ljupče
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
Ma ne sekiraj se oko težine (previše), ja sam se u obe trudnoće ugojila previše. u prvoj 30kg a u drugoj 40kg, ali mi je pritisak bio 120/80, čak su mi jednom merile tri sestre pa na kraju zvale i doktorku - sve su se čudile kako imam 100kg a nemam visok pritisak - pa sam se na kraju iznervirala i rekla: "hoćete li vi da mi prepišete neku dijetu ili terapiju, ili da se vratim na posao?", a ona meni: "Pa zar vi idete na posao, mislim u 8-om ste mesecu?", jao sada se iznerviram kada se setim, koji su to likovi...Znači vodi računa o pritisku, i slobodno izbaci hleb, ja sam vitamin B unosila kroz muslije sa raznim semenkama, a hleb i danas ne jedem, i evo skinula sam 40kg. I pokušaj da jedeš samo sirovo ili bareno povrće, ribu i bareni ili dinstano meso, a slatkiše probaj skroz da izbaciš, i to je to...Ako si OK da kažem sama sa sobom i nemaš nekih problema, skinućeš ih ili nakon porođaja dok dojiš ili kada budeš prestala da dojiš (ja sam skinula kg-ame dodate u trudnoći tek nakon dojenja), nisu sve žene iste, ali da se to može skinuti- može, ja sam živi primer.