Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
A sto se tice sujeverja...
Moji roditelji su operisani od toga,a od mm misle da ne treba ranije,ali mi smo to lepo iskulirali, nasa stvar. Od ljudi iz nase okoline samo kumovi nisu kupovali ranije i ako cemo po sujeverju, njihova beba je bila 15 dana u bolnici. Da su kupili stari ranije, naslo bi se sto baba koje bi rekle da je u bolnici bila zato sto su kupili unapred.
Moji roditelji su operisani od toga,a od mm misle da ne treba ranije,ali mi smo to lepo iskulirali, nasa stvar. Od ljudi iz nase okoline samo kumovi nisu kupovali ranije i ako cemo po sujeverju, njihova beba je bila 15 dana u bolnici. Da su kupili stari ranije, naslo bi se sto baba koje bi rekle da je u bolnici bila zato sto su kupili unapred.

(to je predivno mekano, evo kako izgleda 
mislili smo sve sa liste da kupimo a ono nista,uzeli smo samo sterilizator elektronski,bio je 95,ja ga nadjem za 80e,super ,onda smo uzeli grejac flasica,svuda je 55,mi nasli isti takav za 35e,onda smo uzeli onaj paket flasica kosta 27 mi nasli za 21,4flasice,cucla,dve cucle rezerve za flasice,i cetka za ciscenje flas.onda uzeli kremu za bradavice(babica je rekla da se nekoliko nedelja pre porodjaja bradavice pripremaju,one su suve i tvrde zato se mazu)i naravno posle porodjaja,posle svakog podoja,i uzeli za malog sto treba za pupak...