zauzeto
Primećen član
- Poruka
- 533
Marta dobrodosla!!!!
Cestitam Kockice (i tati Kocki
)

Cestitam Kockice (i tati Kocki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravljam sve buduće mame i držim im palčeve! I mi ćemo ovih dana na UZ, mislim da ću vam se uskoro pridružiti u pisaniju
Moj savet za strije (iz predhodne trudnoće) je da negde od 3 meseca mažete kritične zone maslinovim uljem. Smrdi, ali je delotvorno. Ja sam ovo primenjivala tek nakon perioda mučnina, i samo bih obukla neku pamučnu majicu dok ne upije. Strije sam dobila tek poslednje nedelje jer sam zbog nekih problema sa kožom mazala kortikosteroidnu kremu, ali i to vrlo malo. Onda sam posle porođaja mazala neko nemačko "Frei" ulje, par meseci dok su jos crvene, i vise se uopšte ne vide. A kad vam kažem koliko sam se ugojila, aiiiiiii, sa 56 kg na 84. Ne pitajte! I posle 9 meseci opet sam bila ona stara, bez dijeta, samo dojenje i brži tempo života. Sve ovo pišem mamama prvorotkama da bi manje brinule, jer sve ovo prođe, a mi žene smo jake i sposobne za sve. Videćete kako ćete se moćno osećati par dana nakon porođaja, kad pomislite da ste to divno biće baš vi donele na svet i nosile u svom stomaku.
Srećno svima!
porodila se prirodno bez epidurala,i to prilično brzo za prvorotku....kontrakcije počele oko 3 popodne,a u 9 uveče se porodila....radili su joj epiziotomiju,ali malu,dobila samo 3 šava...sve je super,obe se odlično osećaju...sada odmara,doneće joj Maki na dojenje u 1 popodne,a dotle spava,odmara...