Joj, draga - miruj!
Razmrdaj malo vratic i javni nam se na komp, ali inace miruj.
Poljubac za tebe i drzim ti palceve.
Razmrdaj malo vratic i javni nam se na komp, ali inace miruj.
Poljubac za tebe i drzim ti palceve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a i kupili smo vodene boje i blokove
, sta da radim . I ovaj da ne ureknem pu pu , danas se osecam bolje a juce mi je bas bilo gadno videcemo ..........
Ja sam pod histerijom neprekidno...Dobar dan zene , ja se odjavljam s ovog kutka do daljneg imala sam spontani juce , tako mi je zao razmisljam o razlozima ali je mozda tako trebalo a bude . Pozdrav svima navraticu ponekad ali zasad dosta nesto mi muka oko srca

uplasila sam se da... znate..

verovatno je normalno da kako saznamo da smo trudne pocnemo da brinemo kao nenormalne (barem tako ja sebe opravdavam
) i kazem vam, kako sam videla malo srce tako sam samo pala u paniku da nastavi da raste! a i stvarno vec jako dugo zelim decu i imala sam sve moguce probleme o barikade i pored svih rezulata ostala sam trudna... jako sam srecna ali jako jako uplasena. a sto se hrane tice i gojenja, u pravu ste skroz, vec sam nabacila 1kg
inace sam dugacka a tanja pa je ok, ali u pravu ste, bolje da malo pripazim 

drage devojke/zene, da li medju vama ima trudnica koje nisu uopste povracale u trudnoci. vec danima ne mogu da se smirim jer sam cula kako je povracanje znak da se plod lepo uhvatio a mene i mucnina zaobilazi a kamoli povracanje. kapiram da sam srecnica sto je tako ali mi treba ono crno na belo "ja nisam povracala i rodila sam zdravog sina/cerku..." ima li takvih...? uopste ne mogu da se opustim.. jos mi je gore kada sam pre neki dan videla i cula jedno malo srce koje jako brzo lupka..uplasila sam se da... znate..