala dodavajuci mu sve i pomagajuci mu ali sad se odmaram... bice bolje...
Hvala vam svima na podrsci! Ovde imam prave drugarice... Volimo vas i ljubimo Kockica i ja, a od Gorana pozdrav svima!![]()

Duso sad sam saznala....a, ja se taman spremam da te kritikujem sto se krijes u ovom forumu, zelena si a ne odgovaras na PP.Bas sam se uznemirila...Valjda ste sad bolje? NE skiraj mi se .Sve je sveze pa izgleda strasno,hvala BOGU,mogloje biti daleko opasnije.100% bice sve o.k.pozdravi Gorana nek se drzi.Mogu misliti kroz koji ste stres prosli.Mnogo mi je zao st si tada bila sama u kuci,ali vidis koliko je nas sve vreme bilo uz VAS.nebi mogli ni da stanemo u stan.![]()
A kakve su to nebuloze o prisustvu na forumima i prisvajanju istih.Daj mala ne budi tako osetljiva (nemogu da nadjem tu izjavu da procitam,ali sve jedno),ocekujem od tebe da se kao pametna cura ne spustas na taj nivo....Pa svi znamo da su forumi javni,zasto bi se ti povlacila????Da ta cura nije mozda ljubomorna na tvoju popularnost
i na nasu naklonost i respektovanje tvoje licnosti.Na zalost to se nemoze kupiti,to se zasluzuje.![]()
sad da si pored mene babe mi iscmakala bih te ko dete od 3 godine!!! 
Uh uh uh...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad da si pored mene babe mi iscmakala bih te ko dete od 3 godine!!!
![]()

Ako je Goki kuci,sunce moje izlubi njega umesto mene i majcinski ti savetujem da se skines s neta,dosta je bilo uzbudjenja za jedan ovako dug i uzasan dan.Ono sto sada treba svima troma a posebno maloj "loptici", je duuug i okrepljujuci san.Sutra ce sve biti lepse!![]()
usvoji me pls...
odoh kad dobijem odgovor za usvajanje!

ali bice to sve ok
samo opusteno
Uspanicim se ja kako me strasno jako boli stomak ... strasno, strasno ... vrh panike ...
nesto sigurno nije u redu
I onda na prilicno bucan i nimalo mirisljav nacin skapiram da me u stvari muce gasovi :shock::stink::shock:Da mama!![]()
usvoji me pls...
![]()
![]()
![]()

Da mama!![]()
usvoji me pls...
![]()
![]()
![]()

nemoj da vas po guzi

Ne daj se Gorane,
Ne daj se Kockicin Gorane...
Opet ne znam daljeali bice to sve ok
samo opusteno
Nego kakva mi se bruka desila juceUspanicim se ja kako me strasno jako boli stomak ... strasno, strasno ... vrh panike ...
nesto sigurno nije u redu
I onda na prilicno bucan i nimalo mirisljav nacin skapiram da me u stvari muce gasovi :shock::stink::shock:

Vec sam te usvojila,i bez odgovra i bez ugovora i bez vaseg znanja svo troje smo usvojili!![]()

I sikter na spavanje.....![]()
![]()
nemoj da vas po guzi
![]()
evo odoh! Iako je malo rano za spavanje, ali dobro...