Anax
Početnik
- Poruka
- 13
Da li se i vama desavalo da ledja bole neverovatno? Imam utisak kao da sam nosila teret ceo dan. Inace, sam malo uzrujana, samo mislim kako ce to da se odvija do porodjaja. Smesno, zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se i vama desavalo da ledja bole neverovatno? Imam utisak kao da sam nosila teret ceo dan. Inace, sam malo uzrujana, samo mislim kako ce to da se odvija do porodjaja. Smesno, zar ne?
evo i mene opet sa malo pitanjca, razmena iskustavasta ste radile povodom farbanja kose? naravno, pod uslovom da to uopste radite... kupila sam onu knjizicu what to expect when you're expecting pa sam smirenija sto se tice dosta stvari, sada samo neke stvari koje su vise licni izbor da izkristalisem
i da li neko od vas pije actimel, ja pijem bas dosta a uopste nisam sigurna da je to bas dozvoljeno... i u kom mesecu je poceo da vam se vidi stomak?
![]()
![]()
Molly Bloom u 5. sam nedelji. Trudim se da se ne nerviram, jer nisam smela da ostanem jos u drugom stanju- imam problem sa cirkulacijom, pa je mala sansa da se zadrzi trudnoca. Desilo senajgore je sto bih u tom slucaju, morala da lezim, a to mi se nikako ne mili. Uh
Evo, kad je tema o trudnicama da i ja nešto kažem.
Mnogo me nervira kada se trudnice ponašaju kao invalidi. Kao ne može da čeka u redu (a u redu je samo dvoje ljudi) ili ne može ovo ili ne može ono....... Pa trudnoća je jedna sasvim normalna stvar i ne treba od toga praviti dramu. OK je ustati u autobusu trudnici ili tako nešto, ali malo me nervira svo to prenemaganje. Moja je kolegenica bre radila sve do pred porođaj, lepo se porodila i nista joj ne fali. Mislim da ako je neko aktivan u trudnoći, što podrazumeva da se šeta, da se kreće.... imaće i lakši porođaj. Možda grešim?
Koliko je to puno, svaki organizam je različit, u svakom slučaju povećaj vodu, a ako ti je bljutava promeni malo - ja pijem Janu sa različitim ukusima, ili pij čaj, cedevitu..