Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukoliko je svježa krv onda je to iz gornjih dijelova probavne cijevi ,moguće neka žilica da je pukla usljed naprezanja.Krvarenje iz želuca je drugačije poput taloga crne kafe.....

Hvala, umirila si me, bila je sveza krv. Sta je god, samo da beba bude OK. Vec sam pomislila da ima neke veze sa cirom na zelucu, posto tih slucajeva imam u blizoj familiji. Videcu sutra kako ce biti, ako bude opet krvi, pravac lekaru.

Videla sam embrioncic 5mm, kuca "srculence":p:):lol: !!!!!

Konacno se sve sredilo i sad sam prava trudnjaca;)

Presla sam kod druge doktorke koja me totalno umirila...Malo je manja trudnoca nego po njihovom racunanju ali je sve ok, usla u sedmu nedelju.
Inace, dr je skroz opustena i kod nje sve moze...Jedino mi je zabranila slatkise, jer mi je secer 5.00, mada to nije povecano. Ionako mi se ne jedu, ali sam sinoc smazala palacinku sa dzemom, pa mozda zbog toga:whistling:

Sad mogu da odahnem...

Sa mucninama za zada nemam puno problena, uglavnom ujutro malo, pa na silu pojedem nesto suvo. Al da mi se spava, spava mi se...:zzzz:

To jeste, ja sam bila dva puta u bolnici u toku trudnoce, a prije porodjaja i mislila sam da cu da izludim, sto od cimerki, sto od prica koje cujes, sto od krikova iz porodjajne sale.

Ja NE ZNAM kako je zenama koje citavu trudnocu moraju da odleze u bolnickoj sobi i kako ostanu zdrave u pamet.

Jao, i ja sam bila u istoj sobi 5 nedelja sa smorovima. Onim ženama je najveća ambicija u životu bila da mužu uveče skuvaju večeru. Da ne pominjem glupave babske priče o trudnoći, lezi ovako a ne tako, podigni noge, jedi za dvoje, ovo ili ono se dogodilo tamo nekoj mojoj dok je bila trudna.....
Definitivno sam izludela tamo, zato sada u drugoj trudnoći kada je sve OK i kada me pitaju kako mi je i da li imam nekih problema, nemam ljudi super mi je sve. Samo se setim kako mi je bilo u bolnici i odmah mi je bolje.

Presla sam kod druge doktorke koja me totalno umirila...Malo je manja trudnoca nego po njihovom racunanju ali je sve ok, usla u sedmu nedelju.
Inace, dr je skroz opustena i kod nje sve moze...Jedino mi je zabranila slatkise, jer mi je secer 5.00, mada to nije povecano. Ionako mi se ne jedu, ali sam sinoc smazala palacinku sa dzemom, pa mozda zbog toga:whistling:

Sad mogu da odahnem...

Sa mucninama za zada nemam puno problena, uglavnom ujutro malo, pa na silu pojedem nesto suvo. Al da mi se spava, spava mi se...:zzzz:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! :klap: :klap: :klap:
Eto vidis da je sve ok, nema potrebe za panikom! :super: uh da spavanje... ja sam od 6te nedelje tacno u 23h zevala i zaspim ko smuk u roku od 10min bilo gde da sam :eek: i onda sam spavala po 12h... sad je malo bolje... ne moram vise toliko da spavam, ali kad spavam onda ko zaklana... a tako nije bilo pre! :rotf:
Ajd sad zenska uzivaj i budi mi dobro!!! :cmok: :heart:

O boze... sad me boli stomak, razara... upravo me zvao muz i kaze da su imali saobracajku na putu ka nekoj fabrici... neki lik je sa 80km/h uleteo u njihova kola sa njegove strane... bole ga ledja i rasekao je lice... aaaaaaaaaaa sad mene sve boli... :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:

Jao, Kockice, strasno. Potrudi se da se ne nerviras puno, bice sve o.k. Smiri se i probaj da ostanes pribrana, jer i beba oseca, sve sto i ti. Misli na bebicu i smiri se, bice sve u redu. :ok:

A znam da oseca... a ne mogu da se smirim... jadnik evo javio se ne moze da stoji, sjebao je ledja nesto i sili su ga iznad oka valjda... :sad2: ostaje do 16h u bolnici ceka rezultate, pa ce ga mozda i zadrzati... a ja ovde sama i oluja neki kao uragan besni... :sad2: bas se osecam uzasno... :sad2:

Ma kakvi dosta 10minuta im treba kolima, ali je danas isao na teren u neki drugi grad... i onda ih je lik pukao... evo javio mi se, jadnicak sve ga boli, stavili su ga na infuziju i izgleda da ce nociti u bolnici, iako ce otici u drugu bolnicu 1h udaljenu od ovog grada... jer je to bolja bolnica, pa ako vec treba da prenoci onda bolje tamo nego u ovoj slj sto on kaze... a kad me nazvao ja pocela da placem... :sad2:

Ej kockice bice sve ok, ne panici...najvaznije je da si ti i mala kockica ok, sigurno je i tvom muzicu lakse kada zna da ste vi ok...bice on dobro, samo moraju da ga zadrze da vide kako ce biti za svaki slucaj...al ne brini, koliko sam shvatila nije nista polomio samo je ugruvan...malo da se odmori nocas i da ga ojacaju infuzijom i eto njega kod vas:super:

Sad mogu da odahnem...

E pa Angi, cestitam...:klap:

Ej kockice bice sve ok, ne panici...najvaznije je da si ti i mala kockica ok, sigurno je i tvom muzicu lakse kada zna da ste vi ok...bice on dobro, samo moraju da ga zadrze da vide kako ce biti za svaki slucaj...al ne brini, koliko sam shvatila nije nista polomio samo je ugruvan...malo da se odmori nocas i da ga ojacaju infuzijom i eto njega kod vas:super:

Nadam se da je tako... :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back